- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кюфтейлна лъжичка
Търся си от поне 3 години коктейлна лъжичка и никъде не намирам. Някой виждал ли е някъде или има ли такава, с която би се разделил? За който не знае, ето за какво говоря:
Номер 3 е за предпочитане![]()
Кюфтелна?![]()
Еее, по магазините за домашни потреби би трябвало да има все някакви.
Баба има.![]()
Ама е леко застаряла и бая ожулена.![]()
в Метро няма ли?
Не съм проверил само на баба ти в шкафа. В METRO, PRAKTIS и bauMAx няма! Проверил съм и в много други магази с всевъзможни домашни потреби, но такава не мога да си намеря. Само веднъж си откраднах една пластмасова, която горе-долу минава за коктейлна, ама не е!
Ти ме заведи и ми покажи къде е, чекмедже или шкаф е само ненужно уточнение![]()
Аз имам 5 от номер 1, ама са на майкята всъщност... иначе бих ти ги подарила на драго сърце![]()
наще преди взимаха от МЕТРО такива![]()
коктейли ли ше забъркваш?![]()
we give it all.
Мне, просто ми харесват и искам да имам. Аз всъщност като си харесам някоя вилица или лъжица и си я прибирамПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
И в Метро съм гледал няколко пъти и все няма. Днес пак ходих
Би ли я попитала от къде са й? Пък и то не пречи едната случайно да изчезнеПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
v ponedelnik 6te pitam v daskalo ot kade gi zimat tiq lyjici
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Като минаваш към София свирни да ти метна едно ЛС къде може да намериш, а отностно дали има в Метро, преди съм виждал там, или са им по складовете или вече не зареждат.
Имаше само метални, които струваха 25 лева - 4 бройки. Пластмасовите бяха по 3 лева - 6 броя. Все пак си имам пластмасова поне. Да се надяваме че ще оцелее по-дългичко.
az pitah v daskalo ama tam ne si gi kopuvat a im gi darqvat sorka 4e i imat samo edna ina4e moje6e da ima zdelka![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Аз имам комплект сребърни, от на мама времето. Колко даваш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко искаш?Първоначално написано от babity
Сребърните много бързо ги запилявам. Все още преравям дружеската посуда с надежда да си намеря лъжичката