Може да го уплашиш...изчакай..
И на мен ми се иска много често да му го кажа,но това просто са изблици на чувства...не е любов. Просто го гушкам силно и му казвам,че съм много щастлива с него и това е
Вече сме заедно 3 месеца,и все още ми се струва рано за чувства,въпреки,че той много често ми намеква,като че ли...
Миналата седмица пак ме удари на чувства и му писах смс..."влюбен ли си в мен" той ми писа... "не знам,а ти"...и аз му отговорих "аз знам!" После му писах за разликата на влюбването и любовта и той каза..."да,разбрах" И аз му написах... "знам,че съм много влюбена,защото адски много ми липсваш,много ми е хубаво с теб и те искам много много много" и той вика "и на мене, бе, бебе,даже повече! " И аз му пиша... "е...да ама не знаеш дали си влюбен" и той..." знам, бебе...знам..."
От тогава често има моменти дето изхвърляме по някоя друга дума за това. Имаше една песен нова на Емануела...той не разбира много български и аз му казвах какво се пее.
Емануела - Празни думи
Как да повярвам в любовта
щом за мъже тя просто нищо не струва не струва.
Често са неискрени и невлюбени,
а се преструват.
Омаиват с безброй лъжи наивните ни души
без милост обещават цял живот да са верни до гроб.
СЕ ПРАЗНИ ДУМИ
Припев:Знам,че много мъже в гърдите нямат сърце
и немогат да обичат те не виждат нашите сълзи
колко много ни боли когато тръгнат си ...
Как да повярвам в любовта
щом за мъже тя просто нищо не струва не струва.
Често са неискрени и невлюбени,
а се преструват.
Омаиват с безброй лъжи наивните ни души
без милост обещават цял живот да са верни до гроб.
СЕ ПРАЗНИ ДУМИ
Припев:Знам,че много мъже в гърдите нямат сърце
и немогат да обичат те не виждат нашите сълзи
колко много ни боли когато тръгнат си ...
Той каза...гордо... Аз мога да обичам! И имам сърце!
Аз само го гушнах и го целунах и казах...знам,мило,знам!
Общо взето от тези песни...много се палим и често са ни тема за размисъл. Казах му,че любимата ми е тази на Преслава... След тебе аз не ставам за обичане Всичко ти дадох, виж ме - Съсипа ме! Остави само мойта тежко болна любов към теб.Недоубита за да ме пита: "Да умра или не, да простя или не и защо, и защо, и защо Все на добрите лошо се случва - Все на добрите?
Той знае,че с бившия много се обичаме...всичко му казвам и знам че ме разбира...за това се засегна от това,че тази песен ми е фаворит. Само се намръщи и каза..."не ми харесва" Аз пък се изложих...казах..."защо бе бебе...текста е...невероятен,страхотен" И той едва не ми се развика...каза..."след кой" и аз не го разбрах и той пак "кажи ми..след кой?" И аз схванах че е за припева и наведох глава,защото знаех сама,за кой ми напомня песента...
Казах..."за никой"
След това сменихме темата и пак всичко тръгна добре...
Лежахме си в стаята след секс и беше незаменим момент...тишина и само аз лежа върху него и съм си подпрала лицето с длани и го гледам в очите...той също. И никой нищо не казва...само очите ни...
Тогава каза..."след тебе аз не ставам за обичане..." много тъжничко такова...и аз го гушнах и му казах...ще ми покажеш,бебенце...
почувствах се много яко...беше супер миличко...