- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За Фитнеса - време за тренировка
И все пак .... тъпчете се с боклуци и каквото и да правите ще сте със шкембе и гъз. И да ... 10 % тренировка , 90% храна и почивка .
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Ти наистина ли залагаш 10 процента от стегнатото тяло на тренировка ? Ъпсурд.Едва ли не само като ядеш правилно ще се стегнеш ... ще осталбнеш нищо повече.Първоначално написано от niquetamere
ахахах разбира се ,че правилното хранене е на първоо място ... ти си яж пържени картофки ,банички и СЛАНИНА пък изкачай със стегнато тяло.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Ти май не си влизала във фитнес? нормалната тренировка трае 90 мин! И за мъже и за жени. Ако 60 мин са ти много, явно не си издържлива или правиш някакви супер тежки за теб упражнения...Първоначално написано от hottie
А ти не си тренирал с хората, с които аз съм тренирал. При някой и 15 минути не можеш да издържиш.Първоначално написано от Carlos
Табата правил ли си? Нещо по Цросфит?
Изобщо, какво значи "нормална" тренировка?
Аман от коне с капаци!
За мен са нормални суперсерии напади с раменни преси. Във фитнес никoй не го прави това.
Grumpy old madman
А ти смяташ ли че е нормално момичета да го правят това? Тук става въпрос именно за нормална тренировка. За момиче, за поддържане на тяло. Туй ти как тренираш не ме засяга, иди се хвали на други. Не знам кой е с капаците тука?????Първоначално написано от Canis_Dirus
Защо да не е нормално? Ще ти покажа тук малко такива момичета.Първоначално написано от Carlos
Reverse lunges: http://www.youtube.com/watch?v=6nhD8vipiWo
http://www.youtube.com/watch?v=Hvwyi-1mF18 + chetani AMA...
http://www.youtube.com/watch?v=sZ6s7JcWaoQ
Една жена с нормално тегло може да се научи да прави 10-12 набирания за 4 месеца
Grumpy old madman
Според мене ще ти стига 3 пъти в седмицата.. аз лично ходя от пролетта като се стопли докато стане студено ходя 5 дена от седмицата или 6 , направила съм си програма и ми върши страхотна работа.. Но аз главно ходя за да казчам маса а не да свалям![]()
[quote="niquetamere"]ахахах разбира се ,че правилното хранене е на първоо място ... ти си яж пържени картофки ,банички и СЛАНИНА пък изкачай със стегнато тяло.[/quote
Никъде не съм казвал какво ям ,не съм и казал ,че храненето не е на първо място ,но със сигурност не пренебрегвай тренировката като и даваш само 10 процента ,а като ще си говорим какво ям ,малко еднообразно ,но всеки ден закуска - мюсли ,обед и вечеря месо ( телешко и пилешко предимно ) със салата или задушени зеленчуци ,месото или на фурна или варено ,ако това ти се сметя вредно то се надявам знаеш следващата ми реплика каква ще бъде.
Кажи на тая твойта позната че хал хабер си няма от фитнес . ПРосто тренираи така !!!!!!!!
Понеделник---Бицепс и гърди
Сряда----------Гръб и трицепс
Петък-----------Предно задно рамо . Бицепс
Ти явно също си нямаш хал хабер от фитнес. Що няма крака бе? Че та са половината тяло? И два пъти бицепс за жена - машала! Браво на такива капацитети! Отслбване без трениране на долната половина от тялото няма как да стане!Първоначално написано от guni7eam
Grumpy old madman
Има различни видове тренировки...някои са по натоварващи..някои по малко...според зависи от колко време тренираш, как тренираш и какво искаш да постигнеш има различни начини да се натоварва тялото...при една силова тренировка и 60 минути са много..но има тренировки за стягане или за поддържане които могат да продължават много повечеПървоначално написано от Canis_Dirus
Тренировки много...хаха имаш поне избор...
аз мога да посъветвам
20 мин загрявка на колело или пътека
крака...няма сега да уточнявам уредите че не ги знам по имена![]()
хубаво е като начинаещ 3 пъти седмично...недей си дава много..
наблягай на краката а за другите части прави по 1 упражнение..4 серии по 10,12 повторения..накрая правиш пресите и 40 мин на пътечка...някой път можеш да размениш кардиото с пресите за разнообразие
Успехи![]()