.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Рд..в тях..с техните

Здравейте!
    Темата може да е малко глупава,ноо това ме вълнува..както и да е..
    Приятеля ми има рд скоро,ходим от 1 месец..всичко точно,обаче той ме покани в тях на рд-то,а там ще са цялата рода.. Иии не можех да откажа,важно е за него да присъствам и аз..
    Таа не се познавам с техните,скоро ще стане,преди рд-то де..таа мисълта ми беше..след като за първи път ще ходя в тях и ще се запознавам и с дуги хора,част от семейството му,дали да не взема някакво цвете или нещо си,за да не отивам с празни ръце?

Благодаря предварително..

ъъ забравих..ако не е цвете..какво друго може да е..? Давайте идеи,плс..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Еми ... лично твой избор,но може би едно цвете за майка му няма да е зле,пък и ще направиш добро впечатление.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Направи един кекс!
    Или някво друго ястие.
    Също може да вземеш една бутилка шампанско, или вино..
    Аз това бих направила.
    Цветята за какво?! Само да красят така, едва ли някой ще ги забележи.. най-много след като изсъхнат и се наложи да ги пратят на боклука.

Ем цветя..смисъл..саксийка някаква,хубаво опакована и бутилка вино примерно?

mislq 4e e po dobre da pitash maika si za tova nanistina go kazvam ne se opitvam da ti se podigravam ili neshto ot sorta
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

mislq 4e e po dobre da pitash maika si za tova nanistina go kazvam ne se opitvam da ti se podigravam ili neshto ot sorta
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    Да и аз така мисля

Червено вино и бонбони според мен е най- добрия вариант.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    хм една ботилка домашна ракия от тази на баща ти и едно цвете за майка му ;]

Според мен трябва да занесеш нещо сготвено от теб... кекс, торта, нкФи сладки.. така де.. айде късмет \/

Aко ще правим впечатление отиди по минужуп и деколте дето то се виждапрез него коляното...иначе...идеаите за кекс...хъх у7беден съм че не можеш да го направиш сама...а вино...за какво да покажеш кюбовта си към алкохола ли ? Или за да се натряскаш с него ? Вие за държание чували ли сте...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    +100

Мега фен Аватара на Mi6inka
    еми според мен пък стандартното цвете за майката на рожденика е достатъчно... е да може да вземеш и някакъв кекс или нещо такова... но пък да не стане прекалено... как да кажа да не се престараеш..иии бъди себе си.. недей да премисляш всяка дума ,с която да отговориш Успех

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    супер и аз съм за това
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Prestigio
    Според мен трябва да занесеш нещо сготвено от теб... кекс, торта, нкФи сладки.. така де.. айде късмет \/
    тя все още неиска да убива хората

според мен най добре едно цвете ...мойта майка това би харесала но за всеки случай питай майка си .. а това със правенето на кекс .. по добре не опитвай... а още по малко със виното.. бонбони може.. ако жената е добра ще се зарадва и на най малкия жест това че си се сетила за нея.. а ако баща му е пич ена домашна гроздова ще му дойде добре
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Абе стига сте се ебавали с мойте готварски умения бе
    Ам сигурно ще бъде цвете и вино..така де събираме се да запиваме..няма да нося уиски да им се набивам в очите
    Мерси на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си