- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За татуирането , за или против ?
Здравейте, реших тук да пусна темата. И според вас пречи ли да си направя една татуировка на 1 ред, или 2. На ръката , но не отстрани а ми от горе. Където е трицепса , острани. Дано да се сетите. И се питам дали там боли , и дали замърсява кръва татуировката. Мисля да си я направя на 17 год като стана. Т.е. след 1 година. Да пише,нещо мъдро. Свързано с футбола. Аз съм го измислил. Въпроса е дали не пречи нещо. Все пак е е голяма, като на другите, но все пак искам да знам![]()
Едва ли ще пречи нещо. Естествено, че татуировките съдържат химикали и са 1 вид отрова за организма. Все пак от това не се умира. Не знам дали боли много, но със сигурност ще усетиш нещо.
интересно ми е с тея татуси ,които си правите след време кой нормален работодател ще ви вземе на работа ..
ама сигурно по строежите все ще се намери място и за вас ;d
+1
Замърсяване... ами избираш си добро студио, добър татуист, гледаш дали ти отваря иглата пред теб, дали "налива" мастилото пред теб в палитричките. Добър афтъркеър, лосион за слънце с по-висок фактор ако ще се драскаш лятото. За болката вземете, та запомнете, че всеки има различен праг на усещане. При всички положения няма да е особено приятно ама не мисля, че ще е болка за умиране.
Боли, когато е върху кокал или е по-нежна кожата, когато имаш по-нисък праг на болката, зависи от това с каква игла те рисуват и примерно ако отидеш пиян.
Нито едно от тези неща не е болка за умиране, имаш ли желание, няма и да ти пука, а и в действителност е поносима болката.
Харесват ми татуировките, но вече всеки втори е с татус и почна да ми става леко банално, това е една от причините, която ме разубеждава все повече и самият аз да си направя. Като разбира се най-често срещаните места са на рамото, китката, между китката и лакътя от вътрешната част на ръката и прасецът.. А що се отнася за работата, зависи в коя сфера е работата и зависи къде точно е татуировката.
Може ли да се скрие с риза, няма проблеми!
Ти се ебаваш, ама тука в началото ме питаха дали не съм била в gangМисля, че се шегуваха. Не съм съвсем сигурна, де.
Един съвет към автора: Преди да се надраскаш, пусни си текста през редактор или грамотен приятел, че ако сам си го писал... жална ти майка.
Благодаря на всички за коментарите. Значи ето къде мисля да си я направя. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...87116231_n.jpg Ето такава. На 2реда. Не мисля,че ще пречи толкова на кръвта, и като цяло на огранизма. Но още мисля между 2-3 текста и се чудя какво да пише. А и мисля,че на 17 год, ще съм достатъчно голям да си взема и сам решение , дали да си я направя тогава или след 2 години![]()
Пък аз само искам да вметна и да препоръчам собственото си студио в темата.![]()
https://www.facebook.com/23Tattoostudio Това е страницата във фейсбук. Разгледайте работата ми и ако желаете се свържете с мен. Цените са ми много достъпни и държа на абсолютна стерилност и лична хигиена. Здравето на мен и клиентите ми е на първо място.
Очаквам Ви.
Haha , няма значение какво е било навремето. Стига си тия безмислени коментари. Аз ви питам едно, вие ми отговаряте друго.
кво ше е тва мъдро нещо, свързано с футбола?
"Господ е българин" ?
Ако питаш мен - прави си, като те гледам едва ли ще има с какво друго да впечатлиш селските пръчки от Майнатаун.
n00bs
кво му е скандалното - що е майна ,се е лайна![]()
Вий па сте мо'о 'убави!