.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Отзад?

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Е нали ужким си бременна.За къв секс мислиш ти ?

Къде е общото?!

И аз съм бременна а секса даже е по приятен

Имам хормони за цял клас и няма да ти казвам кво е готино да ти се прави секс само като погледнеш мъжа си

Опитай,ще останеш учудена от усещането....Клизмата е добра идея.

Дали да не дам на Били идеята да ви прочете мненията, особено на момичета Не за друго, та да ви се почуди на идеите

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Няма нищо лошо в тва да правиш секс докато си бременна, даже удоволствието било по- голямо.

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Според мен тая дупка не е за това...
    Тя и устата не е за "това" ама със сигурност го правиш.
    Пробвай, от опит глава не боли.
    Хахахаахаха
    Това ми хареса.

По темата: Аз аналния не го уважавам, не съм и пробвала а и не искам.
    Тая дупки е за друго бе хора...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Toва е извратено, така ли? А обратното не е извратено? Чуваш ли се какво говориш? Защо при едните може при другите - не?
    Боже господи......... дали съм се чувал какво говора?!
    Е така като ми каже някой...... Не искам да те обиждам, но ти си адски задръстена!!!
    Моля те, замисли се сама ,защо не е нормално да се бърка в задника на МЪЖА, защото ако тръгна да ти обяснявам, тука половината мърли ше ми се качат на главата.
    Чувал ли съм се какво говора........ поне не съм изпаднал до такава степен, че на 19 години да искам съвети от малолетни, какво да правя с половия си живот.
    Аре със здраве и нищо лично.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Toва е извратено, така ли? А обратното не е извратено? Чуваш ли се какво говориш? Защо при едните може при другите - не?
    Боже господи......... дали съм се чувал какво говора?!
    Е така като ми каже някой...... Не искам да те обиждам, но ти си адски задръстена!!!
    Моля те, замисли се сама ,защо не е нормално да се бърка в задника на МЪЖА, защото ако тръгна да ти обяснявам, тука половината мърли ше ми се качат на главата.
    Чувал ли съм се какво говора........ поне не съм изпаднал до такава степен, че на 19 години да искам съвети от малолетни, какво да правя с половия си живот.
    Аре със здраве и нищо лично.
    Аз не се определям като мърла,нито пък ще ти се кача на главата ,но определено не може да отречеш,че на голяма част от мъжете им е готино като ги стимулираш леко отзад с пръстче по време на акта.Но все пак наистина не е нормално да го завираш в на момче дупето...Там вече минаваме към друга общност.

Град
    София
    Не знам колко треа да е зле тая под тебе и да си отекчен, за да те стимулира чрез бъркане в задника!!!
    Ако ми се случи подобно нещо ше хвърчи коса! Който иска да ме плюе, но за мен това не е нормално.

--------------

Не знам колко треа да е зле тая под тебе и да си отекчен, за да те стимулира чрез бъркане в задника!!!
    Ако ми се случи подобно нещо ше хвърчи коса! Който иска да ме плюе, но за мен това не е нормално.
    Да ти кажа какво съм слушала от момчета.Дори когато си блъскали чекии,им било яко да си бъркат леко с пръстче там.Ако искаш опитай,от опит глава не боли ...Просто казвам какво съм чула...Колко е верно или не ..не мога да кажа понеже не мога д аго проверя лично.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Desi_90
    Да ти кажа какво съм слушала от момчета.Дори когато си блъскали чекии,им било яко да си бъркат леко с пръстче там.Ако искаш опитай,от опит глава не боли ...Просто казвам какво съм чула...Колко е верно или не ..не мога да кажа понеже не мога д аго проверя лично.
    Tака де - нищо лично и от мен, но защо при едните може да има удоволствие и се приема за "нормално", пък при другите - не? Тъпо е... Все едно на момче да е нормално да им духат, пък на момиче не... Същото е според мен... Чувала съм го и аз това за мъжете и за задника и за това не реагирам толкова остро... Но много се дразня "нормално" и "НЕнормално"... Защо? Че едните имали патка, пък другите не...

ПС: Аз не очаквам някой си да и каже какво да правя - просто искам мнения ПОВЕЧЕТО какво биха направили... (Съответно аз няма да го направя заради него, а ако го направя ще е заради самата мен...) Sorry ако някой нещо не е разбрал или се е почувствал засегнат... Не е било умишлено...

