- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кофти проблем
Една мисъл ще ти кажа приятелю. Не ти избираш момичето. Тя те избрира. Направи така, че някоя да те избере.
Пробвай с момчетаПървоначално написано от 6ibanqka
ПП:хаус е оня доктора на който всички сдухани и и спечени като теб младежи се уповават. за хаос говориш
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
Има много такива хора - спечениа иначе дето говориш за тоя алкохол ти ако си намериш приятелка постоянно пиян трябва да си.И раздела ти е грешен .
![]()
Има една книга (впрочем и филм има) и се казва "Ключа към успеха" . . там се казва, че ако си мислиш, че нещо няма да стане, то не става наистина.Трябва да мислиш позитивно и тогава нещата се случватТака че един път си кажи 'Аз го мога' и просто я заговори.Няма смисъл да се правиш на нещо, което не си ти.Покажи се такъв какъвто си, дори да си срамежлив това не значи непременно, че момичето няма да те хареса
Успех!
За годините - 19, тия надлъгвания по скайпа съм ги преминал от 2 -3 години. Обикновенно свестните момичета не си търсат гаджета по скайпа и отделно трудно биха се навили да излезнат с непознат, при положение, че е голям шанса да са заети...
Колко цели съм си поставил освем тази с момичетата - студент съм, права всичко възможно да си хвана хляба в ръцете...
Знам че някой субекти от компанията ми ме задушават, но няма от къде да се намери някоя с нещо общо да имаме, че да стане лафа. Макар, че почти никога не се намира дори... Отделно някой лафове които ги написахте за звездите и т. н. не ми стиска да ги кажа... Може да съм леко груб, ама не ми е в стила просто на говорене. Случвало се е да кажа някой лаф на място, тя да отговори и млъкнеме... тишина става!
Имаше една книга - "Анатомия на свалките", чуда се дали да си я ...
А между другото как се казва този филм с онзи 25 годишния...
...