.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

случва се...

Помолих го да не кани едно момче на купона за Нова Година, който той организира, но му дължал несъществуваща услуга (въпросното мом4е е невероятен двуличник и тъпанар; несъществъващата услугае, че ако не били в гаджето ми са щели да бъдат в онова момче). В крайна сметка го покани и аз казах, че тази НГ ще съм си вкъщи, при което той каза, че няма да прави купона, което също така няма никакъв смисъл, защото аз пак няма да мога да дойда - идеята му била да сме само 2мата, ама нашите ще кажат "Дай да видиме снимки" и аз какво? Да си правя колажи?! В крайна сметка ме пренебрегва заради някакъв си там... Сега да празнува сам.. Щом не уважава мнението ми няма да е с мен.. Също така напоследък се държи ужасно...
    Уж ме обича, сваля ми звезди ала-баа простотии, а ме лъже и си мисли, че аз съм идиот и не разбирам... Също така е неестествено близък с някои момичета.. Днес ме остави 2 часа сама в тях с майка му и брат му!!! А те имаха работа и аз висях в стаята и уж четях... половината книга я прочетох!!! И пак не бил виновен... Почти не се виждаме - неделя по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ ще ходи на София и няма да можеме да се видиме... Защо? -много му се продавали ябълки... ОМГ... а за неделя имахме уговорка... В крайна сметка и днес не искаше да излезнеме, но аз му затворих телефона и той по едно време се появи...

Вечерта като говорихме и като му казах на куп сичките простотии дето е направил ми се разрева и всеки път е така!? Секи път даже имам чувството, че на сила реве и ми бута ръцете в очите му, за да видя, че има "сълзи"... толкова са изкуствени вече...
    Глупава работа... не очаквам коментари, просто си изливам яда писмено.

П.П. той е на 18, аз на 17; заедно сме от година и половина

Голям фен Аватара на beb4yy
    what the fuck? лелел 1 година и половина как го търпиш тоя ад ако е такъв постоянно няма смисъл ако те обича винаги щеше да те поставя пред всички и всичко най малкото е че те е остаил да си висиш у тех 2 часа смятай къв е

Действай адекватно
    Stay with me Don't let me go...

Ма вие май сами не знаете що сте заедно поне той явно не знае, за теб, може би не важи, все пак да стоиш в тях, докато пича продава ябълки по коч-купони , явно нещо се е сбъркал.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Мисля, че е крайно време да спреш да се самозалъгваш и това Унижение да Спре!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Съгласна съм. Поговорете и му дай ултиматом или те поставя на по-горна позиция, има повече време за теб и т.н. или го зарязваш и толкова.
    I know I should stop believing ... !

миии звучи ми като пълен лиглъо...тфа да му ревеш на едно момиче НАСИЛА ?! не е типична постъпкка за момче...все пак ти най-добре го познаваш и щ0м усещаш нещо нередно ,и се чустваш унижена ,никой не може да те накара да продължиш да търпиш това !! ..
    What g0od is a [color=violet]

А може би трябва публично да го оставиш!?

незнам,но щом сте толкова време заедно не може ли да направиш нещо ? какво значи всеки път да реве да ти показва,че реве.В крайна сметка и ти си наранена защо само мисли за себе като ти показва,че "плачел" .. По това,което си написала разбирам,че поставя приятелите на първо място ... Трябва един път завинаги да се разберете да престане да прави така,да има повече време за теб иначе ...
    You've got my head spinning

Тоя е някакъв абсолютен лигльо ... Зарязвай го .. как ше ти позволи да си стоиш у вас на Нова година, докато той си развява х*я някъде ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Тоя е някакъв абсолютен лигльо ... Зарязвай го .. как ше ти позволи да си стоиш у вас на Нова година, докато той си развява х*я някъде ...
    +1
    You've got my head spinning

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си