- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се вашите ако имате слаби оценки?
не.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
е за всеки случай не ме поздравяватиначе може там да ме смъмрят ама аз казвам .. е случва се ... и нещо такова .. и минава ноемра общо взето
![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
ами зависи, ако е важна да но попринцип не ми се карат щот знаят че ще си я оправя ...![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Не ! В повечето случаи ме успокояват , независимо , че правят физиономии . На мен ми е достатъчно гадно , та и да ми се карат не променят нищо .
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Ако вече са прекалено много слаби и често ми се случва да..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Ами напоследък само правят физиономий и сцени ,но не ми се карат сериозно.Явно си знаят ,че все някак ще се оправя.Но изключително мн ме дразни това,че когато си поправя оценката или просто изкарам 6 по някакой си предмет те въобще не се радват
![]()
Или поне така ми се струваа....
![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
баща ми много ми се кара За лошите оценки.Понякога ми говори друг път ми вика а дори понякога и ме бие.То за жалост това не е единствения проблем аз живея с мащехата си и баща ми много е гаден този живот направо искам да се самоубия
Дори и когато ходих на училище, не ми се караха чак толкова. Майка мрънкаше от време на време, но не и обръщах внимание. Когато им заявих, че ако очакват да си взема висшето образование със 6.00, въобще няма да записвам, се кротнаха и двамата. Казват ми само да си сведа поправките и изпитите за влачене до минимум.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
най-вече за БЕЛ , АЕ и МАТЕМАТИКА. Дори и най-малкото нещо да им напомни за някои от 3 предмета почват веднага , трябва да избегна по някакъв начин да им напомням за тея 3 предмета по какъвто и да е начин
Не ми се карат, аз сама се ядосвам на себе си. А и те достатъчно добре знаят колко трудно се изкарват оценките в езиковите гимназии. И да имам някоя по-ниска, бързо я поправям.![]()
Защо трябва родителите да ти се карат за оценки след 5-6 клас? От там нататък трябва да разбереш че всичко го правиш за себе си. Всъщност на мен май са ми се карали за такова нещо в 3 клас за последно.
Е ти си почти на 18. Пък и нашите държът най-вече на Английския и Математика (по които нищо не разбирам) , но нормално след като в учебника по АЕ нищо не се разбирасамо някакви текстове и упражнения там нито е показан образец и просто все едно да ти кажа построй ми тая сграда и да си замина...................................... .....
Карали са ми се за 5.50 по математика, за дето не е 6 :д даже май бях наказана, не съм сигурна дали ме шляпаха :д
Мрънкаха ми за математика до 7ми клас, защото кандидатствах с нея, после в гимназията първата година се издъних с 5.50 успех годишен, и после сама се стегнах и имах 6.00 годишен две поредни години, и после теглих майната на гимназията, спрях да ходя на училище и ме оставяха на поправки :д
Завърших с 5.71 :д след матури и т.н.
Още сънувам кошмари, че не ме пускат да завърша, сигурно в месеца по 2 пъти минимум, а завърших преди 3г.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не не ми се карат просто ми казват да се стегна и да си оправя оценката.Не знам защо някои родители крещят наказания и такива
...
Бият ме, ако нямам 7+ на всяко изпитване.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.