.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

Филми приказки

помните ли преди години по канал 1 даваха много много филми приказки руски чешки полски и всичките бяха прекрасни отдавна се опитвам да намеря някой от тези филми . Моля ако някой помни имена на такива филми нека пише а ако давате и линк ще съм благодарна

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Игрални ли бяха или анимационни?
    Ако са тези, за които си мисля- игрални.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    niderlandia
    игрални от сорта на "Пещерата на златната роза" "Лабиринт" "Арабела" "Приказка за звездното момче"

Град
    niderlandia

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    "Десетото кралство"
    Въпреки, че то е по-съвременно, но е мн яко

[/quote]Сещам се имаше и един филм за 2 принцеси и някакви вълци..утре ще потърся тук-там[quote]

Това не беше ли за едно момиченце, отгледано от вълци. Един баща го намери и го заведе в дома си при дъщеря си, но то се научи да прави някакви магии. Спомням си някаква сцена с една торта, тогава момичето извади една пръчица и развали тортата. Имаше и една сцена, в която двете се биеха, облечени като рицари. Много искам да го гледам, но не мога да си спомня нищо друго.

Цитирай Първоначално написано от tanyastef
    Сещам се имаше и един филм за 2 принцеси и някакви вълци..утре ще потърся тук-там
    Това не беше ли за едно момиченце, отгледано от вълци. Един баща го намери и го заведе в дома си при дъщеря си, но то се научи да прави някакви магии. Спомням си някаква сцена с една торта, тогава момичето извади една пръчица и развали тортата. Имаше и една сцена, в която двете се биеха, облечени като рицари. Много искам да го гледам, но не мога да си спомня нищо друго.

Град
    niderlandia
    това с гарваните и аз го помня .....

Сещам се имаше и един филм за 2 принцеси и някакви вълци..утре ще потърся тук-там

Филма се казва "Пръстена на дракона" .Ако е същия едната принцеса се казваше Дезиделия.Голям зор видях докато го намеря.И сега съм си го качила на диск и е на видно място в колекцията
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си