- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очила щори
Ае то лесно се вижда,пробвала съм..ама са ми мноо смешни "хаусърчетата" като ги сложат..![]()
mislq 4e te sa po skoro za facaПървоначално написано от Spider4eto
:P
ina4e sam 4uvala 4e sa okolo 25lv...no ne sam napalno sigurna![]()
омг .. вчера виидях една с такива.. тва е мн тъпо и през тях нишу не мое да видиш![]()
Аа,мене супер много ме радват.. една фр сега ще си взима такива-ама си ги е поръчала от майка и някъде от незнам си къде
.Велики сааа!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
мислех и аз да пускам тема очилата са готини особено за купончее![]()
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
грозотия..никога не бих тръгнала с такива![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
oFf banalnoooooooooooooooooooooooo
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1000000000000Първоначално написано от xpreciousx
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
ии аз искамм![]()
![]()
![]()
![]()
аа тези които мислятт чеее тъпо или грозно не мисля че в темата се питааа дали са грознии аа от къде може дас и вземеш такива![]()
![]()
Здравейте!![]()
Ако си търсите парти очила-щори искам да ви предложа моята оферта, която е най-изгодна и промоционална от всички останали.![]()
Предлагам Парти "SHUTTER SHADES" в 6 цвята: Бял, Розов, Черен - срещу 12 лв. и Син, Зелен и Червен - срещу само 10 лв.
Цените са уникални и невероятни, а освен това често правя ПРОМОЦИИ на различни цветове, като цената допълнително пада.
Цифроманията е побъркваща направо!![]()
Свържете се с мен -
СКАЙП: baywatch_24
e-mail: baywatchbobby@abv.bg
телефон: 0899 28 31 84
Благодаря ви за интереса и очаквам вашите поръчки.![]()
Пращам до всички краища на България. Повече подробности в тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=248207
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Очила-щори за най-върлите фенове!!
**Парти Shutter Shades** - само при мен.
Скайп: baywatch_24
тия очила на щори пак станаха на мода...
на ул. Витоша ги има
Да, но там са по-скъпи, брат.![]()
Освен това за Витошка ти говориш за един щанд, който продава основно слънчеви очила. А от щорите продава само 2 цвята.![]()
Който си е поръчал от мен, знае че съм изключително точен и коректен. Освен това правя невероятни промоции ...
Най-новата ми промоция е "Абитуриентско парти"
По повод абитуриентските балове и партита обявявам червени, сини и зелени очила-щори на цена само 8 лв!
А на Витошка - човека си развива бизнеса със слънчевите очила. Очилата-щори са му "между другото" и никога няма да им смъкне цената. Камо ли промоции да прави.
+100000000000000000Първоначално написано от roksana_1
![]()
![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
ако сте от София на "Витошка" има такиа по 12лв... като тръгнеш по нея от лявата страна.
airplanes..
hahaha purvo nikoi ne e poru4al ot teb.Първоначално написано от baywatch
i vtoro ne vqrvam da ima nqkoi![]()
Не си правя реклама, ами констатирам факти!! Не е зле да внимаваш повече в училище, когато репликираш някого!
А ти погледни тук, фешънче.
http://www.aukro.bg/show_user.php?uid=11700137
Впрочем наистина, ако някои се интересува, ще се радвам да ми пише... координатите са ми по-надолу в темата. Темата е създадена от човек, който се интересува от очила на щори. Тези, които не се интересуват да не пишат.![]()
Вече казах, че там са само 2 цвята... Последно като ходих бяха 15 лв. .. незнам.Първоначално написано от twilightHeart
И човека си има щанд със слънчеви очила - това му е основният бизнес. От очилата на щори продаваше 2 цвята, може и вече да ги е продал.
При мен цветовете са 6, в момента има промоция на зелени, червени и сини, които са по 8 лв. Заповядайте.![]()
Още едно предимство - за клиентите от София ги доставям лично. Когато и където ви е удобно.![]()
божеее ужасни са 0.о никога не бих дала 15лв за такива тъпотий ... но всеки с вкуса си![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Омг не бяха само два цвята, а ти ходи да си развиваш някъде другаде "бизнесчето", тоя форум не е за "търговци"Първоначално написано от baywatch
.
airplanes..
По-грозно и тъпо нещо не може да съществува.Очила друг път .. нямат стъкла какви очила са ?![]()
Summer (h)