- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?
Емии..не чак да ми се карат, а само ми казват да наблягам повече на учене![]()
Ne si kazvaite ocenkite ili l1jete... pi6ete si izmisleni ocenki v belejnicite i im gi pokazvaite... i nakraq na godinata pokazva6 popraven belejnik kvo tolkova.... malko trudno 6te vi e v 12 klas kato vi dadat diplomata i q pokajete, no togava nqma da vi puka mnogo mnogo)
Боже колко си гениаленПървоначално написано от LeVsKaRkaTTa
пълна ирония
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
ауу много ме ядосва майка ми като и кажа имам 2ка ми вика,че съм тъпа и не съм учила,като и кажа че имам 3-ми то пак е 2ка,като и кажа че имам 4 и тя -ми не ти ли омръзна все 4ки,като кажа имам 5 и тя -ами защо не е 6,като кажа имам 6-браво,откъде преписае кажете ми какво да го правя такова чудовище-вечно недоволно
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
6-Супер не се карат![]()
5-ДОбре е не се карат![]()
4-Да се постарая повечко![]()
3-Карат се![]()
2-Карат се![]()
Първоначално написано от hrisis
Хахх попринцип нито майка ми нито баща ми са такива да се карат... но майка ми е по смотанащотоо ме сравнява с другите от моя клас и ако някой е преписвал и има повече от мене ми се кара
;ддд[/b]
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
еми аз само един път съм имала досига слаба оценка 4 и 50 :Д мама не ми се кара но ми каза стегни се 4 клас си вече .. и се подхили ..![]()
![]()
![]()
Преди, когато бях по малък, но сега не ми се карат пък и не нося кой знае кви слаби оценки
Викат ми като луди ако имам слаба оценка ..ама рядко разбират
![]()
Никога не са се карали сериозно. Тая година бях седми клас и майка ми очакваше много от мен и аз добре се справях, но целия март месец бях в болница и като се върнах малко ми куцаха нещата в даскало.. мн бях испуснала и мама не ме пришпорваше. Каза, че където и да влезна ще се радва и тка стана.
^^ I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday..
само мрънка майка ми но за 5 мин и после почва да говори за нещо друго...или почва да ми говори за тези който имали по добри оценки от мен![]()
![]()
На мен не ми се карат, освен ако не съм прекалила с лошите оценчици и малко да помрънкат![]()
emi poprincip ne no se slu4va da povi6at ton ako e nekoi po vajen predmet
не
u4ebnata godina sva6i a na6te o6te ne znaqt za dvoikite koito imam,, za6toto az sam umna i im pokazah samo stranicata s godi6nite ocenki i taka poslednata stranica s teku6ti ocenki sedi nepodpisana![]()
![]()
![]()
Единственото нещо,което искат от мен родителите ми е да имам добър успех.НИЩО друго и за това да,карат ми се.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не,ама аз не им и казвамАма после си я поправям
![]()
Това едва ли действа при пове4е от 3% от вси4ки у4енициПървоначално написано от ZOMFGWTFLOLROFLMAOBBQ
![]()
Ина4е и на мене ми се карат,което е разбираемо де.Ако имам под 4.Ако имам под 5:50 казват,4е трябва да се понапъна още малко.
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
на менне ми се карат защото учителите са ми пълни кретени ( поне повечето). освен това светът няма да се свърши заради една двойка
krasi