Не си ли пробвала още....?!
    Russian Aerospace Agency

Град
    София
    Може би не го одобрявам, защото адски много мразя "Би"-та, както стана модерно да се самоопределят някои педали и по този начин правя няква връзка с тях.
    Явно не само те се радват на подобни анални стимули.

--------------

Може би не го одобрявам, защото адски много мразя "Би"-та, както стана модерно да се самоопределят някои педали и по този начин правя няква връзка с тях.
    Не мога д аповярвам,че мъж не се кефи на аналния секс...
    Russian Aerospace Agency

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Не си ли пробвала още....?!
    Не... Трябваше ли?

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Не мога д аповярвам,че мъж не се кефи на аналния секс...
    Такъв мъж няма Казва, че мрази мъжки задник да се стимулира, не женски...

ПС: Може и да си прав... Но въпрос на лично мнение...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За много момичета е болезнено.

в началото да ... после започва да им харесва

BULGARIAN ---- ANIMALS

Който ти каже,че в началото не е болезнено - лъже.
    После се свиквало.
    Това обаче не означава, че и ти трябва да го направиш или да свикнеш.
    Избора е изцяло твой. Не се съобразявай с другите, а само със себе си и с него - сами си решете. Успех - кавото и да решите.

Голям фен Аватара на beb4yy
    хаха ми незнам може и да е нормално ма аз категорично не давам не мисля и да дам в скоро време

Цитирай Първоначално написано от bubblegum9210
    в началото да ... после започва да им харесва

Замисляте ли се, че може от "любов" към даденото момче да им "харесва"? Това е като оргазма - ако го няма (при повечето приятелки) - симулираш... На въпросът ми "Защо?" се отговаря: - Еми, а какво? Да му кажа, че немога да свърша и да го комплексирам или да ми кръшка да види проблема в мен ли е или в него...

Същото - може би заради вашия кеф, те се правят, че им е "суууупер" готино...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Приятелят ми е напълно хетеросексуален. Това, че му харесва нещо, не го прави хомо, защото АЗ му го правя и защото се възбужда от мен. Идеята ми преди време беше посрещната с възгласа "Ти си извратена". Аз му казах, че съм склонна и когато узрее за идеята, сам ще поиска....Така да се каже възбудих любопитството му. Няколко месеца по-късно осъществих намеренията си, но само орално. По късно и с лек натиск(без проникване). Честно казано не искам де стигам по-нататък. но не виждам какво гнусно има в това да докосваш и целуваш всяка част от любимото си същество. Той целува всичко по мен. Аз правя същото.....

^ мъжо знае, че не ми харесва, както и че не ми харесват някои пози. Това не означава, че няма да правя нещо. Означава, че просто ще е рядко. Не заради него.......просто понякога имам нужда да бъдем едно цяло. При вагиналния секс се получава ест., но чувството иначе е за по-голяма отдаденост и интимност. Усещаш всичсо, чувстваш го още по....надълбоко ако щеш. На мен лично това ми харесва, а не движенията. Поне постигнах това да не ме боли. И това е нещо.....Но интимността в този миг не мога да я постигна по друг начин. Защото това все пак си е от забранените територии и достъпът е ограничен и твърде специален и за двамата....
    П.С. Сега съм в час по Програмиране.....какви неща ръся, Боже!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^suglasna sum s teb.

Ама защо моя задник да става за секс, а неговия не? ебаси тъпото... Според мен тая дупка не е за това...

ПС: А ще боли ли? и от какво точно зависи?
    Мъжко дупе 1 път се Ебе
    Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod

Супер фен Аватара на nymphadora
    според мен тва е гнусно и гадно а и не е хигиенично-колкото и да се миеш,все пак оттам излизат аките

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^В устата има повече микроби.

Е нали ужким си бременна.За къв секс мислиш ти ?
    Епа секс... Не е ли нормално да мислим за секс? Това, че съм бременна какво трябва да означава? "Това,че неможеш да поръчваш от десерта, не означава, че неможеш да разглеждаш менюто..."
    Ми ти хубаво мисли..ама да праиш секс докато си бременна.... ....
    emii kaw e problema .. tq oshte e w na4aloto na bremenosta si, no vse pak i tq e malko prawa po-dobre nedei da riskuwas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си