Такам..ще се опитам да се изразя възможно най-кратко.
Най-добрата ми приятелка замина да учи в чужбина..и с нея за момента си пишем само по имейл.
Но вчера момичето с което сме приятелки от мн време и винаги е била до мен и съм и имала доверие направи нещо със което един вид страшно ме ядоса ..
Та въпросната тя ми е влязла в имейла и е прочела всичко,което съм си писала с приятелката ми ( Когато ми каза,че го е прочела се почуствах ужасно.Аз знаех,че ми знае паролата ..не бях сигурна но бях влизала пред нея няколко пъти без да се притеснявам,че може да последва подобно нещо от нейна страна.Аз никога не бих и казала да не го види ..бих и дала,но поне да ме беше попитала или каквото тя реши.Но лошото е ,че на едно място аз бях написала как тази моя въпросна приятелка ме е ядосала страшно много и изобщо не възнамерявам да си развалям кефа заради нея..
ии тя снощи като ми призна ,че ми се е ровила в имейла и ми каза,че и станало мн неприятно от това ,което съм написала,за което на нея и беше ясно,че го мисля ..ии това един вид не съм го написала без тя да го знае първа.И някакси в момента ми е мн тЪпо.От една страна,че тя разбра за думите ми които съм написала ..а от друга заради това,че толкова подло постъпи... Не искам съвет просто имах нужда да споделя..ако някой има мнение по темата .. нека го каже .. .