.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 194
    Емии..не чак да ми се карат, а само ми казват да наблягам повече на учене

Ne si kazvaite ocenkite ili l1jete... pi6ete si izmisleni ocenki v belejnicite i im gi pokazvaite... i nakraq na godinata pokazva6 popraven belejnik kvo tolkova.... malko trudno 6te vi e v 12 klas kato vi dadat diplomata i q pokajete, no togava nqma da vi puka mnogo mnogo )

Цитирай Първоначално написано от LeVsKaRkaTTa
    Ne si kazvaite ocenkite ili l1jete... pi6ete si izmisleni ocenki v belejnicite i im gi pokazvaite... i nakraq na godinata pokazva6 popraven belejnik kvo tolkova.... malko trudno 6te vi e v 12 klas kato vi dadat diplomata i q pokajete, no togava nqma da vi puka mnogo mnogo )
    Боже колко си гениален
    пълна ирония
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ауу много ме ядосва майка ми като и кажа имам 2ка ми вика,че съм тъпа и не съм учила,като и кажа че имам 3-ми то пак е 2ка,като и кажа че имам 4 и тя -ми не ти ли омръзна все 4ки,като кажа имам 5 и тя -ами защо не е 6,като кажа имам 6-браво,откъде преписа е кажете ми какво да го правя такова чудовище-вечно недоволно
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    6-Супер не се карат
    5-ДОбре е не се карат
    4-Да се постарая повечко
    3-Карат се
    2-Карат се

Цитирай Първоначално написано от hrisis
    Не ми се карат за оценки. При мен работата е там, че аз сама си се ядосвам като изкарам ниска оценка и не съм доволна от себе си.. Е, случва се и да не ми пука. :P

Хахх попринцип нито майка ми нито баща ми са такива да се карат... но майка ми е по смотана щотоо ме сравнява с другите от моя клас и ако някой е преписвал и има повече от мене ми се кара ;ддд[/b]
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

еми аз само един път съм имала досига слаба оценка 4 и 50 :Д мама не ми се кара но ми каза стегни се 4 клас си вече .. и се подхили ..

Малко мрънкат,но все пак една тройка не е за бой

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    те са свикнали така че ...

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Преди, когато бях по малък, но сега не ми се карат пък и не нося кой знае кви слаби оценки

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    Викат ми като луди ако имам слаба оценка .. ама рядко разбират

Никога не са се карали сериозно. Тая година бях седми клас и майка ми очакваше много от мен и аз добре се справях, но целия март месец бях в болница и като се върнах малко ми куцаха нещата в даскало.. мн бях испуснала и мама не ме пришпорваше. Каза, че където и да влезна ще се радва и тка стана.
    ^^ I'm still waiting for tomorrow
    Tired of living in yesterday..

само мрънка майка ми но за 5 мин и после почва да говори за нещо друго...или почва да ми говори за тези който имали по добри оценки от мен

На мен не ми се карат, освен ако не съм прекалила с лошите оценчици и малко да помрънкат

emi poprincip ne no se slu4va da povi6at ton ako e nekoi po vajen predmet

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от hrisis
    Не ми се карат за оценки. При мен работата е там, че аз сама си се ядосвам като изкарам ниска оценка и не съм доволна от себе си.. Е, случва се и да не ми пука. :P

Град
    чикаго
    не

u4ebnata godina sva6i a na6te o6te ne znaqt za dvoikite koito imam,, za6toto az sam umna i im pokazah samo stranicata s godi6nite ocenki i taka poslednata stranica s teku6ti ocenki sedi nepodpisana

Единственото нещо,което искат от мен родителите ми е да имам добър успех.НИЩО друго и за това да,карат ми се.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Миии... Не те свикнаха вече ..
    Keep Smiling (sun)

Повече от фен
    Не,ама аз не им и казвам Ама после си я поправям

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от ZOMFGWTFLOLROFLMAOBBQ
    По принцип да, ама аз съм им фанал цаката... Прибирам се и ма питат дали имам някви оценки и аз почвам да им се карам "еееееее писна ми, не стига че се прибирам току-що от училище с баси гадната програма и баси гадните даскали, не стига, че имам тройка, щото ми подсказаха грешно ами ся и вие от вратата ма почвате... ОСТАВЕТЕ МЕ НА МИРАААА". И сядам на компа без да уча
    Това едва ли действа при пове4е от 3% от вси4ки у4еници
    Ина4е и на мене ми се карат,което е разбираемо де. Ако имам под 4.Ако имам под 5:50 казват,4е трябва да се понапъна още малко.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

не

на менне ми се карат защото учителите са ми пълни кретени ( поне повечето). освен това светът няма да се свърши заради една двойка
    krasi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си