- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- каза ми...
здравейте
вчера момчето с което се харесваме (всъщност аз вече не изпитвам същите чувства към него както преди) ми съобщи най-неочаквано че се влюбва в мен...аз си помислих че се бъзика но в последствие установих че е сериозен...а той въобще не е влюбчив.. аз не мога да му отвърна със същото.. или по скоро не искам
но има още нещо ...има и друг "старата ми любов" който още не мога да забравя ...
кажете ми какво да правя... в момента ми е много кофти...![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Щом не можеш да му отвърнеш със същото - не се захващай ! Само ще измъчваш себе си и него !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
ми казваш му, че не изпитваш нищо към него и това е... по-добре сега докато е време, щото по-нататъка нещата могат да се задълбчат и става неприятно...
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
^ подкрепям .. и бтв кученцето от аватара ти е просто уникално.Първоначално написано от venitywe
По темата:най-добре е да му кажеш ! И да не се забъркваш с него щом чувствата ти са такива .. !
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Разбий му сърцето!![]()
остави го ..нали нищо не изпитваш![]()
пробвай със старата любов
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
много е лесно да го кажешПървоначално написано от ImmortalForever
...
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Че нали нищо не изпитваш?Аз не виждам какъв е проблема да го направиш..Първоначално написано от _mimi7y_
може да го уважава и дори да не изпитва нищо към него ..да не иска да го наранява чак толковаПървоначално написано от ImmortalForever
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Опс, сори забравих, че другите не са като мен и уважават околните!Моя грешка!![]()
Щом не изпитваш нищо към него- кажи му го, няма смисъл да измъчваш и себе си и него.....може да пробваш със старата си любов.![]()
I know I should stop believing ... !
наистина го уважавам много .. а и само да припомня аз казах че чувствата ми към него не са същите както преди не че ги няма ...Първоначално написано от mynichka
даПървоначално написано от nVm
Какво има да ти казваме... Ти сама си знаеш, че не го обичаш. Щом е така няма смисъл да се мъчиш и да го лъжеш. Няма никакво значение, че не е влюбчив. Явно не е случил... Късмет, какво да го правиш...
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
на такива като тебе им разбивам главите , к*рви смотаниПървоначално написано от ImmortalForever
BULGARIAN ---- ANIMALS
be ko ti stava na teb be ? mai ne6to ne si dobre... aide sq pomisli v taq situciq... po-dobre li e tova momi4e da e s mom4eto koeto ne haresva? ne misli6 li 4e mn pove4e taka 6te go boli da si s 4ovek koito ne moje da ti otgovori na 4uvstvata? ne razbram za6to 6te razbiva6 glavi i vsi4ki momi4eta v toq forum gi opredleq6 kato ku4ki ?!Първоначално написано от bubblegum9210
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
айде по полека с обидите ... какви като мене ...такива които въпреки личното си нещастие оставят другия да мисли че го обичат за да не го наранят ?Първоначално написано от bubblegum9210
ем остави го си живурка щот само ще се измъчвата
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Така и трябва да направиш докато е време. Нещата ще са по-кофти след това ако сега не свършиш необходимото.Първоначално написано от MakeMeFeel
Относно бившия ти. Не знам поради каква причина сте се разделили, но опитът на много хора е доказъл, че там където веднъж е плюто не трябва да се връщаш. Никога не е същото, а по-добро е малко вероятно да стане.
Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!
http://www.teenproblem.net/teenid/Crush
Ако не си сигурна, че ще можеш да му дадеш и отвърнеш на чувствата както трябва, по - добре изобщо не започвай нищо с него! Изясни си какво искаш първо. И не си заслужава да се тормозиш и ти и той...![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...