Цитирай Първоначално написано от get_high
Цитирай Първоначално написано от x3eme
Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
Не знам за тоя раздел ли е темата ми, но ...
Ситуацията е че не мога да си намера момиче. И се самонаблюдавам, че когато има някоя около мен, която ми харесва, аз се спичам яко. Направо ми блокира мозъка и не мога да завържа нормално изречение, да не говорим да ми се отвори акъла и да ръса базици и флиртове. Аз като съм с приятели, нямам никакъв проблем, но щом някоя ми е харесала, направо греда! И като се замисля ме е страх от провал, защото ми харесва, от друга страна се надявам да направи тя първата крачка, а аз не съм кой знае какво за да се случи. Па още един проблем изниква, че много често няма за какво да заговора дадено момиче, така че да не стане смешно... Почвам да си мисля и, че е заето момичето, защото е прекалено хубаво за да е свободна... и така се озовавам в затворен кръг на науспех. Кажете как да го превъзмогна това. Вече съм на солидна възраст и това ми е като болна тема!!! Пълен хаус! А от друга страна ако ми падне в крата, ще съм дърво, защото съм бил около пияни, без задръжки и направо ... не мога да се понасям вече!!!
lol basi izpovedta....
голямо изказване направи 'полезният' тип преди мен..
колкото до твоя проблем, как да ти кажа общуването с момичета е като карането на колело без ръце, хванеш ли му цаката един път, цял живот ще го можеш, просто трябва да се престрашиш да се научиш ... П.С: и да те отрежат не е голяма работа, няма какво да се стесняваш, пък и все пак дори и като се учиш да караш колело няколко падания са неизбежни
ti pa zema ta napisa ne6to kato horata braooooo tva e pohvalno za tvoqta li4ost