- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечният въпрос ''ЗАЩО''?
Незнам за вас но на мен ми писна да си пата от добрината микаквото и да направа както и да искам да помогна никой не го оценява
КОГАТО ОБИЧАМ НЯКОЙ ДАВАМ ВСИЧКО ЗА НЕГО !!! Извинявам се когато не съм виновна ! Защо немога да съм кат другите както те казват да не ти пука за нищо просто немога да зарежа човек който обичам колкото и да ме мачка ! И приятел немога да остава когато му е гадно въпреки че на мен кат ми е гадно няма никой !ТУК ИДВА ВАШАТА ДУМА КАЖЕТЕ МИ КАК ДА СЕ ПРОМЕНА ПИСНА МИ ДА МЕ МАЧКАТ КОГАТО СИ ПОКАЖА ЧУВСТВАТА МНОГО ПЪТИ ПОЧВАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАКТО СИ ИСКАТ! П.П: ИСКАМ ПРОСТО СЪВЕТ ЗАЩОТО НЕМОЖАХ ДА СЕ СПАРВЯ САМА НЕ СЕ ПРАВЯ НА ЖЕРТВА!
Един път когато бях 1-2 клас се прибрах и ми беше мн криво...и баща ми ме попита "Какво ти е?" и аз му казах "Едно момче ме наби, пак..." и той ми отвърна "Ами като те бият бий ги и ти бе.." и да ти кажа доста помогна...прави и ти като тях или намери хора които правят като теб...а как да се промениш няма кой да ти каже...пък и не е особено лесно да не казвам невъзможно...
И аз бях така... наивен идиот... но за 2 години се промених... и то много... като за начало ти трябва малко самочувствие... после малко безотговорност, и нещата си идват на мястото ... и накрая си намерих занимание... и сега съм леко промеменПървоначално написано от beb4yy
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
И при мен е така, споко. Свиква се ..... :sПървоначално написано от beb4yy
Прави добро, изяж го*ноабе ти си добричка, пък ти се качват на главата, бъди малко по нахакана
Raise your fist!
Еми така е .. ще ти дам съвсем прост пример .. Имаше едно момиченце от бившия ми клас .. то винаги даваше ВСИЧКО на ВСИЧКИ . Тя просто не можеше да отказва . Било химикал да даде , или пари , или каквото и да е . И всички като разбраха, че е такава добричка и веднага й се качиха на главата. "Вики може ли това, Вики може ли онова , Вики занеси ми чантата..." Просто .. такава ни е природата явно . Същата работа е и с родителите ... Колкото по-добре се отнасят към нас, толкова повече им се качваме на главата ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Като им позволяваш да ти се качат на главата кво искаш!?![]()
Айде мисли малко за себе си ,все пак и ти си човек ..недей да им поднясяш всичко на готово.. остави ги да имат малко уважение към теб... !
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ами аз преди бях мн мила и добра,щото си мислех,че називисомо с какви хора общуваш,трябва да се държиш добре с тях.Преместих се в ново даскало и след много кратко време се промених.Научих се да казвам НЕ на когото трябва и да показвам каквото ми е на сърцето.Все пак предпочитам да бъда себе си и да отстоявам своето,макар и да получавам неодобрението и омразата на някой хора,отколкото всичко в мен да е лицемерие и фалш и да се разбирам с всички...
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
"Каквото повикало, такова се обадило" - нали я знаеш тази поговорка, е тогава я спазвай....както се държат Те с Теб, така се дръж и Ти с Тях!!
