.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: ......

Град
    sarnica

......

......!!!......

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Научи се да говориш и пишеш правилно и може да започне да ти обръща повече внимание.

Re: изкам савет...

Цитирай Първоначално написано от fere94
    Здравейте.Пиша ви за да ви помоля за саветче как да накарам моят приятел да ми обраща още повече внимание.Не се оплаквам,че ме оставя без внимание,но просто понякой пат,защото е доста зает с учене и в страх дали ще успее да си вземе изпитити щот учи висше ме позабравя.Аз винаги му прощавам
    Оф, тоз Vesk0u все ме изпреварва със забележките си! Пу! Все е първи!

сЪветче
    обрЪща
    пЪт
    изпититЕ

Остави го да си научи за изпитите, моме, не го пристягай. Едва ли му е леко.
    Някой път след уморителни уроци му направи масажче и кажи като котенце "Ммм, много е тъжно че така се забравяме покрай тва учене.."
    И му се умилквай и го гали и го ПОДКРЕПЯЙ!
    И дори и въобще да не те ебе, интересувай се от него и как му вървят работите, ученето и т.н., разпитвай го кое как върви. Нека почувства че въпреки всичко имаш интерес към него и живота му, независимо че в момента си пренебрегвана.
    Ще се почувства поласкан и обичан и вероятно ще отвърне топло на този интерес, според мен.

Не мисли само за себе си! Човекът си има работа, потрай! И тактично си говори с него. Не какъвто е изнервен да му мрънкаш и да искаш да си говорите от "онея разговори". Дай му пространство да си свърши с изпитите и другите педерастии, сигурна съм, че ще го оцени.
    И да не забравяш да го подкрепяш, ей, да го поразпитваш.
    Иначе излиза че го искаш само за себе си, а като не е "на линия" го заебаваш и му се цупиш.
    Айде успех.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Личи си, че си '94...
    Очевидно за него висшето е по-важно от това да ти угажда всеки ден (примерно)
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Здравейте.Пиша ви за да ви помоля за саветче как да накарам моят приятел да ми обраща още повече внимание.Не се оплаквам,че ме оставя без внимание,но просто понякой пат,защото е доста зает с учене и в страх дали ще успее да си вземе изпитити щот учи висше ме позабравя.Аз винаги му прощавам

сЪветче
    обрЪща
    пЪт
    изпититЕ

Някой път след уморителни уроци му направи масажче и кажи като котенце "Ммм, много е тъжно че така се забравяме покрай тва учене.."
    И дори и въобще да не те еня, интересувай се от него и как му вървят работите, ученето и т.н.
    Ще се почувства поласкан и обичан и вероятно ще отвърне със същото.
    МНОГО ПРАВИЛНО! Сега той е напрегнат и има нужда ТИ да му обръщаш внимание, а не той на теб.

Колегите са прави.Той сигурно се е уплашил от твоя правопис и е решил да вземе да почете за изпити,че да не изпадне като тебе.Май и ти трябва да поучиш,мислиш ли?

Град
    Shove IT
    Браво, поздравления, ти си идиот ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Защо пък не се поставиш на негово място?!Не може винаги ти да си му в главата..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

сЪветче
    обрЪща
    пЪт
    изпититЕ

И дори и въобще да не те е**, интересувай се от него и как му вървят работите, ученето и т.н., разпитвай го кое как върви. Нека почувства че въпреки всичко имаш интерес към него и живота му, независимо че в момента си пренебрегвана.
    Ще се почувства поласкан и обичан и вероятно ще отвърне топло на този интерес, според мен.

Не мисли само за себе си! Човекът си има работа, потрай! И тактично си говори с него. Не какъвто е изнервен да му мрънкаш и да искаш да си говорите от "онея разговори". Дай му пространство да си свърши с изпитите и другите педерастии, сигурна съм, че ще го оцени.
    И да не забравяш да го подкрепяш, ей, да го поразпитваш.
    Иначе излиза че го искаш само за себе си, а като не е "на линия" го заебаваш и му се цупиш.
    Айде успех.

Напълно съгласна...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от Vesk0u

сЪветче
    обрЪща
    пЪт
    изпититЕ

И дори и въобще да не те еня, интересувай се от него и как му вървят работите, ученето и т.н.
    Ще се почувства поласкан и обичан и вероятно ще отвърне със същото.
    МНОГО ПРАВИЛНО! Сега той е напрегнат и има нужда ТИ да му обръщаш внимание, а не той на теб.
    +500 000 Напълно съм съгласна и с двете мнения...... и да допълня иСкам!

Оф .. света не се върти около тебе нали знаеш ?!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    sarnica

Благодарност

Мерси за съветите.

Град
    sarnica
    Еми всъщност аз съм му дала свобода.Ние сме се разбрали само,когато той реши да говорим и виждаме.Но благодаря и за съветите и за упреците

Пак заповядай и успех с граматиката!

Голям фен
    пред "че " се слага " запетайка "

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    2 думи- 2 грешки..
    Спокойно и по зле може ..

да се включа и аз към поправките :

иСкам

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз само се чудя какво прави МЪЖ с момиче '94 ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен
    Вие да не сте женени или нещо
    Щом има изпити сега, по-скоро той има нужда от твоята подкрепа. Последното, от което има нужда, е ти да му се цупиш за глупости. Като влезеш да учиш висше образование ще видиш колко е напрегнато (не че аз уча висше де )

Мега фен Аватара на mynichka
    не го притискай ..а го подкрепяй повечко :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    sarnica

NA PUK

MISLQ CHE DOIDOH ZA SAVET A NE ZA KRITIKI- BLAGODARQ!!! Az pak shte vi kaja da prochetete knigata na Deil Karnegi KAK DA PECHELIM PRIQTELI I DA VLIQMEN NA DRUGITE ta da se poobogatite s malko savetcheta kak da obshtuvate (nemi puka za greshkite sega)

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: NA PUK

MISLQ CHE DOIDOH ZA SAVET A NE ZA KRITIKI- BLAGODARQ!!! Az pak shte vi kaja da prochetete knigata na Deil Karnegi KAK DA PECHELIM PRIQTELI I DA VLIQMEN NA DRUGITE ta da se poobogatite s malko savetcheta kak da obshtuvate (nemi puka za greshkite sega)
    Не ти ли хареса,че получи хем съвет за темата ти,хем как да се научиш да пишеш?Нищо лошо няма да ти се правят забележки,стига те да са за нещо добро,както бяха в случея!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Re: NA PUK

Ама ние можем идеално да си общуваме А критиките си бяха напълно основателни и градивни .. така че . ; ) Вярвам, че никой не е искал да те обиди с нищо ....
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    sarnica

:(

Аз не говорех за тези,които ме посъветваха.Дори им благодаря за това .Както и да е.Край на темата.И все пак книгата нямя да ви навреди

Оф, моме, кво се обиждаш!
    Досега търпя, нищо не каза, а сега почна да правиш циркове, чак си изтри кво си писала...

Голяма работа че те поправихме. Аз лично не се заяждах, казах ти и как да постъпиш.
    Просто ме дразнят зле написаните постове, затова казах какви са грешките.

И съвета, и поправката ми бяха полезни и с добро намерение.
    Така че айде стига се ядосва и се нервосвай. Не е приятно, ама не е нещо за което да правиш драми. Успех с гаджето.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    sarnica
    Мерси и извинете ,че и аз ви раздразних.Просто малко се ядосах,но надявам се ще ми прости те. Впрочем сайта е много хубав. Признавам,че вие сте правите но не започвайте с критики към Новаците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си