.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 227
    Не .. няма смисъл ...
    Smile... Tomorrow will be worse...

Мега фен
    Град
    София
    Не се научих..пробвах, не ми хареса-беше ми дори гадно. Хлюс това е вредно- вреди на здравето като цяло, на кожата и зъбите в частност. Не искам да давам пари за лайна.

Re: Защо не пушите?

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Щом има тема "Защо пушите?", логично е да има и "Защо не пушите?".
    Защото не искаме.

Това ме подсеща за скайповете на няколко момичета - "ГГГ - Групата на големите пушачи, това сме ние гъзарите, да живеят чалгарите". Честно, това пише...
    Не пуша, 'щото от години опявам на всички колко е вредно пушенето и пиенето, защото е тъпо на моята възраст, защото не искам да съм като всички, защото не искам да се съсипя, защото се чувствам прекрасно и без да давам пари за боклуци, чувствам се прекрасно без да кашлям и да воня на цигарен дим.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    много са скъпи цигарите в днешно време,не ми трябват проблеми с наще,лошия дъх,кашлицата,жълтите пръсти и зъби не са секси +вече имах рак и никак не е забавно...
    и все пак...има моменти в които забравям за всичко това и паля някои друга ...за щастие тва е мн рядко

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на SunSmile
    Не крия, че съм опитвала. Но за добро в момента не пуша и нямам търпения да забранят пушенето на обществени места, защото ми омръзна да се прибирам и да мириша цялата на цигари. Освен това... дима вреди и на хората, които са около пушачи.
    Та... не пуша, защото не давам пари, за да си скъсявам живота, защото не искам да съм като всички останали! Не мисля, че е гъзария вече, въпреки че и аз съм пушила за кратко за гъзарията, ама тогава съм била детски акъл... 6-7 клас... Кво съм знаела з аподземния живот на картофите Сега се радвам, че не съм се пристрастила или че не съм си внушила, че не мога без цигарите! Живота е много по - хубав без цигари!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

мии не ми е оферта да пуша само набутва с кинти вредно е а и не мисля че е особено гъзарско
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Не пуша, защото цигарите вредят на здравето, не ми е приятна миризмата им, скъпи са. И просто не искам да пуша!
    To be yourself is all that you can do...

Не знам доколко трябва да пиша тук...при положение, че се лашкам в двете крайности-никакви цигари една седмица и после 2 кутии за ден. От тъпотия. Ще кажа защо НЕ искам да пуша.

Чувствам се отвратително. Наистина отвратително.
    Смърдя гадно.
    Скъпо е деба.
    Не ми се връзва да съм вегетарианец и да пуша. Това е лично убеждение...иначе е съвсем нормално...май o.0

Мега фен Аватара на EarthShaker
    че те и в цигарите ли слагат мясо вече

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    че те и в цигарите ли слагат мясо вече
    нищо чудно, че са толкова скъпи...

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    А защо да пушим цигари, след като можем да чоплим семки?

Град
    40 Miles from the Sun
    Вредно е, мисля да живея до поне 150 години, а цигарите определено ще ме дръпнат назад. ;д Пък и не ми се дават пари за такива работи.

Мега фен Аватара на Blab
    Никога не ми се е щяло, честно казано.
    Не съм палила, не смятам и да паля.
    От малки тати ни запали по спорта, туризма, а цигарите са просто пречка в това отношение. Не харесвам дим, освен аромата му по ръцете на точно определени хора.

Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    ми щото е модерно.. а и не искам да ме мислат за тъпа и изостанала обичам да пуша в у-ще и да ме гледат
    Господи, прости.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не съм комплексирана и мога да се присъединявам в нечия компания и по друг начин.

Защото ми се драйфа от миризмата на цигари. Гнус ме е от тия дет вървят и дрехите им вонят на таргия. Супер грозно и отблъскващо. Пък целувка с подобен индивид ми е адски неприятна и изобщо губя нужда от нея.

Защото не искам и го смятам за тъпо.От малка мразя цигари.Но не ми пречи,ако приятелите ми пушат-казвам им да пушат по-малко като са около мен,но като цяло си е тяхно решение дали ще пушат или не.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цигарите са много скъпи.Пък и предпочитам да си купя мандарини с тея 2 лeва и нещо.

Не виждам смисъл
    Не ми е приятно
    Бих предпочела да си изхарча парите за каквото и да било друго

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Не пуша щото е тъпа,безмисбена,струваща пари работа...предпочитам да си купя бонбони. Не понасям миризмата на цигари,а и прекалено много хора пушат и тва ме изнервя Също така имам белодробни проблеми...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Mrazq cigareniq dim, a i zdraveto mi e adski vajno A i e ujasno drehite ti i vsi4ko da smardi na cigari.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    Okinawa
    Главната причина е, че просто не си се представям как давам по 3 лв през ден за цигари ..другото което е, че не понасям косата и дрехите ми да миришат на цигари.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Инкогнито
    1.Очите ми се насълзяват от дима
    2.Почвам много да кашлям
    3.За 1 седмица ще харча толкова колкото 1 бутилка Абсолют, а предпотитам 1 бутилка пред 10тина кутий седмично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си