.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 194
    сиг ще ми се карат ддз не съм имала

Град
    Near To Hell
    не.
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

е за всеки случай не ме поздравяват иначе може там да ме смъмрят ама аз казвам .. е случва се ... и нещо такова .. и минава ноемра общо взето
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    ами зависи, ако е важна да но попринцип не ми се карат щот знаят че ще си я оправя ...
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Не ! В повечето случаи ме успокояват , независимо , че правят физиономии . На мен ми е достатъчно гадно , та и да ми се карат не променят нищо .
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Град
    Slivnica

...

Ако вече са прекалено много слаби и често ми се случва да..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да...карат ми се ако имам двойка ..за другите просто ми мрънкат 10-15 минути
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ами напоследък само правят физиономий и сцени ,но не ми се карат сериозно.Явно си знаят ,че все някак ще се оправя .Но изключително мн ме дразни това,че когато си поправя оценката или просто изкарам 6 по някакой си предмет те въобще не се радват Или поне така ми се струваа....

Град
    Марс & Сатурн
    He

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Попринцип винаги изкарвам 5ци-6ти,но ако се случи да имам някоя четворка нищо не ми казват.Бедна съм от към двойки и тройки.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Katrin1234
    Guest
    баща ми много ми се кара За лошите оценки.Понякога ми говори друг път ми вика а дори понякога и ме бие.То за жалост това не е единствения проблем аз живея с мащехата си и баща ми много е гаден този живот направо искам да се самоубия

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Дори и когато ходих на училище, не ми се караха чак толкова. Майка мрънкаше от време на време, но не и обръщах внимание. Когато им заявих, че ако очакват да си взема висшето образование със 6.00, въобще няма да записвам, се кротнаха и двамата. Казват ми само да си сведа поправките и изпитите за влачене до минимум.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от xbLaHx Виж мнението
    Никога не ми се карат,просто правят тъпа физиономия
    същото.. въпреки че вече порастнах за да ми се карат

Супер фен Аватара на Юлиян
    най-вече за БЕЛ , АЕ и МАТЕМАТИКА. Дори и най-малкото нещо да им напомни за някои от 3 предмета почват веднага , трябва да избегна по някакъв начин да им напомням за тея 3 предмета по какъвто и да е начин

Не ми се карат, аз сама се ядосвам на себе си. А и те достатъчно добре знаят колко трудно се изкарват оценките в езиковите гимназии. И да имам някоя по-ниска, бързо я поправям.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Нямам лоши оценки.

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Нямам лоши оценки.
    2-ка Рафа пиша ти 2-ка сега пак кажи че нямаш лоши оценки!!!!

Супер фен Аватара на tochko
    Защо трябва родителите да ти се карат за оценки след 5-6 клас? От там нататък трябва да разбереш че всичко го правиш за себе си. Всъщност на мен май са ми се карали за такова нещо в 3 клас за последно.

Е ти си почти на 18. Пък и нашите държът най-вече на Английския и Математика (по които нищо не разбирам) , но нормално след като в учебника по АЕ нищо не се разбира само някакви текстове и упражнения там нито е показан образец и просто все едно да ти кажа построй ми тая сграда и да си замина...................................... .....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Карали са ми се за 5.50 по математика, за дето не е 6 :д даже май бях наказана, не съм сигурна дали ме шляпаха :д
    Мрънкаха ми за математика до 7ми клас, защото кандидатствах с нея, после в гимназията първата година се издъних с 5.50 успех годишен, и после сама се стегнах и имах 6.00 годишен две поредни години, и после теглих майната на гимназията, спрях да ходя на училище и ме оставяха на поправки :д
    Завърших с 5.71 :д след матури и т.н.

Още сънувам кошмари, че не ме пускат да завърша, сигурно в месеца по 2 пъти минимум, а завърших преди 3г.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

MoonPrincess
    Guest
    Не не ми се карат просто ми казват да се стегна и да си оправя оценката.Не знам защо някои родители крещят наказания и такива
    ...

Fucking english , math and BEL!!! _|_ _|_

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Бият ме, ако нямам 7+ на всяко изпитване.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Карали са ми се за 5.50 по математика, за дето не е 6 :д даже май бях наказана, не съм сигурна дали ме шляпаха :д
    Мрънкаха ми за математика до 7ми клас, защото кандидатствах с нея, после в гимназията първата година се издъних с 5.50 успех годишен, и после сама се стегнах и имах 6.00 годишен две поредни години, и после теглих майната на гимназията, спрях да ходя на училище и ме оставяха на поправки :д
    Завърших с 5.71 :д след матури и т.н.

Още сънувам кошмари, че не ме пускат да завърша, сигурно в месеца по 2 пъти минимум, а завърших преди 3г.
    Умно момиче.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си