- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отзад?
Първоначално написано от pandelka
Къде е общото?!
И аз съм бременна а секса даже е по приятен
Имам хормони за цял клас и няма да ти казвам кво е готино да ти се прави секс само като погледнеш мъжа си![]()
ХахахаахахаПървоначално написано от CanyH
![]()
Това ми хареса.
По темата: Аз аналния не го уважавам, не съм и пробвала а и не искам.
Тая дупки е за друго бе хора...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Боже господи......... дали съм се чувал какво говора?!Първоначално написано от VeSna
Е така като ми каже някой...... Не искам да те обиждам, но ти си адски задръстена!!!
Моля те, замисли се сама ,защо не е нормално да се бърка в задника на МЪЖА, защото ако тръгна да ти обяснявам, тука половината мърли ше ми се качат на главата.
Чувал ли съм се какво говора........ поне не съм изпаднал до такава степен, че на 19 години да искам съвети от малолетни, какво да правя с половия си живот.
Аре със здраве и нищо лично.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Аз не се определям като мърла,нито пък ще ти се кача на главата ,но определено не може да отречеш,че на голяма част от мъжете им е готино като ги стимулираш леко отзад с пръстче по време на акта.Но все пак наистина не е нормално да го завираш в на момче дупето...Там вече минаваме към друга общност.Първоначално написано от CanyH
Не знам колко треа да е зле тая под тебе и да си отекчен, за да те стимулира чрез бъркане в задника!!!
Ако ми се случи подобно нещо ше хвърчи коса! Който иска да ме плюе, но за мен това не е нормално.
--------------
Да ти кажа какво съм слушала от момчета.Дори когато си блъскали чекии,им било яко да си бъркат леко с пръстче там.Ако искаш опитай,от опит глава не боли ...Просто казвам какво съм чула...Колко е верно или не ..не мога да кажа понеже не мога д аго проверя лично.Първоначално написано от CanyH
Tака де - нищо лично и от мен, но защо при едните може да има удоволствие и се приема за "нормално", пък при другите - не? Тъпо е... Все едно на момче да е нормално да им духат, пък на момиче не... Същото е според мен... Чувала съм го и аз това за мъжете и за задника и за това не реагирам толкова остро... Но много се дразня "нормално" и "НЕнормално"... Защо? Че едните имали патка, пък другите не...Първоначално написано от Desi_90
ПС: Аз не очаквам някой си да и каже какво да правя - просто искам мнения ПОВЕЧЕТО какво биха направили... (Съответно аз няма да го направя заради него, а ако го направя ще е заради самата мен...) Sorry ако някой нещо не е разбрал или се е почувствал засегнат... Не е било умишлено...
Може би не го одобрявам, защото адски много мразя "Би"-та, както стана модерно да се самоопределят някои педали и по този начин правя няква връзка с тях.
Явно не само те се радват на подобни анални стимули.
![]()
--------------
Не мога д аповярвам,че мъж не се кефи на аналния секс...Първоначално написано от CanyH
Russian Aerospace Agency
Не... Трябваше ли?Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
Такъв мъж нямаПървоначално написано от gergana_sweet
Казва, че мрази мъжки задник да се стимулира, не женски...
ПС: Може и да си прав... Но въпрос на лично мнение...
в началото да ... после започва да им харесва![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
Който ти каже,че в началото не е болезнено - лъже.
После се свиквало.
Това обаче не означава, че и ти трябва да го направиш или да свикнеш.
Избора е изцяло твой. Не се съобразявай с другите, а само със себе си и с него - сами си решете. Успех - кавото и да решите.
хаха ми незнам може и да е нормално ма аз категорично не давамне мисля и да дам в скоро време
![]()
Първоначално написано от bubblegum9210
Замисляте ли се, че може от "любов" към даденото момче да им "харесва"? Това е като оргазма - ако го няма (при повечето приятелки) - симулираш... На въпросът ми "Защо?" се отговаря: - Еми, а какво? Да му кажа, че немога да свърша и да го комплексирам или да ми кръшка да види проблема в мен ли е или в него...
Същото - може би заради вашия кеф, те се правят, че им е "суууупер" готино...
Приятелят ми е напълно хетеросексуален. Това, че му харесва нещо, не го прави хомо, защото АЗ му го правя и защото се възбужда от мен. Идеята ми преди време беше посрещната с възгласа "Ти си извратена". Аз му казах, че съм склонна и когато узрее за идеята, сам ще поиска....Така да се каже възбудих любопитството му. Няколко месеца по-късно осъществих намеренията си, но само орално. По късно и с лек натиск(без проникване). Честно казано не искам де стигам по-нататък. но не виждам какво гнусно има в това да докосваш и целуваш всяка част от любимото си същество. Той целува всичко по мен. Аз правя същото.....Първоначално написано от CanyH
^ мъжо знае, че не ми харесва, както и че не ми харесват някои пози. Това не означава, че няма да правя нещо. Означава, че просто ще е рядко. Не заради него.......просто понякога имам нужда да бъдем едно цяло. При вагиналния секс се получава ест., но чувството иначе е за по-голяма отдаденост и интимност. Усещаш всичсо, чувстваш го още по....надълбоко ако щеш. На мен лично това ми харесва, а не движенията. Поне постигнах това да не ме боли. И това е нещо.....Но интимността в този миг не мога да я постигна по друг начин. Защото това все пак си е от забранените територии и достъпът е ограничен и твърде специален и за двамата....
П.С. Сега съм в час по Програмиране.....какви неща ръся, Боже!
^suglasna sum s teb.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Мъжко дупе 1 път се ЕбеПървоначално написано от VeSna
![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
според мен тва е гнусно и гадноа и не е хигиенично-колкото и да се миеш,все пак оттам излизат аките
![]()
emii kaw e problema .. tq oshte e w na4aloto na bremenosta si, no vse pak i tq e malko prawa po-dobre nedei da riskuwasПървоначално написано от pandelka
![]()