- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?
ми не ми се карат,щот нямам слаби оценкивсмисъл имам само петици и шестици*засега*
абее...цупят се малко и ми казват да замажа там с някоя 6тица и да внимавам![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Казват ми да внимавам и да я/ги оправя.А ако се опитат да се правят на интересни....дейстам и млъкват след 1 минута
Ама и то и на мен мн мн не ми е приятно за слабата оценка,но пък не се притеснявам,защото искам ли ще я оправя...
Първоначално написано от LadyInBlack
Don't worry, be happy!
понякога![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
рядко имам а и да имам просто приемат ако ме пребият или накажат ще променат ли оценката не само ще ме озлобат![]()
Ем...като бях по-малка да..сега вече не,че не ги интересува,но просто са ме оставили да правя каквото си искам с думите "животът си е твой и прави с него каквото искаш .. ! " ..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Mi...opqvat mi da sam u4ela pove4e..nz si kakvo..![]()
Имаше един разговор м/у мен и баща ми. Имаш 6-ца за тебе е, имаш 2-ка пак е за тебе. Аз каквото е трябвало съм учил и научил - това си е за теб.
От тогава изобщо нямам проблеми.
еми на мама не й пука за оценките,ама аз по принцип съм си отличничка![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
emi zavisi dali sam v kraq na srokaina4e sa dobri ocenkite mi
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
Карат ми се ако реша,че няма да им казвам за някоя лоша оценка и после ако разберат...Иначе като им кажа следва многозначителен поглед и едно стягай се няма да те гледаме ние цял живот...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ми на ман не штот не уча в българско училище и бъкъл не разбирам![]()
Еми,да...караха се...до едно време.Но по Химия и Физика не се обаждат,обаче много държат на математиката...от която аз и представа си нямамИначе за повечето лоши оценки не знаят...пък тази година така съм го закършила...
![]()
викат малко ама кой ги слуша..![]()
Даже не им казвам какви са ми оценките, за тях са важни само годишните..
мрънкат..ако положението наистина е зле,макар че годишните оценки са най-важни,а моите винаги са били отлични ..![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
мама -да,татко-не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми не особено. Карат ми се ако се опитвам да скрия лошите оценки. Но аз не крия такива работи. Не ми се карат, защото знаят, че таи оценка аз ще си я поправя. Резултат - стипендияТака че не се оплаквам. Предполагам и при вас е така. Не лъжете за оценките, обикновено това е причината за разправията, не самите оценки.
Не се кара, няма особен възторг и когато имам високи оценки..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Първоначално написано от trivium
Е чак да ми се карат не, но определено не подскачат от радост.
Никога не са ми се карали за оценки,всъщност те знаят че ниските ме амбицират и баща ми понякога казва само-знаеш какво да правиш или е нищо една тройка, се тая
оф...еми,понякога да,като ми дръпват дългата лекция,че нямам други интереси освен компютъра и тъпи разходки :d
за жалост няма кой да ги чуе
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief