Казва се Бабева и е супер зле.Нон-стоп повтаря неща от типа на "Офф колко се зле" "Колко сте тъпи","Толкова ми се иска да ви зашлевя шамар,ама не мога".Водя се в елитна гимназия(квото и да означава тва) И съучениците ми не правят някви мизерии,като в кварталното даскало,така че не знам за кво се оплаква.Мен ме побърква някой като ме гледа пренебрежително и ме обижда,но вече съм се изправяла пред такива учители и знам,че е най-добре да си мълча и да си пиша,което я изкарва от нерви!На изпитване нямам по-висока оценка от 2(добре че на контролните не можеше да ми намаля мнг и имам 4-ки,което пак е гадно),писа ми забележка,че 'не работя в час' и нон-стоп ми крещи да спря да говоря,а аз не говоря в час,защото или стоя сама или до един Пешо,който си рисува цял блок!Реших да вдигна ръка на домашно,в което трябваше да довършим една приказка на испански,но нееее тя не ми писа нищо,защото не трябвало да има диалог,а когато едно момиче след мен си прочете домашното,имаше също диалог, и писа 6-ца!Казах на класната ама тя не направи нищо =/
Блах ненавиждам я!