- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Naebana sum ot 6 4oveka ... Suvet ?
zdraveite ,
kazvam se Alex i sum na 14 god. Sno6ti izlqzox ot nas v 4 prez no6ta za da otida na kupon v edin podlez s xora ot u4ili6te . Vsi4ko stana bez znanieto na roditelite mi - razbira se . Edin priqtel prave6e kupon v edin izostaven magazin v podleza xD i tam se napu6ix mnogo qko i se ponapix . Ob6to vzeto normalnite mi zanimaniq prez drugite dni . Samo deto me xvanaha 5-6 ot mom4etata koito bqxa na kupona i me zavedoha nqkude v tumniq podlez . Tam me e*axa vsi4ki , a az ne se durpax za6toto bqx 4uvala ot priqteli 4e bilo mnogo qko . Puk i go bqx sunyvala predi . Sega se pritesnqvam , 4e moje da sum bremenna . Ne znam dali sme izpolzvali prezervativ , za6toto bqx prekaleno piqna i napu6ena za da mi puka . Togava prosto se naslajdavah na momenta . Ne znam kakvo 6te pravq ako sum bremenna , a i ba6ta mi moje da me izxvurli ot nas .
Molq za suvet PLS !
palavoto_dqvol4e_alex_94
poredniq nenormalnik re6il da napi6e tema....abe de samoubii se i si napravi usluga
ти ако се напушеш и напиеш зн ли кво стаа ма ще умреш на място стига си дрънкала проститии![]()
mai ti si toq det drunka prostotii.az sum se napival i napu6val ednovremenno pone hilqda puti pa sum si jivПървоначално написано от sapa91
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се пукна от смях!Баси курветията,баси нещото...Вие сте като хамстери ве!Да ти кажа добре ще е някой да каже на баща ти,че наистина да те изхвърли от вас.Малееее...шест човека я еб*ли..не,не!
![]()
не стига, че се оживява ама е и гот!!!Първоначално написано от x3eme
![]()
mmmmmmda otiva6 na sedmoto nebe kadeto si4ko jivo se ....Първоначално написано от Prestigio
Az sum jiviq primer 4e ne se mre kogato se napu6i6 i napie6 !|
Ne sum kurve !!!
palavoto_dqvol4e_alex_94
браво на теб да си жив и здравПървоначално написано от Prestigio
Ти не си добре.. какъв съвет искаш да ти се даде?!
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
аз съм стигал и до осмото дет не само живото се е....Първоначално написано от x3eme
![]()
да бе ти не си к... просто си контактна и имаш мн. приятели...Първоначално написано от helloweed
Да,да...хич не си.Всички разбрахме!Първоначално написано от helloweed
![]()
Iiii do tuk nito 1 suvet koito da mi pomogne ...
palavoto_dqvol4e_alex_94
suvet moito momi4e tursi v dispanseraПървоначално написано от helloweed
ХахАХАХАХАХПървоначално написано от helloweed
Евала за развинтената фантазия. Ох.. просълзих се, покрай тоя форум направих баси стегнатия корема!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Е какъв съвет искаш?Първоначално написано от helloweed
Ето моя - недей се напушва и напива като животно,не само защото си малка пикла,а защото попринцип ще си патиш .И другия път,когато шест...Господи,шест...момчет те замъкнат нанякъде да те порят,бягай.Просто не е нормално-разбираш ли?
![]()
![]()
Хахахаха ако някой не знае какво е ку.ва да чете тука. Познавам една дето я наебаха 14 човека пробваи и ти може да ти бъде още по яко. Този път се напуши напии се и се насмъркаи. Ти си излагация за твоето семеиство ма. Незнам ако ваще те разберат не само ша те изфърлят ама и такъв бой да ти тегли бащати че да не моеш да си седнеш на гъза после.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Пич сериозно ли?Първоначално написано от SoAfraid
Дано да е ирония, иначе ще ти се смея и на теб!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Гениално!От сега виждам заглавието - "Шест селяка,тяхната кранта,един подлез и още нещо...".Първоначално написано от Milena_Pld
нали... може ми би малко повече детайли за подлеза... или пък малко за "магическо-незабравимия" моментПървоначално написано от Milena_Pld
6to mi sa podigravite yeAz sum seriozna a vie tuka ....
palavoto_dqvol4e_alex_94