.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 227
    Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    а защо трябва да пуша..МРЗЯ ЦИГАРИТЕ

а сега и причините:

1.мразя цигарите
    2.излишни пари на вятъра
    3. да си съсипя здравето ли трябва
    4.защо изобщо има цигари
    - ОТГОВОР:да се печелят пари и хората да си съсипват здравето!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Фен
    Град
    promenlivo
    Da davam pari za neshto koeto mi vredi Da ne sum LUD
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Пушенето (на цигари) е безсмислен навик. Ем се тровиш, ем си даваш парите. Супер глупаво е.
    Предпочитам да пуша наргиле или холандче от време на време.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Пушенето (на цигари) е безсмислен навик. Ем се тровиш, ем си даваш парите. Супер глупаво е.

Не не не ... елелеелееллел на земятаааааааа!

"Холандче" вика ! Хахахах

Наргиле те разбирам ... все пак шиптарското в теб се обажда !
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Е там...
    а ти що пишиш е

Никога не са ме влечали цигарите и винаги дима ми е бил неприятен. Един единствен път съм си дръпвал цигара да видя как е и определено не ми хареса, даже още повече се отвратих.

Град
    Los Angeles
    Неееееееее никога
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Цитирай Първоначално написано от InitialD

Млъкни сдухан.
    Аз поне не си мисля, че съм напушен след като са ми дали билков чай... буаАХАХАХа

Защото не ми е готино да бъда роб на някакво шибано растение, заради което маса хора си вредят. Вярно е, че води до голям икономически прогрес в международен мащаб, после и за лекарите има работа, пък се раждат и квартални магазинчета от типа "алкохол и цигари", което стимулира и микроикономиката. Въобще си е money factory, но моето място в тази верига не е на дъното. Всъщност цигарите могат да бъдат отказани много лесно, просто на човечеството му е втълпено, че не може. Четете повече, имайте повече воля.

само хероин не пуша ... сичко останало го пуша щот ми е гот ...

Не пуша, защото не ми харесва, а и този дим е отвратителен..задушава ме

Не пуша 6от искам да сам различен

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    До преди 2 месеца пуших, но ми омръзна да давам пари за цигари и един ден просто не си купих..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан

Млъкни сдухан.
    Аз поне не си мисля, че съм напушен след като са ми дали билков чай... буаАХАХАХа

хахахаха билков чай вика хахахах само това ли можа да измислиш ?!?

Големо дупе ли си като се хвалиш, че дърпаш тревица примесена с тютюн .. да не би да се окаже свръх доза хахахахаха !!!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

хахахаха билков чай вика хахахах само това ли можа да измислиш ?!?

Големо дупе ли си като се хвалиш, че дърпаш тревица примесена с тютюн .. да не би да се окаже свръх доза хахахахаха !!!!!
    Тва с тютюна не го схванах. Сигурно си получил халюцинации от чая

Град
    Wonderland
    1.Имам достатъчно разум и воля,за да преценя,че това е нездравословно,съсипва-кожа,зъби,бели дробове и редица други
    2.Миризмата на цигари е ужасна,а тези,които пушат смърдят така ,че все едно не са се къпали.
    3.Въздухът е достатъчно мръсен,за да се подлагам доброволно на гълтане на дим
    4.Нямам вредни навици,не давам пари за боклуци!

Причина N1: Имам астма
    Причина N2: Не виждам абсолютно никакъв смисъл да се пуши (някой го правят само за да изглеждам по-големи Sick)
    Цигарите нито да нещо полезно,нито нещо приятно,да не говорим,че вече изобщо не са на мода,ако изобщо някога са били
    Причина N3: Един път трябваше в даскало да чакам баща ми и си нямах работа и започнах да разглеждам плакатите във фоайето.Един от тях беше със заглавие Цигарата-коктейл от токсичкни вещества и беше нарисувана една огромна цигара и от различните и места по дължината имаше около 10 стрелки (не помня вече точно колко бяха- може и повече да са) и всяка от тях беше свързана с по едно отровно вещество.Направо ми стана лошо като се замислих как хората се тровят с тия цигари
    П.П. Сетих се и Причина N3: Бях чела доста отдавна,че ако някое животно,особено от по-малките изпуши цигара,има огромен шанс то да умре от натравяне

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    StayFly и InitialID ме расцепват...

Ако си под 15 оня ше те разцепи наистина.

Хахах, интересна тема...почти всички около мен пушат, аз обаче не съм си дърпал от цигара даже незнам защо..просто си спомням като малак как гледах предаването "В десетката" с Иво Инджев и ми направи впечетление, че той веднъж каза, че не е дърпал от цигара никога :P и така и аз до ден днешен не съм се поддал на изкушението, а някои приятели за бъзика все ми викат "ти като се напиеш некой път ше си дръпнеш, ще видиш!" , но и пиян и трезвен аз не съм пробвал, не смятам и да пробвам хаха
    Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!

Град
    в света на приключенията ..
    Защото не искам да си съсипвам здравето!
    А и цигарите са гадни...

Защото не искам. Не искам да си съсипя здравето...Мразя дима, миризмата на цигари..
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Защото са ми гадни,много мразя дима и мириса на цигари,въпреки че ми се налага да го търпя...

Град
    Wonderland
    а аз съм много зле,като попитам някой пуши ли,и като ми каже ''не'',автоматично въпроса ми е ''е 'що?''..

Странно, че още не съм пропушила. Защото съм много мекушава. Предложи ли ми някой нещо, приемам в повечето случаи. (Зависи за какво става въпрос, де, не ме разбирайте погрешно.)
    Става ми гнусно при мисълта, да си завра нещо толкова... отвратително в устата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си