- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали да тръгна с негър
^^ Познавам един който се казва Исаак ПринцПървоначално написано от SexualHealing
![]()
![]()
А по темата - НЕДЕЙ !![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
права !Първоначално написано от mArMaLaDkA
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мале доста расисти си имаме. Иначе няма никакъв проблем да ходиш с черен, и както каза някой по-горе не е много добре да го наричаш с думата негър. Хич да не ти пука за другите!
П.С. Малееее тооолкова са сладки...![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Преди да прочета това щях да ти кажа, че не виждам проблем в това, че е негър, но сега... по-добре изчакай да се видите на живо, да се опознаете така и тогава вече си решиПървоначално написано от IZILOVE
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Недей.Самият факт,че питаш някфи напълно непознати в някъф форум за такова нещо говори сам за себе си.Ако искаше да ходиш с него,нямаше изобщо да се замисляш,най-малкото пък да питаш нас.И не го наричай "негър",защото за тях това е обида.
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Според мен не трябва да те притеснява това, че е негър, а по-скоро това, че градиш планове за бъдещето с някой, който даже не си виждала и "усещаш" че мн мн си допадате, само по разговори в скайпНе ти пречи да излезеш с него, но недей да имаш големи надежди за нещо, което даже не е в реалността, защото скайп може да лъже мн яко
![]()
абе момиче кфо ти пука за другите важната си ти не те щом го харесваш и мислиш че ще станат нещата заеби че е негър хахах нали и те са ''хора''да де
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Според мен няма нищо лошо, защото негрите нямат НИЩО, абсолютно НИЩО общо с циганите или турците.
аз излизах с негърче ... не издържахме дълго 1 2 седмици наи много .. просто имат някаква тотално различна култура от нас и е МНООГО различно а и аз самата се чувствах странно с него и веднага след първата седмица спря да ме кефи .. даже нещо повече .. .. стана ми гнусен въпреки че до прди седмица ми беше голям сладур ... сега нито искам да виждам нито да говоря с някои черен камо ли пък да ми е гадже... нооооо това е мен.. ако теб те кефи даваи .. ако не ти хареса сама ще се опариш![]()
Имам толкова много да кажа по тази тема. Два пъти вече си пиша поста и пак го изтривам.
Имах едно гадже - чернокож. Много ме е яд, защото го нараних и просто не мога да си простя. Лъжех го и той знаеше, и виждах че го боли и пак продължавах. Когато първо се преместих в Америка, той ми стана първото другарче. Културен, не е от гетото... просто страшно мил. Харесах си го мн ясно, но си имаше приятелка която също беше и моя мн добра приятелка. ВИждаше се че той определено не е безразличен, и после като тръгнахме след години сам ми го каза. А аз за да не се наранявам се отдръпнах, станах приятелка с други хора и тези ги "отписах" от живота си. Миналата година, пак се сблъскахме с него, имахме 1 час по английски заедно. Много се потруди за мен, чак се стигна да ми пее някви любовни песни в час, да ме убеждава че иска да е с мен, а аз го карах да прави какво ли не, чак ми е писал домашното ахахаха. Много го разиграх ама му дадох шанс. Притеснявах се от хорското мнение, но ни приеха. За краткото време в което бяхме заедно бих казала че това беше най-романтичната връзка която съм имала. Винаги малки изненади, винаги да ми угажда... всичко беше невероятно!!! НО, аз прецаха всичко, не забравих своето миналото, бях влюбена в друг и разбих сърцето му. В началото на тази година, като разбрахме че имаме математика заедно, на следващият ден вече си беше сменил програмата, само за да не е в един клас с мен. Сега сме само на "hey" но просто виждам погледа му, и винаги ми става кофти. Сега осъзнавам че съм загубила един невероятен човек.
И така, не, не са различни. Винаги можеш да попаднеш на кретени, но това не зависи от цвета на кожата. Примерно този за който казах е бил най-добричкият приятел който съм имала като го сравниш с другите (всички бели).
А до колкото се сещам, имаше някакъв пост в който някой споменаваше че сте за газовата камера. Искам да кажа, че по-жалък човек от него не знам да има. В кой век живееш? или просто Адолф Хитлер ти е бил прядодо? Много сте зле като се изказвате така расистки и злобно! Но в България това се очаква, още няма толерантност към другите раси (не включвам циганите, аз тях не ги приемам). Не че в Америка има, расистите тук поне се прикриват. Пък и си избраха черен за Президент.
Преследвай това което искаш. Ако можета да сте заедно, но на живо... защо не? Иначе, не вярвам във "връзките" по интернет. Та то това връзка ли е изобщо?
пс: имат невероятни тела!![]()
мда, съгласна съм че е от гените. Но на всички нас предците ни са "скачали като маймуни от дърво на дървo" и са били чернокожи ако се вярва на теорията на Дарвин.Първоначално написано от merediana
"survival of the fittest" Но да не се впускаме в подробности. Факт е че не са по-нисши от нас, белите. По никакъв начин не ги превъзхождаме и обратното. Това че белите са ги използвали като роби поколения наред, доказва колко викомомерни са били, и още са някои. Всички сме хора, няма смисъл да се делим по цветове на кожата. Което подкрепя мнението ми за този който спомена "газовите камери"
И на всичкото отгоре са много весели, душата на компанията. И добре тацуват![]()
Тласък на развитие, е много силно казано. Ако това да експлоатираш големи и малки от изгрев до залез, в продължение на целия им живот и да ги караш да живеят като кучета без каквито и да е права, да ги продаваш и купуваш и да правиш бизнес от това, а те да измират по какъв ли не начин... ако това е представата ти за развитие не знам.... но вече се отдалечаваме твърде мноооого от темата. За мен те са равни и поддържам "biracial relationships"Първоначално написано от merediana
И аз познавам чернокожи макар,че повечето от тях са момичета.
Останала съм с много хубави впечатления от тях,но все пак аз не бих имала връзка с чернокож,не знам защо,но знам,че не бих имала.
Това е моето лично мнение.
недей да се влияеш от чуждото мнениемен ме е харесвал негър и са ми се смяли .. на мен не ми пукаше (различно е да)
това ,че е негър не го прави различен човек
щом не ги делиш на бели и черни значи не ти е проблем да ходиш с него
не смятам че трябва да има расизъм на тоя свят ..
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
недей да се влияеш от чуждото мнениемен ме е харесвал негър и са ми се смяли .. на мен не ми пукаше (различно е да)
това ,че е негър не го прави различен човек
щом не ги делиш на бели и черни значи не ти е проблем да ходиш с него
не смятам че трябва да има расизъм на тоя свят ..
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO