Офф то и аз имам една тъпа даскалка,която ме е яд да я гледям.Просто я мразя!Аз цял час си пиша и не преча,не съм от много бърборещите,но се случва да кажа по някоя дума и тя като ми викне насреща и почва да ме плаши и си мисли,че е много велика.Има 3 момчета,който не млъкват,но те са й любимците и на тях и дума не казва за това.Те може по цял час да се лигавят и да правят каквото си иска,а накрая все аз съм крива.Другото е,че не съм толкова зле с материяла и имам вярни домашни,но все ми натяква,че нищо не знам.
Е да ти кажа на последък просто си мълча и като ме пита нещо отговарям и не ми пука.Нека ме плаши-може да опаши само гаргите по жиците около доскалото.Като съм си в къщи или извън даскало,когато се сетя за нея и теглям по една.А какво и мисля и пожелавам просто дори и 1 да се сбъдне,то ще й е достатъчно за доста години напред.Повечето доскали са или пълни чикита или комплексари.Е моята е 2 в 1.От начало й се вързвах,но не си струва да се занимаваш с комплексари.Е кафти се получава и на моменти и на мен ми е супер гадно,но не си струва да се хабиш