- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- for love
Защо момичетата (не всички за да не се разпищите като аларми...) казват че всички момчета са еднакви като не е така? Все едно познават всички момчета по света...
И още нещо...Защо всички момчета (не всички за да не обидим и момчетата^) казват че всички момичетата са тъпи и лигави ку*ви като ест пак не е така...И те не познават всички момичета за да говорят така...
ее...ми що не станем всички обратни тогава като намираме косури в противоположния пол и тва колко е еднакъв лигав и тъп?
Естествено че има лигави,глупави и кривнали момичета гледащи само колко е красиво едно момче и колко пари има в джоба примерно О.о Има и момчета разбира се които гледат в едно момиче тва колко са и големи бомбичките ^^ и колко и е малък задника,дали са красиви и дали стават за ...кхъм сещате се... >.< Което е адски глупаво...и за съжеление такива персонажи мисля че преобладават...но както и да е...
Но всичкото тва мислене общо за противоположния пол е от просто някво разочарование...=.= Все едно да намериш муха в баничката си и да спреш да ядеш банички ^__^
Та...вие кво мислите? О.о
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Защото просто повечето хора се вписват в определени типажи,дори и неволно.Не че има как всички да са еднакви,но като цяло погледнато...доста си приличат в поведение,държание и т.н...Не може сички да са супер различни и оригинални!
Не,че нещо,ама като няма кво ново да покажете на света,просто го приемете ..
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мисля, че имаш много елементарно мислене, но си права за някои неща ...![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
повечето от нас са такива... ама не всички ... просто не си срещнала подходящите![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+1Първоначално написано от Kostadin_682
hm...""zvinete me za latinicta ni problem s linux-a.. "" ta po temata :
Mi prava si macka pove4eto vmomenta gledat luskavoto .. no na koi ne mu haresva ? ..lo6o e samo kogato hora bez pokritie da proqvqvat pretencii za ne6to pove4e ..
Vinagi sum smqtal 4e predi da tursi6 problema v drugite purvo e nai dobre da go potursi6 v sebe si.temata e dosta ob6ira i moje mn da se govori no realnosta e slednata -> Pri4eska koi te splete neska ? Razni gazar4eta det si har4at kintite po bar4eta ..malki pikli pokrai tqx.. vsi4ki sa moderni i perfectni ,a vsu6tnost predstavlqvat edin balon s vuzdux.Ponqkoga moje6 v edin obiknoven 4ovek da otkrie6 mn pove4e ot kolkoto v nqkoi povurxnosten tip.. a kosurite vseki si gi ima ..kakufto i da e prosto v edna vruzka za da su6testvuva trqbva da se pravqt kompromisi.
Напълно съм съгласна с теб.Мисля че това се получава,защото едно момче или момиче (без значение)което е преживяло нещо с някого което го е разочаровало и го кара да си мисли така.Ако бившето гадже на едно момиче е бил лош,невъздържан и други такива......тя вече си мисли че и другите са такива..........
мисляяяя...
че тряа си намалиш малко размерите на подписа.... ! ;]
+, но те цитирам, само до запетаята!Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Винаги съм защитавала точно обратното мнение.Защо момичетата (не всички за да не се разпищите като аларми...) казват че всички момчета са еднакви като не е така? Все едно познават всички момчета по света...
Явно все още не си осъзнала, че хората говорят едно, мислят друго... това "всички са еднакви" можеш да го чуеш от всеки който или не говори сериозно или просто си търси какво да приказва и не влага мисъл в думите си.... Приеми, че всики са различни и тъпите тиин изказвания нямат нищо общо с действителността![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Покажи си и задника,ако искаш на снимката и тогава се замисляй защо всички момчета мислят,че повечето момичета са курви. Мисленето ти е елементарно.Както и аватара ти.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
+9999999Първоначално написано от keep_smiling
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
какво общо има аватара с темата?Първоначално написано от bEbsI
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Има има .. пробвай да мислиш малко .. и ще разбереш .. ; )Първоначално написано от kiflata
разбирам само че няма трезвомислещи хора а всички търсите поводи да се заядете за нещо било то за снимка за подпис за кой по какъв начин пише и всякакви такива повечето си мислят че са голямата работа ама някой ден и на тях ше им се натрие носа
Да , а ти си най трезво мислещата нали ?!![]()