.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Просто споделям....

Да, поредната история за любов....Всъщност не съм сигурна, че наистина е любов. Какво е любовта? .... .. Какво ли не даваме за нея - мечтите си, вярата си, сърцата си...
    Любовта е тази, която ни кара да жертваме себе си в името на онова така бленувано щастие. Любовта ни помага да опознаем себе си, но и често въобще не можем да се познаем. Любовта е онова чувство, което ни завлича във вихара си от желания, а след това ни захвърля като останки от корабокруширал кораб...
    Аз, все още не знам дали съм изпитвала истинска любов, или е било просто увлечение, траещо доста дълго. Но каквото и да е, прецаках го, всъщност не знам дали го направих аз или той...но както и да е...Имах си готино гадже и готина връзка, всичко си беше супер...но и свърши много бързо, заради недоразумения, заради гордостта, заради непризнати грешки, заради страха....И до сега ми е странно, как нещо толкова силно и истинско, може да свърши толкова бързо и без обяснения. Много е тъпо да си прецакаш връзката и да не знаеш точно къде си сбъркала....и дали ти си виновна....да превърнеш всички щастливи мигове в болезнени спомени. А спомените, те са нещо, от което не можеш да избягаш, не можеш да отречеш...
    Защо не мога да го забравя? Как да забравя човек, който виждам всеки ден, с когото говоря всеки ден, с когото ще празнувам нова година. Трудно е да се усмихвам, когато говоря с него, когато прегръща друга, нищо, че й е просто приятел...трудно е да се правя на щастлива. Понякога се уморявам, но нямам право да се отказвам, нямам право да смъквам фалшивата усмивка, защото ще започнат разпитите, съжаленията, а за това изобщо не съм подговена. И ще продължа да съм усмихнатото момиче, преодоляло всичко, в чието сърце се таи любов и с умът, който иска да крещи.
    Не знам защо написах тази тема....не съм като онези момичето, които ревът и се тръшкат, че са загубили някого, които мислят за самоубийства, съжаляват се и т.н. Приех, че не съм с него, че няма да съм с него и т.н., просто съм уморена от фалша и имах нужда да споделя. Благодаря на тези, които прочетоха темата ми.
    I know I should stop believing ... !

Ами като цяло поздравление, че си жива.
    Аз съм подобно, ама не го виждам всеки ден, но знам че е с друга.
    На въпроса, КАК.. е доста трудно да ти се отговори..До колкото виждам ти си позволяваш всякакви контакти с обекта..Снижи ги до минимум..И какво е това.. ще празнувате НОва Година Заедно?Аз си мисля, че ти май не искаш толкова да го забравиш, ако искаше щеше да направиш нещо по въпроса..Това е моето мнение..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Хубаво е ,че си свикнала с това не винаги да имаш това което искаш
    !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    На въпроса, КАК.. е доста трудно да ти се отговори..До колкото виждам ти си позволяваш всякакви контакти с обекта..Снижи ги до минимум..И какво е това.. ще празнувате НОва Година Заедно?Аз си мисля, че ти май не искаш толкова да го забравиш, ако искаше щеше да направиш нещо по въпроса..Това е моето мнение..
    Е няма как да не е заедно, в една компания сме....И няма да зарежа приятелите си, семо защото не съм го забравила...И за това с контакта, от един випуск сме, една компания, няма как да спра да му говоря или да общувам с него...Просто нямам избор....

Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Е няма как да не е заедно, в една компания сме....И няма да зарежа приятелите си, семо защото не съм го забравила...И за това с контакта, от един випуск сме, една компания, няма как да спра да му говоря или да общувам с него...Просто нямам избор....
    Ето точно за това ти говоря!Ти си знаеш, ама нали си чувала, че няма не мога, има не искам.. и ти не искаш..Една приятелка, като скъса с гаджето си (той пича мърляв от нашия клас) и й викам: АКо трябва пътя по който идваш ще смениш, за даскало като идваш, но няма да го срещаш и д аобщуваш с него!
    Но както искаш.Ти си знаеш!

Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Ето точно за това ти говоря!Ти си знаеш, ама нали си чувала, че няма не мога, има не искам.. и ти не искаш..Една приятелка, като скъса с гаджето си (той пича мърляв от нашия клас) и й викам: АКо трябва пътя по който идваш ще смениш, за даскало като идваш, но няма да го срещаш и д аобщуваш с него!
    Но както искаш.Ти си знаеш!
    Ем аз и да искам, приятелите ми няма да ме оставят да не излизам с тях...Всъщност аз пробвах, но като спряха да ми говорят повече ми важни хора и се отказах. Те казаха, че ако искам могат да спрат да го викат и да го изолират, ама аз не мога да му го причиня, защото знам, какво означат те за него....пък и мисля, че е тъпо да спрат да общуват с него, зради мен. Иначе, много мерси за мнението ти

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Хубаво е ,че си свикнала с това не винаги да имаш това което искаш
    !
    Еми не всеки може да има всичко, което поиска. Даже мисля, че всеки човек, иска нещо, което няма. Просто това ни е природата, колкото и да е тъпо. Много благодаря за мнението ти

Хубава тема, не е като другите: "олее ще умра без него", "как да си го върна", "как да му отмъстя" и тем подобни. Поздравления, че въпреки всичко си останала в тази компания, че си му останала приятелка, че си останала себе си. Знам колко е трудно да виждаш и да говориш само приятелски с момчето, което още обичаш. Поздравления за силния дух. Продължавай само така.
    Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...

Цитирай Първоначално написано от Polska
    Хубава тема, не е като другите: "олее ще умра без него", "как да си го върна", "как да му отмъстя" и тем подобни. Поздравления, че въпреки всичко си останала в тази компания, че си му останала приятелка, че си останала себе си. Знам колко е трудно да виждаш и да говориш само приятелски с момчето, което още обичаш. Поздравления за силния дух. Продължавай само така.
    Всъщност само в началото е трудно, после някакси свикваш да си постоянно с него и да сте приятели. Мерси, но нямам кой знае колко силен дух.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си