.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Град
    in my world!
    Разбирам, че може би го обичаш, но помисли за бъдещето си. Какво те очаква с него ? Нищо - дори не се знае кога ще излезе от там.
    А дори и да излезе, какво може да ти предложи? Вече с опетнено досие ....
    Не се занимавай.
    колкото и да искам да ти кажа бъди с него няма как...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бил в затвора?? Леле, колко сте зле всички.
    В затвор БЕЗ присъда не можеш да влезеш...
    Щом делото му е другата година, значи все още има шанс да го оневинят.

НА ВСИЧКИ, КОИТО Я ПОСЪВЕТВАХТЕ ДА ГО ОСТАВИ, ВИ ПОЖЕЛАВАМ И НА ВАС ДА ОБИЧАТЕ НЯКОГО ДО ПОЛУДА И ДА ГО ПРАТЯТ В ЗАТВОРА (БЕЗ ДА Е ВИНОВЕН, НАТОПЕН ПРИМЕРНО) И ДА ВИ ВИДЯ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ!Много сте хитри всички.. остави го, та остави го..

Какво стана с всички вас, които твърдяхте, че любовта е най-силното нещо на света и може да отстоява всички свои принципи, и която всекидневно ви излага пред всякакви малки и големи препядствия и ще е адски жалко ако пред най-малката спънка, която не можете да преодолеете, се откажете от човека на живота ви ?!?!?!

Към авторката: на свиждане не е толкова страшно, всички ония униформени може малко да те стреснат, все пак си на 16г... и такива неща само по филмите си виждала всичко си е както си му е реда..
    Като за начало провери къде са го задържали и кога са часовете за свиждания.

и друго: преди да решиш да се откажеш от него или каквото и да било друго, първо говори с него!
    Трябва да си на ясно заради какви причини е попаднал там, какви намерения има към теб, какви са отношенията му все още към теб и т.н.

Никой не може да ти каже кое е правилно и кое не.
    В тоя живот всеки прави грешки периодично, а някои и цял живот..

Ако искаш - рискувай. Виж какво можеш да направиш по въпроса с него и така

Според мен за сега той все още ти е някаква тръпка и ти е гадно от факта, че имаш някакви неизживяни моменти с него и за това не искаш да го оставиш на мира..

Първата тема ти е бях чела, но не помня дали бях ти отговаряла

Ам, един съвет: Като му идеш на свиждане не му задавай абсолютно никакви въпроси, свързани с това ЗАЩО Е ТАМ. Както сама се досещаш ако е виновен, няма как да ти каже на дълга и на широка какво е, защото следят всички разговори.

cherinka мс за мнението 1 от малкото хора който да кажат НЕ го оставяй
    първо верно ще го видя него и ще го питам кво правим сега и тогава ще мисля дали да го оставям ,в което се съмнявам ,че ще стане скоро яката се влюбих в тоя пич
    едни негови приятели са ходили при него и той е питал как съм....
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

abe hora vii nared li ste be pomislete ako po natatuk q zabarka v ne6to i tq zaradi golqmata si obi4 6i zeme go naprai i tq 6i zagazi posle ako e nape4eno taka si izmie racete s neq i dim da go nqma ami ako s4ko spre do 1 vreme i sazdadat naprimer semeistvo kav primer na 1 dete 6i dade toi zn 4e malko sme6no razsajdavam ama ..

...

Най-добре прави не това което мислиш а което ти се иска, не слушай никой.
    ПС. Една песничка незнам дали ще ти хареса Alicia Keys - Fallin'

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от VHack
    мс хубава е песента :P
    мн си прав ще правя това което ИСКАМ, а НЕ това което е добре за мен пък да става квото ще

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nezavisim
    abe hora vii nared li ste be pomislete ako po natatuk q zabarka v ne6to i tq zaradi golqmata si obi4 6i zeme go naprai i tq 6i zagazi
    Може би не знаеш, че разни престъпници, мафии, мошенници, никога не замесват приятелките си! Винаги гледат да ги държат по на страни от проблемите си..
    оф..

Ако искаш цел живот да ходиш на свиждане и да тръпнеш какво става -родължавай. Ако ли не се огледай около себе си за друг.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    abe hora vii nared li ste be pomislete ako po natatuk q zabarka v ne6to i tq zaradi golqmata si obi4 6i zeme go naprai i tq 6i zagazi
    Може би не знаеш, че разни престъпници, мафии, мошенници, никога не замесват приятелките си! Винаги гледат да ги държат по на страни от проблемите си..
    оф..
    az ne sam saglasen no kak i da e

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от happy end
    Цитирай Първоначално написано от VHack
    мс хубава е песента :P
    мн си прав ще правя това което ИСКАМ, а НЕ това което е добре за мен пък да става квото ще
    Хахахаха. И за това ли пусна две теми? Ами давай, пропилей си живота. Само да ти обадя - един е, и е добре да го изживееш, а не както ти казаха да ходиш само по свиждания през няколко месеца..
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

mm az ako bqh na tvoq mqsto nqma6e i da stoq den dale4e ot nego... 6tq da otida da si go vidq kakvoto i da mi struva..........
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

не мисля че трябва да се виждаш или чуваш с него ... не е за теб.Той не е единствен на замята ще си намериш друг и сам сигрна че няма да е криминално проявен!!! и ще си по щаслива с него !!!

