Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
Ами като цяло поздравление, че си жива.
Аз съм подобно, ама не го виждам всеки ден, но знам че е с друга.
На въпроса, КАК.. е доста трудно да ти се отговори..До колкото виждам ти си позволяваш всякакви контакти с обекта..Снижи ги до минимум..И какво е това.. ще празнувате НОва Година Заедно?Аз си мисля, че ти май не искаш толкова да го забравиш, ако искаше щеше да направиш нещо по въпроса..Това е моето мнение..
Е няма как да не е заедно, в една компания сме....И няма да зарежа приятелите си, семо защото не съм го забравила...И за това с контакта, от един випуск сме, една компания, няма как да спра да му говоря или да общувам с него...Просто нямам избор....
Ето точно за това ти говоря!Ти си знаеш, ама нали си чувала, че няма не мога, има не искам.. и ти не искаш..Една приятелка, като скъса с гаджето си (той пича мърляв от нашия клас) и й викам: АКо трябва пътя по който идваш ще смениш, за даскало като идваш, но няма да го срещаш и д аобщуваш с него!
Но както искаш.Ти си знаеш!
Ем аз и да искам, приятелите ми няма да ме оставят да не излизам с тях...Всъщност аз пробвах, но като спряха да ми говорят повече ми важни хора и се отказах. Те казаха, че ако искам могат да спрат да го викат и да го изолират, ама аз не мога да му го причиня, защото знам, какво означат те за него....пък и мисля, че е тъпо да спрат да общуват с него, зради мен. Иначе, много мерси за мнението ти