- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тъжна съм,защото...
Това сигурно ще ви се стори много тъпа тема,но просто искам да го кажа...
Напоследък съм много тъжна,защото може би започвам да разбирам какво е живота. Разбирам колко бързо минава, представям си майка ми...все едно онзи ден е била на 20, а сега вече и е гадно,че остарява. И на мен ми е кофти за нейния живот, че отминава...че след 10години сигурно ще е с бели коси, прегърбена ;( Не искам да остаряваме!! Дори съм плакала за това ;( Знам,че не можете да ми помогнете, ама поне не се ебавайте, наистина ми е гадно!
Stay with meDon't let me go...
еми виж мойто момиче никой не остава вечно млад.мойта също е била на 20,но сега е на 43.споко,гледай напред и да не ти пука
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
и аз мноо пъти съм почвала да се сдухвам за тфа ама както мама ми казваше преди '' трябва да има място и за другите '' (т.с. за тфа остаряваме) просто опитаи се да не го мислиш тфа ще е по добре
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
И аз съм се чудела .. и съм мислела мн дълго време над този върпос,но просто съм го приела ,защото е факт.Нищо не може да направим..![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
лелеее то верно си е кофти...снощи наще ми пуснаха 1 видеокасета от 1990 година по времето когато гражданите са свалили президента и са атакували правителството и те са били студенти и са се затворили в софийския университет и не са пускали никой...и като видях колко млади и жизнени са били а сега колко смачкани и очукани от живота са ми стана някво много зле...затова живота е да го живеем на пълни оборотиии хораааа купонясвайте докато сте млади че няма за кога ей!!
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
и аз съм същата.. колко пъти напоследък рева за бързото отминаване на живота, за живота на майка ми и баща ми, за хбавото им минало (когато е нямало толкова мноо вредни неща и е нямало нет и са живели простичко) и всеки път ми се насълзяват очите... и като си представя, че като бях 5 клас си мислех кво ли е да си 9.. и колко бързо дойде и тва време... не искам да си представям живота си без мама и татко, без ходнето на даскало и всички тея премеждия....
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Такъв е живота, няма смисъл да се сдухваме за такива неща, които ги има при всеки. Вместо да циврите колко ви е жал, че остаряват, по-добре почнете да им помагате, да вършите повечето работа вместо тях, да ги слушате...да ги правите щастливи.
Това наистина ще го оценят..за разлика от скапаното настроение, заради живота![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
еми и аз съм така неска съм на 13 утре на 43 така си е и моита майка е била на 20 ама ся е на 34 трабвя да го приемете![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Здравей @zagrijena!Първоначално написано от zagrijena
Привет и на останалите!
Всъщност живота е най-красивия и ценен подарък, който можем да получим. Е, да - всяко красиво нещо бързо отминава. Вчера бе на 18, днес празнуваш златна сватба, а утре когато погледнеш назад започваш да задаваш въпроси: "Какво построих за всичкото това време"? И търсиш прошка... А всъщност вчера подаде ръка на приятел, днес създаде поколение, а утре - бъдеще за него. Нима това не е нещо? Някои дори и не успяват да достигнат до утрешния ден. Но ние трябва да продължим - по нашия път, да бъдем себе си и да благодарим на родителите си за подаръка, защото за него отлата няма. И съм сигурен , че макар с побелели коси родителите ни все още се усмихват че тяхното дете е до тях, макат малко пораснало![]()
Такъв е живота, няма смисъл да се страхуваш. Всяко хубаво нещо има своя край, това си е факт.![]()
Такъф е живота ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Кой не го мисли!?
Но замисляла ли си се, че твоята майка желае ти да се забавляваш, както тя го е правила на 20 ?
Няма какво да изпадаш в някакви такива депресий за неща които не зависят от теб, а още по-малкото за неща, които никой не може да променя! Така е устроен света.. колкото и да плачеш и ти ще станеш на 40 на 50... дай боже 100 ! Така че дерзай и си гледай КУПОНА !!!!
C'est la vie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
споко не си единственаПървоначално написано от zagrijena
.. и точно като си осъзнала всичко това, не трябва да се сдухваш за глупости, които няма как да поправиш, а трябва да оценяваш всичко и всички около теб, да се радваш на дребните неща и да не си пропиляваш живота в разсъждения за живота, който така или иначе ще свърши рано или късно. (баси дългото изречение)
П.П.: И аз доскоро се сдухвах за милион глупости, но се случиха разни неща и разбрах това, което написах отгоре (да не се повтарям пак![]()
)
Ами това е част от живота.. Ако бяхме вечни нямаше да е интересноСпокойно, не се натъжавай за неща, които не можеш да промениш. Колелото се върти, няма как...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
оххх как те разбирамПървоначално написано от zagrijena
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз много съм мислила за това и ми е ставало много гадно,ама просто не знам и аз какво да кажа
поне си си изляла мъката като си написала тема,няма лошо
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Трябва да се радваш,че и ти и майка ти ще остареете....майка имаше една приятлка,много добър човек,която почина преди 10 години от автомобилна катастрофа.Тя почина толкова млада само на 33.....а обичаше животът.E....не успя да доживее да гледа внуци, и да гледа как децата и порастват,защото те бяха само на по 10....радвай се,че майка ти е жива,и ще е хубаво да остарее,защото ще е по-дълго с теб.
И аз често мисля за това и ми е много гадно, даже и аз понякога си рева, ей така, че един ден и аз ще бъда грохнала старица а родителите ми може да ги нямаТолкова често съм се замисляла за живота и за нашето съществуване, не мога да си представя нещо безкрайно като задгробен живот и рай и в същото време не мога да си представя ей така, просто да изчезнеш, да го няма духа ти, мисленето, чувството. Сигурна съм, че всеки изпитва този страх от неизвестноста, но не можем нищо да направим, никой не се е съживил за да ни каже какво е било. Може би пък и не трябва да мислим за това, просто трябва да живеем и да се радваме на това. Времето лети и лети, затова не бива да отлагаме неотложното. Имаме един живот и трябва да го изживеем по възможно най-добрия начин, не всеки обаче има късмет.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
знаеш ли..
имам една теория за живота.
Значи.
живота ни е едно училище.
една мисия.
Когато научим урока.
изпълним мисията.
умираме.
и се раждаме в
друг живот,с друг урок
и с друга мисия.
и така,докато станем съвършени.
но идеални хора няма,
за това това е е един
безкраен кръг.
но има хора които така
и не научават уроците си.
и живеят сто години.
и тогава на вселената и писва
да им дава шанс след шанс.
и си ги прибира.
и повече не дава шансове.
за това.
учи каквото трябва да научиш
и отивай в следващото ниво
: ) ( :
оф и аз като съм се замисляла така и ми става кофти ама тва е живота!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
такъв е кръговрата .... няма как... моли се да си жива и здрава и да изживееш пълноценно дните си (пожелавам ти го),има хора,които дори това няматВажното е каквото и да става,да не си казваме че не може да се продължи,винаги да се намира смисъл и да се запази детското поне малко,за да я има тая искрица за живот ... Всичко се преживява освен смъртта
![]()
Аз пък като минат 4-5 месеца ей така и се чудя как толкова бързо минава времето..
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Първоначално написано от MoHuTo