.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa

Защо всичко е такъв огромен фалш???

Здр
    Знам,че има подобна тема,но все пак ми е интересно,какво е мнението на другите по този въпрос..Таа той е :
    Защо всичко около нас (или по-конкретно-около мен) е един огромен фалш и лицемерие..? Преди не обръщах никакво внимание,но сега всички тези неща зпочват не само да ме отвращават,но и да ме карат да се чувствам зле.Почти всички слагат маски и се правят на други,почти всички се държат лицемерно,не изразяват истинските си емоции,страхуват се от мнението на околните и губят своето собствено в стремежа си да бъдат обичани и харесвани от целия свят.О.о
    Истинските ми приятели се броят на пръстите на ръцете ми,радвам се,че ги има и най-вече,че с реални,обичам ги безкрайно много..
    Всички останали са толкова слепи,повърхностни,глупави и и.. абе знаете. Те губят себе си..чудя се,дали са довони,когато са "приятели" с всички и когато всички ги "обичат",въпреки,че знат,че това е просто една игра..една лъжа...
    Аз не съм перфектна,много често ми се случва да се карам с някой,има хора,които не ме понасят и такива,които аз не понасям,но поне съм себе си и винаги казвам,кфото ми е на сърцето...
    Много се дразня от тея шибани позиори и понякога ми се иска просто да умрат.
    Сигурна съм,че познавате много фалшиви хора,какво ви е мнението за тях,и как успявате да не им обръщате внимание..и защо всичко е такъв фалш???
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Супер фен
    Такива хора има, защото всички около тях са такива. Просто гледай живота от хубава му страна, радвай се на приятелите си и семейството си, няма смисъл да си затормозяваш мислите с чуждите проблеми, нищо няма да промениш така.

Тези хора са на всякъде...просто се постараваш да не им обръщаш внимание и гребеш с пълни шепи от обичта на приятелите си и тези които не са лицемерни с теб и останалите
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i na men mi e pisnalo teq hora,prosto ne im obru6am vnimanie,no naistina mn me draznqt
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Просто като видя такива хора..не ги допускам до себе си .. и ги оставям да си живеят в своята розова приказка ,която не е такава каквато на тях им изглежда..просто са ми безразлични ..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на mynichka
    Всеки втори вече се прави на такъв какъвто не е ..и това е тъпо ..познавам адски много такива ..но се старая да не се занимавам с тях- не са ми интересни ..а и не искам да ми казват, че ме обичат или каквото и да е (а вътрешно да знаят,че всичко в лъжа) Истинските приятели са ужасно малко- но и напълно достатъчно, за да бъда щастлива
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Как пък всеки е най-примерният, най-истинският, най-уникалният, а пък всички останали са лицемери?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ами аз сега виждам как една моя позната просто осъзнава какво става около нея.Винаги е била хипер популярна,а сега изведнъж вижда,че няма истински приятели.Няма на кой да се обади в момент на отчаяние и да поиска помощ.Разчита единствено на гаджето си.Вече страни от всички и се прави,че не и пука,но не е така...то се вижда.На никой не му е приято да няма приятели,това е напрао ужасно.И според мен всеки един човек,който е като нея и вярва,че има една камара приятели и всички го обичат завършва по този начин.Ужасно тъпо ми става ксто видя някой да се опитва да е приятел с всички и на всичкото отгоре всичките тези хора да са му истински,най-добри приятели...пълни глупости.Пиша толкова много за приятелството,защото според мен до голяма степен точно тук се изразява неискреността,лицемерието и т.н.Аз имам точно трима истински приятели и това е.Другото са просто познати,с които си изкарвам добре,но не мога да разчитам на тях за всичко.
    Та какво правя с хора като тези,които е описала авторката?Ами не ги игнорирам,но не ги и допускам твърде близко до себе си.Да речем,че поддържаме приятелкса дистанция. Наистина е отвратително,че всички вече са толкова фалшиви..

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами адски смешни са тези хора, защото ги виждаш че всъщност не са кой знае какво, но... според мен това се прави, защото хората си избиват комплексите по този начин.
    А и защото сега е модерно да си някакъв си и ако не си такъв.... Направо е трагична историята но....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си