- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?
Ако я има темата ДЕЛ.
Вашите карат ли ви се ако имате слаба оценка?На мен лично не ми се карат,защото рядко получавам такива.
О да,на мен ми наложиха наказание заради това,че имам петици,а не само шестици.Сега не мога да излизам от нас и трябва да уча нон стоп,което пак не го правя...и то не защото съм тъпа или мързелива,а защото напук няма да зубря.От мен се иска да съм зубър явно,но няма да стане...не мога да повярвам,че ми крещят за петици и ми четат някакви речи за бъдещето и как ще стана мумиарка...за някакви петици....боже...представям си ако имах четворки ...
Никога не ми се карат,просто правят тъпа физиономия![]()
мake cookиes,noт war ^.^
следва дълга реч,след това наказания и след 1 час отменят наказанията и миго натякват поне 1 седмица![]()
Мойте искат по всичко да имам 6.Казах им,че е невъзможно и не мога от всичко да разбирам и да знам! А те почнаха да се смеят...и слаби оценки имам ама не многомрънкат,но не обръщам внимание...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ами общо взето гледат по български как са нещата, щото с тфа ще кандидатствам..Не се обаждат по химия, математика и немски..Знаят че не ги владея тези 3 неща..Ама се цупят, ако съм сгафила по нещо дето го знам!И лошите оценки ги научават на родителската!![]()
Карат ми се и то доста.... Дори и за петици. Но интересното беше че онзи ден изкарах 4 и нищо не ми казаха...![]()
![]()
![]()
![]()
Казвам им, че не мога да съм идеална.....абе ужасТ.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Като че ли вече минах възрастта, в която да ми се карат за оценки.
Вече съм достатъчно голяма, за да знам, че всичко си е за мен и всичко от мен си зависи.
Не ми се карат за оценки. При мен работата е там, че аз сама си се ядосвам като изкарам ниска оценка и не съм доволна от себе си.. Е, случва се и да не ми пука.:P
To be yourself is all that you can do...
Хаха как няма да изкарваш слаби оценки, виж си правописа.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Oh My Fuckin' God!! For RealПървоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не ми се карат.А може би трябва.Отдавна обаче сме на мнението,че понякога се отпускам твърде много или просто не мога да се адаптирам(както е в началото на всяка учебна година) и нещата тогава просто не вървят.Баща ми ме оставя да си видя грешките сама и този метод определено има ефект.
Не, никога не са ми се карали за оценки. Аз по принцип нямам ниски оценки, но дори и да имам го приемат спокойно, може би знаят, че съм сериозна, въпреки че много ме мързи и не учаАма не се карат дори на брат ми, въпреки че той има по-слаби оценки от мен. Карат се само, ако на родителската кажат, че не внимавам в часовете, но се е случвало 1 път мисля, а и то не беше каране, а по-точно предупреждение
![]()
![]()
![]()
пф не,тфа е много тъпо![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не виждам причина да ми се карат.Не те изкарват слабите оценки, а аз.Аз трябва да си направя сметка колко трябва да изкарам колко да уча как и т.н...
За мен е адски глупаво да се карат за това..моите родители не го правят.Питат ме нещо дали не съм разбрала, трудно ли ми е било..че трябва да се постарая повече и така...но да ми се карат НИКОГА!![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Да, но според мен е нормално. Майка ми знае, че съм достатъчно умна, за да изкарвам силни оценки, но и прекалено мързелива. За това я е яд и се опитва да ме накара да разбера. Ама на мен стимула ми трае макс една седмица и не мога да разбера защо...
Но иначе не ме наказва..
Само втория срокПървия винаги ми е бил най-мързелив и оценките винаги са датирали от 3 до 5..най-много 6
Това с годините спря да им прави впечатление. Втория срок обаче ако изкарам нещо по-ниско от 6 в нас става еднаа... ужас
![]()
Аз съм отличничка, винаги съм била ( сега съм 9-ти клас), не съм имала слаби оценки, че да ми се карат, но примерно миналата година мн се изложих по математика и имах шест двойки за 2рия срок. Нашите не ми казаха нищо. А оня ден ми се заяждаха, че нямам оценка по физическо, предствяте ли си, по физическо!...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
да карат се и в нас става апокалипсис и ми идва да убия някой![]()
-Сине КолКо ИмаШ ?
-Почти 6
-Колко ?
-3
Те за друго не ми се карат :Д
не
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Различно .Обаче ,ако ми видят в момента бележника ще получат удар ..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Никога не са ми се карали заради оцнеки.
не ми се карат.. пък и рядко получавам такива но все пак ги има
Не ми се карат, ама и не ме черпят с бонбонки![]()