- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не пушите?
Защото не искам![]()
А и защото мразя пушека и са и мн вредни
Защото не виждам смисъл да си давам парите за отрова, да си съсипвам белите дробове вместо да спортувам и да се чувствам много по-добре![]()
*Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите.*
Ако легализират опиумите според мен почти никой няма да зема наркотици..така всеки взема с мисълта,че тва е нелегално и вижте ме колко съм голям..
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Щото не ми се дават пари, а и не искам да се тровя![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
бтв отслабва ли се от цигари?една фр каза че подтискало апетита и яко се слабеело, верно ли?
Не съм и пробвала, така че не знам дали вкусът е хубав или не, но димът не ми понася. Плюс това не искам да се тровя сама и съм на мнение, че поне от тази гадост мога да се предпазя сама.
Пък и по-добре да давам по 3 лева на ден (два) за ядене и пиене.
Защото си е чиста загуба на време, пари и здраве.
но, оу йеах, нека бъдем нереално готините и всяко междучасие да пушим бяла карелия в градинката :} [ирония - за несхващащите]
I must believe
There's more above us and below
I must believe
Stranded with this bitch called hope
It keeps me here
When all I wanna do is go
It keeps me here
When all I wanna do is disappear
Първоначално написано от PainMonopoly
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
А ти от де знаеш,че не пуша![]()
![]()
!А сега сериозно ,ами не пуша защото мразя цигарите и не мога да дишам от дима
!И защото нямам излизшни пари за харчене
![]()
!
Защото здраве,пари и ценно време заминават на вятъра ! Когато майка ти и баща ти са пушачи,ако и на теб ти харесва..8/9 клас (може и по-рано) вече по кутия на ден ще дъпаш кат галфон...
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Да,подтискат апетита,но от самите цигари не се отслабва...Първоначално написано от s3xy
Пък ако тръгнеш да слабееш с цигари тва ще е огромна грешка![]()
Не пуша защото освен че е неприятен и скъп навик имах гадже което пишеше доста и устата и миришеше на пепелник. Тази миризма не може да се заличи с нищо, няма дъвки, няма ароматизатори... А в автобусите стояли ли сте пред някой който пил кафенце вкъщи и после е е пушил на спирката... няма толкова гадна миризма... ужас. И как да свалям мацките ако смърдя на пепелник?
Сега се чувствам дори по-силен от пушачите защото те са пристрастени което ги прави слаби, лесни за манипулиране, нещастни... ех.
прав сииии .. друго си е сладкото шоколадчеПървоначално написано от 5StaR
![]()
И аз съм пристрастена към шоколад...![]()
А по темата: Не пуша, защото има и други начини да се правиш на тарикат от тва да тровиш тялото си. Виш сега алкохола е друго нещо....![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
щото ми е смешно да се правя на зависим от дим
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Баща ми е дооста запален пушач, така че съм свикнала на дим, цигари, но когато всеки ден го гледам как кашля и т.н. ми става гадно и знам, че никога няма да си го причиня...пък и по-добре едни дъвки, отколкото цигари....
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
защото не ми се мре млада!![]()
![]()
даже би ме било срам ако пушех и бих се крила
![]()
Be careful what you wish for 'cause you just might get it!
пфффф.. Цигари?! Има ли смисъл от това? И ако има какъв е.. разбирам, че това може да го прави всеки с причина или без.. Но какво печелиш освен да си тровиш здравето? И да не би като пуша ще стана "известна".. Това за мен е глупаво.. Не обиждам хората, които пушат.. напротив имам много приятели, които пушат.. но никога няма да разбера какъв е смисъла.. Предпочитам да съм здрава и да нямам никакви проблеми.. Това е причината да не пуша!
Първоначално написано от w1ky
Първоначално написано от w1ky
Защото нямам нужда, защото не виждам смисъл и защото не бих давала толкова пари за нещо, което вреди на мен и на околните..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Те повечето сега от 14 до 16 се правят на гъзари че пушат не че им се пуши, но ей така за гъзария
Иначе аз няма да пуша опитвал съм и не ме влекат нито ме пристрастяват няма смисъл да си тровя живота и след това да съжелявам.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!