- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да споделим горчивия си опит
има теми за какво мислим за връзките само за секс и реших да направя тема, в която можем да споделим как е протекла една такава връзка, дали при някой се е развила в нещо по-голямо и винаги ли завършват с розачарование и останали ли сте приятел с човека след края и
и аз да споделя горчив опит от такава връзка
от година без 3 месеца подържах такъв сорт връзка в началото наистина беше само секс и от 2-те страни но в средата на почти една год връзка от моя страна се появиха чувства но уви от негова не и така преди един ден вземах решение да я прекратя и така направих наистина беше трудно но по добре аз да съм първа отколкото той .
П.С иначе такива връзки не са лоши но без намеса на чувства дори и в момента се дерзая дали съм постъпила правилно чесно казано липсва мии останахме си приятели но няма и как все пак учим заедно и се виждаме всеки ден
![]()
az ne sum imal takava vruzka samo sus sex no ni6to pove4e.no predpolagam e qko da ima6 partnior samo za tova.i dvamata da iskate edno i su6to i da nqma revnosti i pro4ie.
Cool!
Как искам пак да съм ученик. Такъв разврат падаше![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Не съм имала такава връзка. Но според мен няма лошо да си задоволяваш животинските инстинкти с някой индивид просто ей така без обвързване.
Може би един ден и аз ще вкуся от този сладък плод.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
i az sum imal takiva za po 1 ve4er no postoqnen sex partnior sigurno e po qkoПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
[quote="didonkata"]има теми за какво мислим за връзките само за секс и реших да направя тема, в която можем да споделим как е протекла една такава връзка, дали при някой се е развила в нещо по-голямо и винаги ли завършват с розачарование и останали ли сте приятел с човека след края и
и аз да споделя горчив опит от такава връзка
от година без 3 месеца подържах такъв сорт връзка в началото наистина беше само секс и от 2-те страни но в средата на почти една год връзка от моя страна се появиха чувства но уви от негова не и така преди един ден вземах решение да я прекратя и така направих наистина беше трудно но по добре аз да съм първа отколкото той .
П.С иначе такива връзки не са лоши но без намеса на чувства дори и в момента се дерзая дали съм постъпила правилно чесно казано липсва мии останахме си приятели но няма и как все пак учим заедно и се виждаме всеки ден
[/quotе]
най-вероятно имаш и други съученици, нае*и се и с тях, за утеха![]()
Samе shit... different way
[quote="get_high"]Да не бъдем груби, а?Първоначално написано от didonkata
Всеки си избира живота, сексуалността, приятелите и пр., и ти не можеш да държиш сметка на никой!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аз имах такава връзка с едно момче и правехме страхотен секс, но той се влюби и провали всичко. Пояна да ми говори за връзка и аз спрях да му вдигам телефона... Тъпо е , като сте се разбрали за едно нещо защо трябва да разваляте всичко.. И от тогава не вярвам в тези връзки. Мъжете винаги се влюбват след хубав секс, в природата им е... Аз като кажа само секс чувства не влагам... как се променят времената![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Имала съм такава връзка...на морето с едно DJ-че...аз работех в същата дискотека,харесахме се и се хванахме. Но си беше само секс...или поне за това се виждахме. Спях при него и всяка вечер едно и също...в хотела в който беше настанен. Иначе бяхме от различни градове...така си решихме,да не е сериозно.
Излизах си и с други момчета,но постоянно си бях и с него и много много се влюбих тогава. Говорихме си и ми каза,че няма начин да имаме връзка с това 600километрово разстояние. И си беше право момчето.
3 месеца изкарахме...забавлявахме се...беше чудесно. Уж всичко щеше да приключи,но подтоянно поддържаме връзка сега...по телефоните,по скайп...Въпреки,че не ни очаква бъдеще уж се надяваме на нещо... Но както и да е...искаме да сме заедно...не можем. Но въпреки това сега си имам супер връзка в която съм си щастлива вече.
И пак в началото всичко изглеждаше като секс,но вече след 3 месеца има много повече химия между нас и сме много влюбени и неразделни. Да чукна на дърво!
kofti ideq...spored men pone v 90% ot slu4aite vinagi 6te ima naraneni...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Е що пък горчив,такива еднодневки са си най-яки....Първоначално написано от didonkata
Russian Aerospace Agency
В такива случаи винаги единия в определен момент хваща друга връзка, която е по-ценна за него и втория/ ако има накакви чувства / е наранен от това - освен ако връзката не е много краткотрайна.
Ami ima6e edno mom4e,s koeto trugnal,za6toto mnogo go jelaeh,naistina be6e gotin,no kato harakter ne stava6e za serizno gadje.az go iskah,toi me iska6e i uj trugnahme.napravihme go vednuj,posle o6te vednuj i produljihme taka nqkolko meseca-3.vodihme se dosta blizki prez tova vreme,no vsu6tnost se vijdahme zaradi sexa.toi be6e div,nerazumen divvak i tova mi hresva6e,no nemojeh da si pozvolq da se vlubq to4no v nego.nakraq i na dvamat ni omruzna i prosto sprqhme da pravim sex.sega poddurjame vruzka,no kato dobri poznati-kato go vidq ne mi trepva ni6to,na nego su6to i tova e dobre.ta tova e moq opit v takuv tip vruzki,ne e gor4iv,no vse pak e opit
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg