- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО ДА КЪПЯ ЗА КОЛЕДА>..
Здрасти.. бих искал да попитам момичетата на какъв подарак най-много биха се зарадвали за Коледа , че не знам какво да купя на приятелката синякакви предложения
наистина искам много да я зарадвам
BULGARIAN ---- ANIMALS
Ами аз бих се зарадвала на едно Suzuki Hayabusa,за приятелката ти нз![]()
Може да й вземеш някаква плюшена играчка,бижу или нещо такова![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Аз бих се зарадвала на всичко- щом е от него и от сърце))
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
зависи от самото момиче, ако е романтичка - една плюшена играчка според мен би я зарадвала или нещо лично направено от теб. Ако е по сериозна, може би парфюм или някякво бижу, ама как ще и уцелиш вкуса? Трябва някое момиче, нейна приятелка малко да ти помогне. Най-добре помоли наистина някоя нейна приятелка да те посъветва и да ти помогне с избора на подарък. А и между другото зависи и от колко време ходите.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми аз лично много се радвам на бижута .. сребърни .. ама оригинални някакви .. в смисъл по - необикновенни .. не знам , то всяко момиче си има различен вкус .. Но недей подхожда с плюшки .. изтъркано е много ..![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
+1 ..Първоначално написано от pandelka
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Eм купи и нещо оригинално,което да носи всеки ден със себе си и да и напомня за теб..може сребърна гривна с имената или инициалите ви.. ддз,ти най-добре я познаваш и знаеш на какво ще се зарадва
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Ако наистина държи на теб ..няма значение какво ще и подариш !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
абе да бе, ама мойта не знам какво иска. мисля да и купя един телефон за 800 лева (само веднъж разбира се ще дам толкова пари) и да се успокои, защото все си мисля че не ми вярва колко я обичам и че бих дал толкова много пари заради нея... а аз бих дал всичко
иначе ако нямаш парите за нещо скъпо, купи и нещо малко но от сърце както ти казаха. тоя скапан телефон дето ще и купя няма да струва нищо като сантиментална стойност в сравнение с една плюшена играчица дето и я бях купил без никакъв повод... ама това са жените, не знаят какво искат май
Това , че ще и купиш телефон няма да й помогне да се обеди, че я обичаш ... нали знаеш .. Love don`t cost a thing ..Първоначално написано от kypo
![]()
аз за коледен подарак се кефа на коледни джунджурийки![]()
Няма значение какво е...важното е да е от сърце![]()
дано да го мислиш наистина! щото повечето искат я телефон, я някой парцал и после пред приятелки да се хвалят "тва ми го купи милото бла бла"Първоначално написано от MakeMeFeel
поздрави
Еми да мисля го .. аз бих се зарадвала повече не нещо, което има сантиментална стойност , отколкото на телефон за 1000 лева...Първоначално написано от kypo
![]()
Оф оправи загавието моля те.![]()
Иначе се сълласявам с по-горните мнения-каквото и да е,но от сърце,естествено съобразено с нейния вкус
1 кора яйца.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ами според мен не трябва да питаш нас..
това е твоята приятелка и ти най-добре знаеш от какво има нужда
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ем знам ли?...На Коледа стават чудеса,тъй че изкъпи себе си,кучето,съседа,краката си...Измисли нещо-жените обичат хигиената,особено по Коледа![]()
хм ... ако водите сексуален живот ... жартиер и парфюм .... остави я по жартиер и по парфюм ... този подарък получих миналата коледа ... а след това приятеля ми получи още по хубав подарък ... каза , че след тоя секс който правихме може да стои на сухо цял месец .... :P![]()
Аз бих се зарадвала,ако гаджето ми не е неграмотник.
щом е от теб ще се зарадва обиколи уж ей така по някои друг магазин с нея и се загледаи на какво ии попада погледа..може да ти помогне а ако не взимаш нейна приятелка и я молиш за помощ
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]