- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам мнение...
здравейте искам да ви попитам с приятеля ми ходим 1 месец постоянно сме заедно имаме ме си мн голямо доверие. Той иска да правим секс .... а аз незнам какво да правя ?? ще ми кажете лиии ????
Ти си преценяваш.
Имаш си глава на раменете, ползвай я по предназ4ение.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
emi macka az na 1-vata sedmica my pysnah ama nz sa ako shte te otvarq neznam preceni si smisal ti si znaesh nai dobre![]()
![]()
[?]şĦŧ
Един въпрос -На колко си?![]()
мake cookиes,noт war ^.^
^ и девствена ли си?
И все пак ти си решаваш, ние не можем да ти кажем дали да го направиш или не![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
малеее как си издържала цял месец... дори без орална любов??? направо потресаващо, горкото момче... в случай,че не усещаш това го казвам иронично![]()
п.с: сега тичкай да ти го на*ука, защото така ти е казал някой от форума![]()
Samе shit... different way
ем аз сам на 15 и жсе още не сам правила секс ...![]()
Замисли се дали искаш той да ти е първия при положение, че ходите от 1 месец и не си е показал рогцата.Първоначално написано от kha
Dam nap1lno s1m s1glasna ao be6e gotova nqma6e da pi6e6 .Nai dobre nedei za da ne s1jalqva6 posleПървоначално написано от tqnko
Is everybody going crazy?!?
Еми ..както си прецениш .. ние ли трябва да ти определяме живота ?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
и аз така мисля.Почакай още малко и реши ,то отвътре ще ти покаже дали си готова за секс или не.По-добре изчакай,но да е с точния човек отколкото после да съжаляваш!Първоначално написано от Fortuna
Все повече се убеждавам, че в днешно време истинското предназначение на главата за повечето хора е за УКРАШЕНИЕ.Първоначално написано от Seducti0n
По темата - ДЕ ДА ЗНАМ?!
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Не усещаш ли,че щом не знаеш какво да правиш и търсиш отговора не в себе си а в някъв форум пълен със загорелници - ЯВНО не си готова????Първоначално написано от kha
ахх,че сте зажмугани....
послушай стоян...![]()
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Blagodarq vi za mneniqta!![]()
![]()
![]()
![]()
az ne razbiram kuf e smisala da burza6 kato 6te ti e za 1 putПървоначално написано от kha
po dobre nedei aa i ot koga go poznava6 tva mom4e,i sig li si 4e toi e pravilnia,zamisli se nad tezi ne6ta
i vnimavai purvo izpitai 4oveka predi da premine6 na po gorno stapalo,6toto v dne6no vreme seki gleda ka te F**k uspeh
![]()
Ако ти се прави секс с него правиш ... ако не ... не правиш ..
со .. симпъл ...![]()
Според мен е добре да изчакаш още малко, да се опознаете по-добре, защото ако го направиш сега и най-вече защото той иска рискуваш да останеш разочарована.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Няма смисъл да го правиш само заради него. Секса изисква взаимност. Ти явно не си готова още - щом се колебаеш
Ние ли трябва да ти го кажем ?!
Хора, които не познаваш и едва ли някога ще познаваш ?!
Реши си го сама бе ...
П.П. Темата е адски тъпа.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!