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    mm az ako bqh na tvoq mqsto nqma6e i da stoq den dale4e ot nego... 6tq da otida da si go vidq kakvoto i da mi struva..........
    е и аз искам да го видя и всеки ден се говоря с негови прители питак кога ще ме водят но може само 1 и последната събота от месеца

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Вероятно е трудно, но аз не си представям бъдещето ти с него...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Добре .. в момента .. каква точно е целта на тази тема ? Ти сама каза , че само ти си знаеш какво искаш и т.н...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

оф..
    cherinka в думите ти има отново мн истина
    сега се сещам че на 1 дек. сутринта като го чух той беше мн пиян и ми каза едно нещо което беше лъжа ....каза ми че е спал през ноща с няква кака а аз знам че не е спал с никва кака а цяла ве4е е пил с едни наши приятели даже видях снимки от вечерта имаше си час и дата преди да говоря с нещо и му се измях и той се засмя и май каза ама ти знаеш къде бех .... нз всякаш е предчуствал че може нещо през деня по-късно през деня и е искал да ме предпази верно и да ме откаже от него с тая лъжа...

Град
    гр. Пловдив
    И как всички решихте, че ще го осъдят до живот и тя цял живот ще му ходи на свиждания?!?
    Отговорете ми, моля ви!

KillSwitchEngage, ще е хубаво да правиш разлика между филм и реалност...

nezavisim, след като не си съъгласен с мнението ми, желателно е да изкажеш твоето, не мислиш ли?!

И как всички решихте, че ще го осъдят до живот и тя цял живот ще му ходи на свиждания?!?
    Отговорете ми, моля ви!

KillSwitchEngage, ще е хубаво да правиш разлика между филм и реалност...

nezavisim, след като не си съъгласен с мнението ми, желателно е да изкажеш твоето, не мислиш ли?!

ko da ti kaja bratle saglasen sam s KIllSwitchEngage sao4e i naistina ve4e ne sam siguren 4e 6te go osudqt do jivot ili ne6to podobno 6oto ei onova mom4e kadeto e ot sliven deto go ubixa v sf sre6tu 500 leva puskat ubieca kvo e towa ? naistina ve4e se zamislqm dali 6te go upandizqt

ТОЙ НЕ Е УБИЛ ЧОВЕК ЧЕ ДА ГО ОСЪДЯТ НА ДО ЖИВОТ БЕ ХОРА ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ
    Ще ГО ПУСНАТ МН СКОРО ВЯРВАМ В ТОВА САМО ТРЯБВА ДА ИМАМ ТЪПЕНИЕ ?

...

ТОЙ НЕ Е УБИЛ ЧОВЕК ЧЕ ДА ГО ОСЪДЯТ НА ДО ЖИВОТ БЕ ХОРА ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ
    Ще ГО ПУСНАТ МН СКОРО ВЯРВАМ В ТОВА САМО ТРЯБВА ДА ИМАМ ТЪПЕНИЕ ?
    Да наистина може при добро поведение под гаранция да го пуснат иначе може най-малко 3-4 години да седи там

Опитвам се да се поставя на твое място и предполагам, че наистина не ти е лесно, но наистина е по- добре да се разделите.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

След като неискаш да повярваш на нас, отиди на терапия при няой терапевт....поговори с него/нея и се осъзнай малко....Защото ти наистина нямаш никакво бъдеще с този човек

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Хах,на скоро прибраха един мой познат в затвора в София,да не става дума за един и същ човек?Ама тоз май го вкараха за наркотици,а до колкото чета твоя е на топло за въоръжен грабеж!?
    Е,щом толкова настояваш да си с него,кажи ми как си се представяш след 10 години?
    Домакиня в горе-долу добре изглеждаща къща и мъжът ти се пребира от работа към 5 с куфарчето,идва си от съдебната палата,където работи като адвокат.
    Или си се представяш в гарсониерка с мебели от Бай-Тошово време,готвиш нещо посно,поради простата причина,че мъжът ти не може да искара достатъчно пари за да ядете месо редовно.
    Примерно.
    Коя от двете гледки ти допада повече?Коя мислиш,че ти приляга на теб?
    Отговори ми на този прост въпрос,моля.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Хах,на скоро прибраха един мой познат в затвора в София,да не става дума за един и същ човек?Ама тоз май го вкараха за наркотици,а до колкото чета твоя е на топло за въоръжен грабеж!?
    Е,щом толкова настояваш да си с него,кажи ми как си се представяш след 10 години?
    Домакиня в горе-долу добре изглеждаща къща и мъжът ти се пребира от работа към 5 с куфарчето,идва си от съдебната палата,където работи като адвокат.
    Или си се представяш в гарсониерка с мебели от Бай-Тошово време,готвиш нещо посно,поради простата причина,че мъжът ти не може да искара достатъчно пари за да ядете месо редовно.
    Примерно.
    emi nz kak si predstavqm badesteto....v momenta iskam samo da sme 2
    dori i da jiveq v garsoniera ....ne me int. az pak ste bada statliva zasto ste sam s maja koito obi4am i me obi4a

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Примерно.
    emi nz kak si predstavqm badesteto....v momenta iskam samo da sme 2
    dori i da jiveq v garsoniera ....ne me int. az pak ste bada statliva zasto ste sam s maja koito obi4am i me obi4a
    Тогава къФ ти е проблема ?!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си