- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не пушите?
'Щото пропуших.
Замисляйки се, намирам много причини да не пуша - заеби това с тровенето, даваш кинти, за да се тровиш, освен това тренирам, пречи ми.
Амааа, да.
Иначе и аз имам една позната, която като чуе, че някой не пуши, започва да разпитва защо не пуши, дали има нещо против пушенето, пушачите, ааа.![]()
Не пуша, не намирал смисъл в това, но много време съм бил пасивен пушач, като усещам как малко или много това ми въздейства върху издръжливостта :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
аз вече не пуша и не пия.
захващам се сериозно със спорта отновно![]()
щото всички пушат и аз искам да се правя на интересна![]()
не бе, просто не пуша. без причина.
Защото преди малко си загазих фаса....
Give me your best shot motherfucker!
Ами 'щото не искам,бе.
То от нашия клас може и да има няколко,които пушат,но мене не ме привличат цигарите.Не виждам смисъл.Нe мисля,че ако пропуша ще ми провърви или ще ми стане по веселоо..![]()
те заедно вървятПървоначално написано от psychopath
![]()
we give it all.
заеби...футбола ми пречи на пиенетоПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
мразя цигарения дим.. от моя клас и другите повечето пушат за гъзария за нищо друго ..
Не искам, не ми харесва, не обичам цигарен дим.
Stay up all night with the stars *
Не ми харесва,безмислено е,вредно е,пари на вятъра и нямам желание да се тровя сама.
Пробвала съм неведнъж - не успя да ми хареса. А да продължавам да пробвам на сила, с идеята да пропуша е тъпо.
Освен всичко друго мразя цигарен дим, вреди и на кожата и на здравето, а и не желая да мириша на пепелник.
Пък и по 5 лева на ден за цигари не ми се дават.Радвам се, че не пуша.
Ужасно е като отидеш на дискотека и като се прибереш да носиш дискотеката със себе си.Ужасно е миришеш на пепелник въпреки,че не си бил ти пушача.Отвратително![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
бати тъпия въпрос
1) много са скъпи тук
2) не е полезно нито за зъбите нито за духа ти
3) нито за здравето ти![]()
1-во Изключително вредни са за пушачът и околните
2-ро Едвам дишам като около мен има цигара запалена
3-то Никога не съм пипал цигара мисля да продължа в същия дух
4-то Предпочитам билетче за транспорта да си купя вместо тва
5-то Карам бл8 и таз пумия ще ми пречи![]()
щото цигарите обикновенните поскъпнаха от 2.75 на 3.40 а аз пуша/пушех/ скъпи гъзарски цигари над 3лв стари цениа и някак си вече ми писна ддз...
ухааа 5лв на ден ти колко ще пушиш беПървоначално написано от Goddess
аз като пушех пуших 1 кутия 1-2 седмици
не ми се отдаваше
![]()
+ за кожата си е строго индивидуално щото аз и 1 фр като пушихме нямаше никъв ефект в/у кожата...
1 кутия на cедмица две?!?!!?!? ти пушиш ли или лигавиш филтъра?!?!?