- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли .. ?
Да, бих. Всичко бих дала за него, жалко, че той не го оценява..![]()
Не, прекалено много обичам себе си!
Да ..!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не..като толкова не мога да живея без въпросния любим човек,нека видим като го няма дали ще умра...едва ли.Колкото и жестоко да звучи за някои от вас...А и дори да кажа сега,че бих се жертвала,едва ли ще съм на същото мнение ако трябва наистина да го направя.
Предпочитам да умра за да не ми се налага да живея без любимия човек и въобще хората който обичам,за това мисля че бих го направил.Разбира се че тогава в момента може и да мисля друго но сега мисля че бих го направил,просто аз съм никой без хората около мен който обичам.
Ама само как се надъхвате всички!
Повечето хора от тези,които са писали в темата,съм почти сигурен,че не изпитват такава силна любов към приятеля/приятелката си.
И съм сигурен,че ако след 2 часа,терористи хванат на някой приятеля или приятелката и им кажат,че ако не се хвърлят от 20-тия етаж на някой блок с главата на долу,ще убият приятеля/лката му,никой няма да иска да го направи.
И какво става като пожертвате живота си?
Гаджето ви е живо,вие сте мъртви.
Той/тя няма да става монах/монахиня и да живее цял живот сам и да си гризе съвеста,че сте умряли заради него.
Ще страда ... 1 - 2 - 3 години и ще си намери някой нов,а вие ще сте умряли за някой който изобщо не сте сигурни,че обичате.
А и повечето сте на възраст от 15-18,та изобщо не са си минали и 1/3 от живота,така,че недейте говорете глупости само!
Първата ми мисъл (когато гледах филма пък и сега като прочетох темата) беше : "Естествено че ще се жертвам"!
И после се замислих че нещата не са толкова прости..
При мисълта какво страдание ще причиня на останалите си близки - на майка ми, на сестрите ми,... Не знам..
Говорим конкретно за ситуацията във филма де...
Ако нещо се случи и трябва да избера на момента между моя живот и този на някой близък най-вероятно ще прдпочета аз да пострадам.![]()
По-скоро не. Мъже в живота ми може да има много. Само аз съм незаменима за себе си......но знае ли човек какво ще му щукне на момента!
Не, че не го обичам. Твърдя, че изпитвам по-силни чувства, отколкото повечето писали тук. Наистина ще ми е тежко да продължа 1 ден без него. Но.....ще продължа, защото имам себе си.
Не съм гледала филма. За какво става дума?
Гледам, че почти всеки отговори, че би пожертвал живота си, заради любимия. Честно казано, не вярвам, че някой ако изпадне в подобна ситуация, ще го направи. Всеки е егоист. Всеки има чувство за самосъхранение. Може да обича някой, но винаги обича повече себе си.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Винаги![]()
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
бих да...защото ме промени толкова много и до сега никога не съм била толкова влюбена в някого...и на него даже съм му казвала че ако не е той за мен живот няма...
аа малко се поовлякохсъжалявам
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Не. Всички рано или късно ше умрем. За някой от семейството е по - вероятно да искам да го направя (или по - точно да сложа край на собственият си живот след като ги загубя), но за някой си филянкишия... пфф да бе! Незаменими хора няма! Има само незабравими.
Да, определено,
П.П. Страхотен филм.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Предпочитам да умра от колкото да доживея деня в който тя не е до мен поради каквато и да е причина . Така че отговора ми е да![]()
За (точно) трите години през които го обичам безрезервно, мисля че бих... но така е много лесно да се говори. АКо наистина се стигне до това, недай Боже, не знам какво ще направя.
Що за въпрос... изгуба ли най-дорбия си приятел , приятелка ... бих се гръмнал после![]()
BULGARIAN ---- ANIMALS
:/
Не, разбира се, че не бих.
няма начин, на първо място винаги е инстинктът за самосъхранение, а и съм прекалено голям егоист, за да поставя някой друг пред себе си. мисля че идеята за това интересите, светът и животът ти да се изразяват само в един човек и нищо друго, показва доста ограничено мислене, като цяло.
и още нещо, не вярвам да има някой, който с лека ръка би се отказал от всичките си мечти, идеали, успехи и всичко, за което се е борил, заради някой, на когото ще му е гадно известно време, но след това всичко ще е само далечен спомен, а вашето място ще е заето от друг.
на филм и на теория всичко изглежда ужасно лесно и логично, но в реалността нещата не стоят точно така. =)
Music's the odyssey,
it's here for you, for me
just listen like your life be free...
Разбира се, че бих... Толкова време съм с него и го обичам повече от всичко! Без него едва ли нещо би имало смисъл...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не. Не вярвам в любовта и няма да повярвам.. Всичко се свежда до "фатално привличане"Дори да се скъсам да рева няма да тръгна да се убивам щото не съм можела без него - все някога ще мине нали ?
Преди може би щях да кажа да,но сега съм егоист![]()
м дам....мн правилно!Първоначално написано от Metaphoric
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD