- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- в мен ли е проблема
мен вече са че заебавали .. най добрата ми фр ме остави зарад някво момиче с което каза че имали общи интереси .. и тя беше единствената ми фр ..Първоначално написано от Mi6inka
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
smqtai kolko tie bila nai dobra Fr shtom te e zaebala... istinskite priateli sa vechni za men..
споко и аз съм така..да не ти пукатова е само определен период от време после ще отмине
![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
Първоначално написано от Tompson92
Аз съм на принципа, че човек има много познати, но един приятел. Хората, с които излиза на кафе, пише си по скайп, лафи си, ги слагам в графата познати. Приятел за мен е чоек, на когото споделям, той знае всичко за мен и не ме заебава. Но като начало с тези, с които си лафиш през почивките ги питай дали искат на кафе ... предложи на някой познат да излезете, защото ако ти не направиш нещо другите няма да ти помогнат.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
и аз съм си задавала тоя въпрост, в клас с най-много 7-8 човека да говоря.. еми ебати всички толко двулични..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Просто излез и потърси хора, с които можеш да излизаш, да се забавляваш..постепенно те ще станат твои приятели, или поне някои от тях. Честно казано не съм съвсем наясно как става това, тъй като с моите приятели, имам предвид истинските, съм откакто се помня...и всички други хора, които навлизат в живота ми стават просто мои познати.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.