- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За Фитнеса - време за тренировка
90 минути - 1 и 1/2 часа кардио фитнес можеш да си чешеш оная работа ,това е чиста лудост ,колкото до смехотворните ти 2 км плуване ,ти наистина ли смяташ ,че това е разстояние за хвалба ? Да плуваш 2 км и да тичаш примерно 1 час и 30 минути въобще не са еквивалентни натоварвания ,освен ако твоето кардио не е белот по двойки.Иначе казано уважаеми господине пълен сте с лайна ,а си вадите х*я да го мерите.Там имаше още един голям разбирач ,който беше изредил някви упражнение само имената им с идеята да се направи на кой съм аз ,без да дава реална помощ на искащия ,но по темата:Първоначално написано от fre3styl3
Една напълно нормална фитнес програма за начинаещ е за първите 2 месеца ( при редовно ходене естествено ) и е през ден.Има 4 основни части на тялото в/у ,които се набляга и те са - гръб ,гърди ,крака и рамене ,в процеса на тренировка съответно за гърди и крака се комбинират упражнения за трицепс и бицепс ,които са мускули на ръката.Но това според мен е далеч ненужно за едно момиче ,което просто иска да стегне фигурата си , 3 пъти седмично комбинирана тренировка с леки тежести и много повторения ръка за ръка с 30 минутно кардио ( за предпочитане интезивно ходене или тичане ) биха свършили чудеса ,а колкото до упражненията всеки фитнес инструктор или дори човек във фитнес би споделил опита си с вас.
![]()