мм преди аз бях добричка, но не чак толкова. В последните години пораснах и се промених много. Причина за промяната ми е, 4е смених малко града за лятната ваканция и станах малко по-самостоятелна и отракана. Като се върнах тука не можеха да ме познаят. Бях осъзнала кои какви са и... тези, които не исках не поздравявах, държах се като непукист към тези, които са ме "използвали". Направо... бях неузнаваема! не съжалявам за промяната си, защото преди ми пукаше дори от мнението на хората, бях жаловита, трудно отказвах, аа... сега... като не ми харесва нещо съм напълно искрена и си казвам директно. Не ме интересува кой се засяга и кой - не! И така ми е по-добре!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Навремето (преди 1-2 год.) и аз бях така.Но вече се научих да казвам не.Просто опитай се веднъж да кажеш не и ще видиш после колко лесно ще ти бъде....казвам го от опит![]()
Благодаря за съветите наистина НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ КАТ СЪМ ВЛЮБЕНА СЪМ ТОЛКОВА СЛЯПАИИ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ТОВА СЕ ОБЪРНАХ КЪМ ВАС ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ И КАКТО ВИЖДАМ КАК СТЕ СЕ ПРОМЕНИЛИ МИСЛЯ И АЗ ТАКА ДА НАПРАВА
И аз бях така .. ! Просто спри и недей да се извиняваш за грешките на другите ! Това е тъпо .. аз го осъзнах , направи го и ти ; )Първоначално написано от beb4yy
ДА мерси мацка просто в началото е трудно докато започнеш да си такава пример ти давам виждаш "ТВОЯ"човек в скайп и желанието е толкова силно да му пишеш че просто си забравила предния ден кво ти е направил![]()
Знам прекрасно за какво говориш ... И накрая не издържаш и му пишеш и всичко е както преди все едно нищо не е станало .. или те кара тебе да се чувстваш виновна за това , което е станало .. Била съм на твое място много пъти повярвай ми ... ; )Първоначално написано от beb4yy
мерси на всички ако някой иска още да пише приемам съвети![]()
![]()
Проблемът ти е само и единствено в самочувствието! За да позволяваш това очевидно не обичаш себе си...
Споко Мацка .. и аз съм същия като теб но се надявам да се променя с времетоуспех !
BULGARIAN ---- ANIMALS
когато си добър всеки те рита![]()
права си не гледам себе си и аз самата незнам как да си създам самочувствие ! А най- интересното е че с проблемите на другите мога да се справям ама с мойте не и няма кой да помага добре че ви има васПървоначално написано от babity
![]()
Ох.. все едно слушам себе си преди около два месеца... Бях толкова наивна... Наш'те постоянно ми повтаряха "недей,ще си патиш после...прояви по-твърд характер..." ,но кой ли ги слушаше... продължавах и продължавах... постоянно ме нараняваха,но въпреки това не спирах да съм "добрата" .... Съвсем скоро ми омръзна от всичко това,започнах да изказвам мнението си точно така както го мисля,без да смекчавам и да се опитвам да не обидя някой... Сега осъзнах кои са ми истински приятели,защото другите просто си тругнаха в момента в който спря да им изнася как се държа с тях. НО въпреки всичко сега съм по-щастлива от всякога !!! Направи и ти така,няма да сбъркаш...Наистина!![]()
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
Имам същият проблем сега...И малко по малко всичко ще си дойде на мястото.Аз днес бях на психолог,ако искаш можеш просто да споделиш с някой,на когото имаш доверие да те изслуша и така.Ще ти стане по-добре.Не позволявай на никого да те командва и ти да си безгласна буква...Бъди добра само с тези,които заслужават.Подбирай хората околло себе си.Това също е важно...!Аз така правя...И да ти кажа малко хора допускам до себе си,въпреки че много повече искат да ме опознаят.Обаче така мисля,че ми е по-добре сега.Много пъти съм си патила от така наречените "фр-ове",но се замислих и се осъзнах...Разбрах,че аз на всички мисля доброто,но не и те на мен...Знам,че пък ще кажеш,че е трудно да си намериш истински приятели,но това също не е съвсем вярно..Има една мисъл:"Истинските приятели,са хората,които не са толкова перфектни на външен вид"...Надявам се да съм помогнала.![]()
![]()