- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?
Абе не съм сигурна дали е каране, но винаги следва "Я, се стягай!".![]()
като бях по-малка ми се караха ама сега вече не ги интересува щото видяха че ме мързи да уча и така![]()
Никога не се е случвало да ми се карат за такива глупости,няма ученик без двойки, важно е накрая да няма двойкиПървоначално написано от trivium
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
нашите не искат да имам слаби оценки но какво да направя че се случва по някога..не може да сме зубъри вечно!аз нямам слаби оценки много имам около 5 най-много за година.. но нормално е родителите ни искат да учим защото сега ако не учим кво ще стане по-нататък.. все така ми казват учи за да не чистиш улиците с метлата!
![]()
![]()
a доколкото оценките в началото ми се караха но вече не..
![]()
Не ми се карат, защото знаят, че и аз не съм доволна.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
Не ми се карат, защото са изправени пред свършен факт - тоест оценката. Понякога ми се кара, защото съм можела да изкарам и повече, обаче съм се мотала.![]()
Не ми се карат, а само ми казват: Ти си си я изкарала, ти ще си я оправяш. Не е наш проблем, да си учила повече![]()
Никога не ми се карат за оценки,защото и според тях и според мен това каква ми е оценката си е за мен![]()
да
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Никога не ми се карат,защото виждат че и на мен не ми е приятно.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Чак да ми се карат-не... казват да си я поправя и нищо повече
Няма слаби оценки, няма караници![]()
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Не се е случвало.![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
това ми прозвуча като "No woman, no cry"Първоначално написано от Sunwell
![]()
иначе аз се старая да не получавам под 4ки, но по някои тъпи предмети (като географията например) повече от 3 не мога да изкарам...
п.с.: дреме ми кво мислите за географията, моето лично мнение е такова!
еми те обикновено разбират няколко месеца след като съм ги получил...ама ако са 2-3 си викат... пък и бележника не го нося никога на даскало
Ами принципно ми се карат за оценки под 5. Дори и като получа 5-ца ми казват, че "Винаги може повече. " . Но се старая оценките ми да не падат под 5, но не винаги се получава.
Понякога просто съм прекалено голям мързел.
А и някои предмети въобще не ми се нравят. И просто не ми е интересно, не уча.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
карат ми се за 2ки и 3ки (зависи по кои предмети де...) и понякога и за 4ки... например по АЕ...
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Напоследък нямам много слаби оценки,(((говора за 3ки 4ки)) иначе малко.![]()
ДаМайка ми е много строга ако имам 3 или 4 направо ме срива в земята .. 2 да не говорим а за 5 най мнол ме дразни щото обикновено казва можеше да е 6.. мнол шашава работа
![]()
![]()