.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

До колко време ще вляза във форма?

Ми значи аз съм на 14..винаги съм била слабичка но след операцията ми от апандицит доста напълнях.. ...вече се взех на ръце от днеска наистина си обещах че ще отслабна до лятото...трябва да отслабна поне с 10-15 кг. Повече без безалкохолни,тестени и сладки изделия..ще гледам често да спортувам всеки ден ще правя коремни преси и според вас до колко време ще вляза във форма???

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Колко кг си, че да сваляш 10-15 кг? Това са ужасно много.. : )
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

може ли да попитам само, не трябва ли като оперират човек от дадено нещо той да отслабне една приятелка съвсем лека операция й направиха и отслабна адски мн

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

да и аз бях слаба след операцията но през лятото адски много няпълнях

Супер фен Аватара на gabi_94
    леле, как така си напълняла за едно лято с 10,15кг. Ти непрестанно само сладкиши ли ядеше и да не си мърдала от леглото? друг път, лятото човек отслабва, движи се постояно насам на там, не е възможно да си надебеляла толкова, и аз лятото напълнях 2,3 кг и сега като бях болна продължително време ги свалих де и вече един месец не ми мърдат. Обаче аз много ям, ама много, иначе съм слаба де. Пък ти колко си висока? колко килограма тежеше преди и колко тежиш сега?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

1.58 и 67 кг. преди бях 52-3 наистина през лятото качих толкова даже и аз се шашнах ходихме на лекар помислих си че може да е заради хормоните обаче НЕ просто ми дайте някви съвети МОЛЯ ВИ

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    и аз напълнях след същата операция,само че с 5 кг.Не смятам дя отслабвам,защото бях много кльощава.Няма значение с колко кг си напълняла има значение дали се харесваш така и дали си личът,защото ти се пак и растеж и на височина..

Цитирай Първоначално написано от miss_headstrong
    1.58 и 67 кг. преди бях 52-3 наистина през лятото качих толкова даже и аз се шашнах ходихме на лекар помислих си че може да е заради хормоните обаче НЕ просто ми дайте някви съвети МОЛЯ ВИ
    абе да не бъркаш нещо килограмите, то и преди трябва да си била с наднормено тегло, я нещо погледни, да не си объркала как 1.58 си била 52,53 нормално тегло, като аз съм 1.70 и тежа 52, не съм плоска, нито слаба, да не се хваля ама ми е хубаво тялото. Пък тая разлика 52 - 67 нещо не мога да си я обясня. Не е нормално нещо.

за съвети да отслабнеш, идея си нямам кво да ти кажа, просто ме фрапира с тея килограми за едно лято , освен да спортуваш и да не ядеш друго незнам кво да ти кажа. Другите квито диети искат такива да ти кажат, обаче от личен опит знам че и от наблюдения - не се отслабва с нищо друго освен със спорт и глад. Ще ядеш по една препечена филийка, един портокал, ябълка, чай и вода. Ще правиш упражнения и тва е, я да видим дали след 1, 2 седмици няма да отслабнеш. Аз като се разболях - 10 дена на 1 препечена филийка с малко сиренце и плод. Отслабнах ли - отслабнах и не съм си върнала предишните килограми от 1 месец, а ям колкото си искам.

мерси все пак...да преди пак си бях пълничка обаче не ми личеше толкова както сега...наистина става ми лошо като се погледна в огледалото...даже мама и баба постояно ми повтарят да не ям сладки и тестени изделия да спортувам даже баба ми обеща ако отслабна ще ми купи каквото си пожелая

A az iskam da napulneq ..

e az samo 3-4 kg iskam da ka4a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си