- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Път На Зиг Заг
Здр.... значи много искам да се науча да си правя така пътя ,ама колкото пъти да се пробвам се неставаСиг. ще кажете отиди в коз. салон ,ама едва ли ще е отворен в 6 часа
, защото аз искам за училище така да се направя
![]()
Там ако може да ми покажете накякъв лесен начин , бърз или някакъв съвет нз ...
Мерси предварително![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Ми до колкото разбрах, се отнася за косата ти. Ми едно гребенче ти трябва и пред огледалото лека-полека ще стане. От много престараване иначе нали знаеш какво става.![]()
Има едни гребени детол,където на дръшката е остър и с тая част като с изкъпеш просто си го правиш на зиг-заг![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Ако сама ти е трудно, може да помолиш майка си или сестра си (ако имаш) да ти помогне![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
майка ми неможе и нямам сестраПървоначално написано от GabisiTa
Bring it on baby.. I taste good!
Ами...първо си вземи един гребен и застани пред някакво огледало.
После започни от предната част на главата: отмяташ си хубаво косата на една страна с гребена и след това веднага започваш на другата посока малко по-назад. Повтарям: Не отделяй гребена от главата си докато не свършиш. А накрая само малко поприглаждаш и дооформяш с гребена. Гуту
P.P - Надали го обясних както трябва, ама...и по-подробно не знам как...
Умирай само в краен случай =)
Да, с текъв гребен става. Има го почти навсякъде. Потърси, ама опитай да си направиш пътя след къпане, защото косата ти е свикнала на друг път и мн трудно суха застава както искашПървоначално написано от barbie_94
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Пробвай няколко пъти и ще станеПървоначално написано от future_butterfly
![]()