- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЛЮБЕНА В ПРЕСТЪПНИК 2 -->>>happy end ТАЗИ ИСТОРИЯ.
оооо втора част на касовата кино продукция....
Na 16 si ..Maika ti znae li za nego ? oO
I nedei prikazvai gluposti kyde shte jeveesh i taka .
Zemi i pomisli malko nad sluchiloto se i jivota si![]()
![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Какво изобщо се занимаваш.Много криминалета.Нали знаеш,че там е само за неколко часа и той се прибира и филма свършва,а ти се надяваш и реалността да свърши като филма.Само,че реалността е различна и то да не кажем драстична от филма.Остави го и си продължавай живота.Намери си някой на твоята възраст.Не се хвърляй на батковци-престъпници.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
хора нещата се объркаха
снощи написах 1 писмо за моя и щях да го дам на един негов фр прибрах го мн добре в чанта ми но сестра ми нз защо ровила там и го намери и го даде на наще.Тати се ядоса вика как можа да ме лъжеш и да тръгнеш с най добрия ми фр .Мама ми е ядосана не ми говори на Тати му мина но тя...Забраниха ми да излизам от нас не ми дават да се виждам с него искат да спра да го обичам...не ми дават да го видя на 27 дек. СЕГА МИ КАЖЕТЕ КВО ДА ПРАВЯ ????![]()
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Поговори със сестра си?
Лично мнение е, че родителите ти са на правилната позиция.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
как да говоря със сестра ми тя е лигла на 6 год.Първоначално написано от blood_dodo
![]()
Това още повече ме обърква.
Мислех, че е голяма и като е видяла за какво иде реч го е дала на вашите. Ама на 6 години? Оо
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
lelellele...naistina me trognahte..obi4ash go no pomisli za budeshteto si sled towa i sama shte razberesh![]()
Хора да ви кажа кво стана на 25.12.2008 моя 4овек излезе от затвора и като го 4ух на коледа в 23.30 се разплаках от кефно на др ден той беше др не беше оня пич от преди месец
не ми звънеше когато му звънях той все бързаше за някъде или имаше работа ....я пиеше я оправаше в тях на нова година го питам кво означавам за тебе той вика не искам да живеше с мисълта че ще се оженя за теб... казх му обича преди това той и аз нещо такова ... на 02.01.2009 му звъня той вика сега имам работа звъни след 1 4ас звъня аз след 1.30 той сега отивам да пия с приятели звъни утре на 03.01.2009 му звъни викам кво пр той само ми каза чао и затвори бях в шок
звъня му аз след 30 мин. и го питам щом ми затвори той ми каза слушай какво моми4е има си серьозна гадже от като излязох вс приключи не искам да те наранявам мн си малка не съм за тебе не искам да ти сасипя живота ,не ме заболя от това че си има др а от думите : "тука сега МОЙТО МОМИЧЕ плаче заради тебе" . а аз не плаках ли за тебе не страдах ли .аз си знам през къв ад минах и в кви състояния изпадах по едни време бях на ръба да се побъркам ...
. каза ми затвори зада не се кара ме точно с тебе не искам остава ме си приятели квото е било между нас е било и ми затвори аз се разплаках за 5 мин. После станах и продължих напред приех го добре може би пред последния месец го бях преживяла и се бях примилила
виках си по-добре да беше си стоял в затвота
за кво се върна зада ме зареше заради няква си там ...
още го обичам но той избра друга по голяма от мен ех кво да се пр сега ....върнах се при бишия,който мн ме наранява него път го обичам от 3 год. и още мога да спра въпреки вс болка която ми е причинил..оказа се 4е той ме оби4а но по странен начин това е др исторя с него за нея друг път
и така вс свърши с тоя не съм го видяла още от като илезе но някой ден пътищата ни пак ще се пресекът ТОВА Е КРАЯ НО happy end ЗАЩОТО ТОЙ СЕГА Е ЩАСТЛИВ С ДРУГА А АЗ СЪЩО... ПОНЕ ЗА СЕГА![]()
виждаш ли че докато е бил зад решетките думите ти относно,колко гоо бичаш са били леко преувеличени.... Тооолкова много хора ти казаха да спреш да се занимаваш...е видя ли.... и много бързо отново си хвана гадже (което си обичала от 3 години)Как се обичат 2ма?
taka e po-dobre za teb!!Първоначално написано от happy end
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Офф и ти си една обаче .. обичаш тоя изрод , дето беше в затвора, обаче обичаш и бившия си , който обаче те наранява ?WTF ?
Ние ти казахме че ще стане нещо такова, ама ти не-обичам го.![]()
искам да напрая едно обръщение към нацията..тъй..како Радке..ако четеш това моля те да ми простиш за тва, че ти отказах да ти оправя кранчето..можеш вече да излезнеш от мазето и като идваш насам купи една "Сливенска перла" и донеси малко мусака..тоя път обаче да си облечена![]()
П.С. и се среши малко че кучето почва да лае и да бяга като те види
бате спри да се занимааш с него,а нас с тея глупости...дееба драмите,дееба сапунките...