- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми приказки
помните ли преди години по канал 1 даваха много много филми приказки руски чешки полски и всичките бяха прекрасни отдавна се опитвам да намеря някой от тези филми . Моля ако някой помни имена на такива филми нека пише а ако давате и линк ще съм благодарна![]()
Ако са тези, за които си мисля- игрални.Първоначално написано от merediana
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
игрални от сорта на "Пещерата на златната роза" "Лабиринт" "Арабела" "Приказка за звездното момче"
"Десетото кралство"
Въпреки, че то е по-съвременно, но е мн яко![]()
[/quote]Сещам се имаше и един филм за 2 принцеси и някакви вълци..утре ще потърся тук-там[quote]
Това не беше ли за едно момиченце, отгледано от вълци. Един баща го намери и го заведе в дома си при дъщеря си, но то се научи да прави някакви магии. Спомням си някаква сцена с една торта, тогава момичето извади една пръчица и развали тортата. Имаше и една сцена, в която двете се биеха, облечени като рицари. Много искам да го гледам, но не мога да си спомня нищо друго.![]()
Това не беше ли за едно момиченце, отгледано от вълци. Един баща го намери и го заведе в дома си при дъщеря си, но то се научи да прави някакви магии. Спомням си някаква сцена с една торта, тогава момичето извади една пръчица и развали тортата. Имаше и една сцена, в която двете се биеха, облечени като рицари. Много искам да го гледам, но не мога да си спомня нищо друго.Първоначално написано от tanyastef
![]()
Сещам се имаше и един филм за 2 принцеси и някакви вълци..утре ще потърся тук-тамФилма се казва "Пръстена на дракона" .Ако е същия едната принцеса се казваше Дезиделия.Голям зор видях докато го намеря.И сега съм си го качила на диск и е на видно място в колекцията
Това не беше ли за едно момиченце, отгледано от вълци. Един баща го намери и го заведе в дома си при дъщеря си, но то се научи да прави някакви магии. Спомням си някаква сцена с една торта, тогава момичето извади една пръчица и развали тортата. Имаше и една сцена, в която двете се биеха, облечени като рицари. Много искам да го гледам, но не мога да си спомня нищо друго.![]()
![]()