.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Обем на косата ?

Моля ви кажете какво да я правя тая мойта коса ...Постоянно е прилепнала по мене ужасна е само когато я правя с пяна е хубава ,но не е полезна кажете вие как постигате да е хубава даите идеи за прически... шампуани за обем не ми помагат тя е мн далга до под краста

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    топирай...

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    топирай...
    kak nz to4no kak stava

няма смисъл от топиране. Щом косата ти е дълга- тя е тежка и няма значение дали ще топираш. Както ти казаха- издухай я със сешоар

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    ^ съгсна,няма нужда да я топираш и излишно да си разваляш косата.
    Може и с преса в корените също да и придадеш обем,но пак гори косата де
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Велико Търново
    Най-лесно ще имаш обем ако имаш стъпала и да почват от врата ти надолу,иначе каквото и да я правиш няма да постигнеш голям ефект защото косата ти натежава.

Аз например,за да имам повече обем си скъсих стъпалата да падат от врата ми надолу и сега съм си много добре

Някой даде идеш да се топирваш-а моят съвет е да не го правиш, защото ще си съсипеш косата!А и все пак не може всеки ден да се топирваш!Според мен е добра идея за обем да си купиш шампоан за обез и с кръгла четка и сешоар да си правиш по обемна косата.Или да се пострижеш на пластове-и те придават обем.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Най-безвредния начин е да подстрижеш косата си на пластове и от време на време да я издухваш със сешоар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си