.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    по-гадно е когато имаш най-добър приятел (което търсиш) и всичко ви е общо и сте абсолютно неразделни (говоря за приятелсвто като по филмите,на което всички завиждаха и се възхищаваха) и в един момент въпросния "приятел" те зае*ава за нещо което.... даже не ти е минавало през ум ,че може да те заебе за такова нещо.... Тааа мисълта ми е ... живота ни учи.... не бързай да си пожелаваш приятели... имай хора с които да си излизаш да (намери такива хора),общувай ... но не се отдавай в дадено приятелство ,защото рано или късно става нещо.... и ще съжеляваш още повече.... не искам да бъда писимистично настроена,но живота е такъв,точните и истиснки хора са изключително малко и в повечето случеи са хора,които най-малко предполагаме че може да общуваме с тях... Желая ти Успех,ии когато искаш да споделиш нещо за приятелството спокойно можеш да ми пишеш ЛС,това ми е мн спец тема УСпех!
    мен вече са че заебавали .. най добрата ми фр ме остави зарад някво момиче с което каза че имали общи интереси .. и тя беше единствената ми фр ..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

smqtai kolko tie bila nai dobra Fr shtom te e zaebala... istinskite priateli sa vechni za men..

споко и аз съм така..да не ти пука това е само определен период от време после ще отмине

Цитирай Първоначално написано от Tompson92
    И аз съм така в момента.Наскоро се преместихме в столицата и просто някакси настроението ми се скапа отсякъде.Загубих всичките си приятели,не познавам никого,няма с кой да излезна и просто много яко съм се сдухал.Тъй че може да се каже че съм в твоето положение.А що се отнася до истински приятели,има но трудно се намират и лесно се губят

Аз съм на принципа, че човек има много познати, но един приятел. Хората, с които излиза на кафе, пише си по скайп, лафи си, ги слагам в графата познати. Приятел за мен е чоек, на когото споделям, той знае всичко за мен и не ме заебава. Но като начало с тези, с които си лафиш през почивките ги питай дали искат на кафе ... предложи на някой познат да излезете, защото ако ти не направиш нещо другите няма да ти помогнат.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    раЯ.. (:
    и аз съм си задавала тоя въпрост, в клас с най-много 7-8 човека да говоря.. еми ебати всички толко двулични..
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Просто излез и потърси хора, с които можеш да излизаш, да се забавляваш..постепенно те ще станат твои приятели, или поне някои от тях. Честно казано не съм съвсем наясно как става това, тъй като с моите приятели, имам предвид истинските, съм откакто се помня...и всички други хора, които навлизат в живота ми стават просто мои познати.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си