- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо не пушите?
а защо трябва да пуша..МРЗЯ ЦИГАРИТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а сега и причините:
1.мразя цигарите
2.излишни пари на вятъра
3. да си съсипя здравето ли трябва![]()
4.защо изобщо има цигари
- ОТГОВОР:да се печелят пари и хората да си съсипват здравето!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Da davam pari za neshto koeto mi vrediDa ne sum LUD
![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
Пушенето (на цигари) е безсмислен навик. Ем се тровиш, ем си даваш парите. Супер глупаво е.
Предпочитам да пуша наргиле или холандче от време на време.
Първоначално написано от StayFly
![]()
![]()
![]()
Не не не ... елелеелееллел на земятаааааааа!
"Холандче" вика ! Хахахах![]()
Наргиле те разбирам ... все пак шиптарското в теб се обажда !![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
а ти що пишиш е
Никога не са ме влечали цигарите и винаги дима ми е бил неприятен. Един единствен път съм си дръпвал цигара да видя как е и определено не ми хареса, даже още повече се отвратих.
Неееееееее никога
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Млъкни сдухан.Първоначално написано от InitialD
Аз поне не си мисля, че съм напушен след като са ми дали билков чай... буаАХАХАХа![]()
![]()
Защото не ми е готино да бъда роб на някакво шибано растение, заради което маса хора си вредят. Вярно е, че води до голям икономически прогрес в международен мащаб, после и за лекарите има работа, пък се раждат и квартални магазинчета от типа "алкохол и цигари", което стимулира и микроикономиката. Въобще си е money factory, но моето място в тази верига не е на дъното. Всъщност цигарите могат да бъдат отказани много лесно, просто на човечеството му е втълпено, че не може. Четете повече, имайте повече воля.![]()
Не пуша, защото не ми харесва, а и този дим е отвратителен..задушава ме![]()
Не пуша 6от искам да сам различен![]()
![]()
До преди 2 месеца пуших, но ми омръзна да давам пари за цигари и един ден просто не си купих..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от StayFly
хахахаха билков чай вика хахахах само това ли можа да измислиш ?!?
Големо дупе ли си като се хвалиш, че дърпаш тревица примесена с тютюн .. да не би да се окаже свръх доза хахахахаха !!!!!![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тва с тютюна не го схванах. Сигурно си получил халюцинации от чаяПървоначално написано от InitialD
![]()
1.Имам достатъчно разум и воля,за да преценя,че това е нездравословно,съсипва-кожа,зъби,бели дробове и редица други
2.Миризмата на цигари е ужасна,а тези,които пушат смърдят така ,че все едно не са се къпали.
3.Въздухът е достатъчно мръсен,за да се подлагам доброволно на гълтане на дим
4.Нямам вредни навици,не давам пари за боклуци!
Причина N1: Имам астма![]()
Причина N2: Не виждам абсолютно никакъв смисъл да се пуши (някой го правят само за да изглеждам по-големи Sick)
Цигарите нито да нещо полезно,нито нещо приятно,да не говорим,че вече изобщо не са на мода,ако изобщо някога са били![]()
Причина N3: Един път трябваше в даскало да чакам баща ми и си нямах работа и започнах да разглеждам плакатите във фоайето.Един от тях беше със заглавие Цигарата-коктейл от токсичкни вещества и беше нарисувана една огромна цигара и от различните и места по дължината имаше около 10 стрелки (не помня вече точно колко бяха- може и повече да са) и всяка от тях беше свързана с по едно отровно вещество.Направо ми стана лошо като се замислих как хората се тровят с тия цигари![]()
П.П. Сетих се и Причина N3: Бях чела доста отдавна,че ако някое животно,особено от по-малките изпуши цигара,има огромен шанс то да умре от натравяне![]()
StayFly и InitialID ме расцепват...
Ако си под 15 оня ше те разцепи наистина.
Хахах, интересна тема...почти всички около мен пушат, аз обаче не съм си дърпал от цигара даженезнам защо..просто си спомням като малак как гледах предаването "В десетката" с Иво Инджев и ми направи впечетление, че той веднъж каза, че не е дърпал от цигара никога :P и така и аз до ден днешен не съм се поддал на изкушението, а някои приятели за бъзика все ми викат "ти като се напиеш некой път ше си дръпнеш, ще видиш!" , но и пиян и трезвен аз не съм пробвал, не смятам и да пробвам хаха
![]()
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
Защото не искам да си съсипвам здравето!![]()
А и цигарите са гадни...![]()
Защото не искам. Не искам да си съсипя здравето...Мразя дима, миризмата на цигари..![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Защото са ми гадни,много мразя дима и мириса на цигари,въпреки че ми се налага да го търпя...
а аз съм много зле,като попитам някой пуши ли,и като ми каже ''не'',автоматично въпроса ми е ''е 'що?''..![]()
Странно, че още не съм пропушила. Защото съм много мекушава. Предложи ли ми някой нещо, приемам в повечето случаи.(Зависи за какво става въпрос, де, не ме разбирайте погрешно.)
![]()
Става ми гнусно при мисълта, да си завра нещо толкова... отвратително в устата.