- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това Сифилис ли е?
znachi oshte ot kakto pravim sex s priqtelq mi sam zabelqzala che toi ima 2 beli topchenca ne sa mn golemi prilichat na gnoini papki nz chlena si kakvo e tova kajete mi i mojeli da mi stane neshto i na men
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
ne sum siguren kak to4no se kavza6e tova no moje da ti stane ne6to i na teb ako e tova koeto mislq.neka ide na lekar toi da mu kaje kakvo e opasno li e i kak da go izlekuvaПървоначално написано от Karamel4e_to
![]()
Fuck... ако е това което си мисля, трябва да спреш да се ебеш с него!
Сериозен съм!!!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
и на мен така ми звучиПървоначално написано от merediana
отидете на преглед задължително
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Напиши го в гугъл и избери изображения. Ако има нещо наподобяващо на мехурите на приятеля ти незабавно се свържи с личен лекар!
Тва не е шега работа.. ебало си е майката!
--------------
залагам 5 ст на атероми![]()
Samе shit... different way
Продължавай да се ебеш с него
Ами той все едно не знае... Ако са пъпки, да ги изстиска, ако не да иде на лекар, толкова ли е сложно....
аве кви пъпки ГНОЙНИ на хуя бее...тря се прегледа мом4етоПървоначално написано от LadyDy
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ехх ами за какво са измислени тези презервативи беее
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
оф .. начи сифилис 2ра фаза .. но тва е малко вероятно .. аа съшо наскоро четох че един от симптомите на спин е мехурчета по пениса .. или нещо като мехурчета .. :х и двете са доста сериозно .. незабавно лекар ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Чакайте малко сега, стига плашили момичето. Нормално е пениса да има едни такива малки пъпчици, но обикновено са много повече от две. Говори с приятеля си, той ще знае откъде са.
И как според тебе ще знае? Ако са се появили ей така от нищото кво прайм ?!Първоначално написано от howland
П.П. Я най-добре идете на лекар. За такива сериозни неща не се пише по форуми, миличка.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аз да питам сега на пенис пак може да има гнойни пъпки нали,само че по малки.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Отивай на гинеколог![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Най-добре и двамата вървете на лекар...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
За нещо подобно ли става въпрос - http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ot_closeup.jpg
Как може да си толкова глупава и да правиш секс с него предвид факта че нз какво му имаМи ко те зарази с нещо после ко ще правиш бе момиче! ама аман от глупави и безотговорни постъпки!
Дано да не е сифилис.И спри да правиш секс с него.Отидете на лекар задъжително!Може да е нещо несериозно,но може и да е опасно за живота.А ако си правила и орална любов с него...тежко ти и горко...
pitala sam go toi mi otgovori nz ama povecheto mi fr i te gi imat nz ama mn me e strahПървоначално написано от howland
![]()
![]()
![]()
da pravila samПървоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднага да ходи на лекар!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Възможно ли е да го обясниш малко по- ясно?! Къде точно се намират, колко са големи (по- големи от оризово зърно или по- малки), цвят?!
С тва "две пъпки" не можем да помогнем.
--------------
malko po golemi ot orizovo zarno no sa chisto kragli i beli nikaf drug cvqt i sa tvardi namirat se mejdu penisa i topkite mu tam g.d spodelih s 1 priqtelka i tq mi kaza che moje da sa mastni ... hodih ot 1 godina i to 8 meseca si go pravim redovno a toi oshte ot kakto go pravim si gi imaa na men ne mi e stanalo nishto nz pomognete kajete kfo da pravq
ei sega go pitah ot koga gi ima kaza : ot malak