.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Цари ли хаос в гардероба и сред козметичните ви продукти ?

Здравейте ! Днес бях на гости у една приятелка за малко и тя ме покани да вляза в нейната стая . Аз влязох и седнах на един стол . Тя отвори широко гардероба си и извади дрехите , които щеше да облече . Видях , че в гардероба и цареше пълен хаос ! Нямаше нито една сгъната дреха , всички блузи бяха нахвърляни и смесени с мръсните чорапи , които редовно хвърля вътре след като ги свали . В гардероба освен чисти и мръсни разхвърляни дрехи имаше и стари обувки (те бяха на първия рафт) и дори не бяха изпрани . Носеше се странна миризма .... Тя си хвърли мръсните чорапи и тениска в гардероба , преоблече се и затвори вратичките . Не показах по никакъв начин отвращението си и си говорихме нормално , но останах с лошо впечатление за нея . Освен в гардероба , на тоалетката и също цари хаос ! Останах с много лошо впечателние от нея , защото за пръв път ме кани у тях , пък и се познаваме от скоро .
    Та сега първият ми въпрос към вас е : Цари ли хаос в гардероба и на тоалетката ви ? Втория въпрос е : Правите ли "чистка" на гардероба си в началото на всеки сезон ? Аз лично всеки месец пренареждам целия си гардероб ,сменям ароматизатора и сгъвам и подреждам на ново всичко ! При вас как е ?
    Благодаря предварително за отговорите ви , и както обикновено ще помоля без излишен спам от хората , на които темата не допада !
    П.П : Не си мислете , че съм някаква маниачка , която се интересува само и единствено от другите хора . Просто за пръв път видях такова нещо и реших да споделя възмущението си и същевременно да разбера вашето мнение и отношение по темата !

ЛеЛе не бих желала да присъстван на подобна гледка определено ще остана травмирана за дълго време...но определено немога да е похваля с пълен порядък в стаята ми понее от към хигиена съм добре,защото едно е да си разхвърлян,а съвсем друго да си мърляч това с чорапите обаче ме разби чесно,добре де попринцип от нея не се ли носи ...хмм странна миризма но за тоалетката немога да се похваля много,много всеки път като излизам(обикновено закъснявам) ако след скоростното ми излизане посетиш моята 'кочинка' може да се чудиш дали не е паднала атомня бомбя после си подреждам де ... аа убедена ли си,че не си хванала въпросното момиче просто в неподготвен момент знам ли все пак е моми4е....

по-скоро лека бъркотия
    обичкам си наскоОо!!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    При мен всичко е в рамките на нормалното,обичам всичко да ми е чисто и не до там толкова подредено.Прибрана съм ... но често прибирам неща,които после търся с месеци.Не смесвам мръсно с чисто!В никакъв случай!Видя ли,че човек е нечистоплътен се отдалечавам от него!Случва ми се да вляза в стаята си и да ритам празни бутилки от безалкохолно или да се препъвам в лака си за коса,това се случва ако ме мързи да си подредя стаята.Общо взето ме радва стаята ми да е в приличен вид

Re: Цари ли хаос в гардероба и сред козметичните ви продукти

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Здравейте ! Днес бях на гости у една приятелка за малко и тя ме покани да вляза в нейната стая . Аз влязох и седнах на един стол . Тя отвори широко гардероба си и извади дрехите , които щеше да облече . Видях , че в гардероба и цареше пълен хаос ! Нямаше нито една сгъната дреха , всички блузи бяха нахвърляни и смесени с мръсните чорапи , които редовно хвърля вътре след като ги свали . В гардероба освен чисти и мръсни разхвърляни дрехи имаше и стари обувки (те бяха на първия рафт) и дори не бяха изпрани . Носеше се странна миризма .... Тя си хвърли мръсните чорапи и тениска в гардероба , преоблече се и затвори вратичките . Не показах по никакъв начин отвращението си и си говорихме нормално , но останах с лошо впечатление за нея . Освен в гардероба , на тоалетката и също цари хаос ! Останах с много лошо впечателние от нея , защото за пръв път ме кани у тях , пък и се познаваме от скоро .
    Та сега първият ми въпрос към вас е : Цари ли хаос в гардероба и на тоалетката ви ? Втория въпрос е : Правите ли "чистка" на гардероба си в началото на всеки сезон ? Аз лично всеки месец пренареждам целия си гардероб ,сменям ароматизатора и сгъвам и подреждам на ново всичко ! При вас как е ?
    Благодаря предварително за отговорите ви , и както обикновено ще помоля без излишен спам от хората , на които темата не допада !
    П.П : Не си мислете , че съм някаква маниачка , която се интересува само и единствено от другите хора . Просто за пръв път видях такова нещо и реших да споделя възмущението си и същевременно да разбера вашето мнение и отношение по темата !

..ъъЪ
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tvoita priatelka qvno e manichka na mrysotia. Ujas! Kak moje edin sebeuvajavasht se chovek da ima takyv garderob, oshte po malko bez sram da go pokazva? Az sym vyzmutena!

Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    аа убедена ли си,че не си хванала въпросното момиче просто в неподготвен момент знам ли все пак е моми4е....
    Ем , ако е се е притеснявала от това , че В МОМЕНТА стаята и не е подредена , едва ли щеше да ме покани колкото и неучтиво да изглежда да ме остави да седя в коридора при кучето и ! Според мен тя не е просто разхвърляна , а чиста мърлячка ! От такива хора се отвращавам , но от нея не се носи лоша миризма !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    При мен е пълен хаосКато си търся дрехи изваждам всичко,което искам да пробвам и понеже накрая все бързам ги натиквам обратно със сила.Или в повечето случаи ги оставям по столовете,леглото и тн.Мръсните ги мятам на пода докато не се сетя да ги събера на топка до коша за пране.Е поне не ги мешам
    Козметика...всичко е или пред монитора или в кашончето,в което бях сложила козметиката за бала..поне винаги зна къде Може да са нещата,които ми трябват

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    И при мен има лека бъркотия ама се пак си имам отделни шкафове за бельото, за дрехите и за обувките.. Подреждам ги на два месеца.. случвали са се и моменти, в които трябва да извада сички дрехи за да си избера нещо и суривам сичко на земята .. ама кво да направа
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен
    Пълен хаос е при мен. Майка ми пили мозъка да подреждам и накрая без да я карам сгъва дрехите ми и ги прибира уж, което е катастрофа, щото после нищо не мога да си намеря... в стаята ми дето се вика не може да се определи дали е имало борба или просто е разхвърляно, но никога не мешам чисто с мръсно. Това си е гадно. Поне все още намирам сили да набутам мръсните дрехи в коша.
    А по бюрото ми още се въргалят учебници от миналата година, никога не мога да си намеря гланца или крема за ръце...то май има всичко друго на тоалетката ми само не и козметика.. а най-новата тъпотия, която прилагам в спешни случаи е да набутам всичко под леглото си ако някой инцидентно ми дойде на гости не, че нещо, но това определено е най-бързият начин да приведеш в привиден ред пълна кочина.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Гардероба ми е общо взето подреден, всичко е по закачалки и т.н. но в шкафа, в който са ми блузите примерно цари вечен хаос най- вече заради неминуемите ми закъснения рано сутрин. Мръсните дрехи естествено си ги държа отделно от чистите. Козметиката е стриктно подредена в редички и по цветове.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

бе истината е, че при мен цари пълен хаос винаги, освен ако не съм чистила скоро. Но.. гардероба ми е изряден, за тоалетката... ми тя винаги ми е разхвърляна и да искам да я запазя подредена не мога
    и то защото все ме мързи да я подредя
    но твоята приятелка бие рибата, честно

Моят гардероб винаги е подреден . Дрехите са педантично наредени по цветове , както и бельото ми . Козметиката ми също е много подредена и редовно минава на профилактика . Проверявам скора на годност и дали нещо не се зацапало . Старая се да поддържам чисти гърлата на бутилчице с лакове , защото после не мога да ги отворя .

emimoq e otnositelno podreden sega ima nqkoislu4ai f koito drehite mi sa
    qko nablaskani ama e rqdko toaletkata moje da se kaje 4e e imalo voina
    i nqkoi e puskal bombi ama tfa e samo sutrin ve4er si4ko se opravq i 1
    vapros kfi sa teq aromatizatori za garderobi az praskam s
    dezodorant ama nz kfo dr da polzvam q kajete ne6to marka cena
    magazin (vav varna) ae ms i tam nezapomnih koq be6e avtorkata ne q
    kani u vas 6te napravi vs na laina povqrvai imala sam mn takiva slu4ai
    otkade gi namiram vse takia marlq4ki ? da sa 4udi6 nali ?

в гардероба ми е.. отвратително.

преди да изляза,например,изваждам всичко,докато не си избера нещо и след тва просто ги напъхвам в гардероба

обаче мръсните дрехи непременно слагам в коша за пране

тоалетката ми е що-годе подредена обаче

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    pri men si4ko si e na 6,vqrno ponqkoga e dosta....prenaseleno v garderoba mi..no kogato namerq vreme opravqm si4ko i opredeleno razdelqm obuvkite,mrysnite drehi,4istite drehi,belioto v otdelni shkafove i koshove,....a za kozmetikata vsi4ko si mi e v edin shkaf...poprincip e nareden,no ponqkoga se razmestvat neshtata,no az vinagi si opravqm nanovo...zashtoto kogato byrzam vyobshte ne gledam koe kude ostavam...no da staraq se vsi4ko da e na nivo
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Твойта птиятелка ... нямам думи!!! При мен всичко си е спретнато и подредено

Град
    Sofia
    Попринцип моите дрехи се перат,гладят се,сгъват се и тогава се слагат в гардероба...не слагам там никакви мръсни дрехи или обувки,а обувките си ги държа в друг шкаф,в който също се прибират след като са измити...в гардероба и в шкафа за обувки нямам дрехи или обувки,които не нося...А за гримовете също си имам отделен шкаф...там не е толкова подредено,но поне знам че всичките ми гримове са си там,а не из целия апартамент....

Егати мърлячката.

Гардеробът, където са ми якетата и панталоните е винаги подреден, в шкафа, където си слагам блузите-също. Хаос цари единствено при бельото ми, защото непрекъснато смесвам бикини с прашки и боксерки и понякога на рафта с козметиката, но по принцип се старая да не е така.

Иначе дрехи, носени по един път никога не слагам обратно при чистите, атези, които са за прана-директно в коша за пране.

Къв ароматизатро ползвате?
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

est
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да ... Но при дрехите ми няма мръсни дрехи, чорапи или обувки ... Козметиката е що годе подредена. Обувките също.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Амиии аз попринцип съм разхвърляна но определено си прибирам поне гардероба и тоалетката...все пак малко или много хигиена.Иначе в стаята ми е хаос

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Леле,а аз си мислех че съм разхвърляна Аз съм цвете направо пред това момиче
    Иначе в шкафа ми цари хаос.Аз като дръпна някоя дреха то сичко се разваля Гримовете ми горе-долу същата работа.По принцип си ги прибирам в несесер ама понякога забравям и си стоят разпиляни.И дамм разхвърляна съм Но си пазя чисто ест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си