.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Една мисъл ще ти кажа приятелю. Не ти избираш момичето. Тя те избрира. Направи така, че някоя да те избере.

Re: Кофти проблем

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Не знам за тоя раздел ли е темата ми, но ...
    Ситуацията е че не мога да си намера момиче. И се самонаблюдавам, че когато има някоя около мен, която ми харесва, аз се спичам яко. Направо ми блокира мозъка и не мога да завържа нормално изречение, да не говорим да ми се отвори акъла и да ръса базици и флиртове. Аз като съм с приятели, нямам никакъв проблем, но щом някоя ми е харесала, направо греда! И като се замисля ме е страх от провал, защото ми харесва, от друга страна се надявам да направи тя първата крачка, а аз не съм кой знае какво за да се случи. Па още един проблем изниква, че много често няма за какво да заговора дадено момиче, така че да не стане смешно... Почвам да си мисля и, че е заето момичето, защото е прекалено хубаво за да е свободна... и така се озовавам в затворен кръг на науспех. Кажете как да го превъзмогна това. Вече съм на солидна възраст и това ми е като болна тема!!! Пълен хаус! А от друга страна ако ми падне в крата, ще съм дърво, защото съм бил около пияни, без задръжки и направо ... не мога да се понасям вече!!!
    Пробвай с момчета
    ПП:хаус е оня доктора на който всички сдухани и и спечени като теб младежи се уповават. за хаос говориш
    Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/

Има много такива хора - спечени а иначе дето говориш за тоя алкохол ти ако си намериш приятелка постоянно пиян трябва да си.И раздела ти е грешен .

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Има една книга (впрочем и филм има) и се казва "Ключа към успеха" . . там се казва, че ако си мислиш, че нещо няма да стане, то не става наистина.Трябва да мислиш позитивно и тогава нещата се случват Така че един път си кажи 'Аз го мога' и просто я заговори.Няма смисъл да се правиш на нещо, което не си ти.Покажи се такъв какъвто си, дори да си срамежлив това не значи непременно, че момичето няма да те хареса Успех!

Повече от фен
    За годините - 19, тия надлъгвания по скайпа съм ги преминал от 2 -3 години. Обикновенно свестните момичета не си търсат гаджета по скайпа и отделно трудно биха се навили да излезнат с непознат, при положение, че е голям шанса да са заети...
    Колко цели съм си поставил освем тази с момичетата - студент съм, права всичко възможно да си хвана хляба в ръцете...
    Знам че някой субекти от компанията ми ме задушават, но няма от къде да се намери някоя с нещо общо да имаме, че да стане лафа. Макар, че почти никога не се намира дори... Отделно някой лафове които ги написахте за звездите и т. н. не ми стиска да ги кажа... Може да съм леко груб, ама не ми е в стила просто на говорене. Случвало се е да кажа някой лаф на място, тя да отговори и млъкнеме... тишина става!
    Имаше една книга - "Анатомия на свалките", чуда се дали да си я ...
    А между другото как се казва този филм с онзи 25 годишния...
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си