- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново за преса...
Здравейте! Понеже за Коледа ще си взимам преса, искам да ви попитам кои са най-добрите преси на пазара вмомента? Трябва ми само за изправяне, цената няма значение. И ако има хора от Бургас, откъде е най-добре да си я взема? Мерси предварително!
П.С.Момиче съм, просто ника е на приятеля ми.
ами моя подърк а коледа ще бъде белиссима креативити...и мисля че е добра![]()
To infinity and beyond.
Аз поразгледах темите из форума и видях само положителни мнения за белиссима. Всъщност тя е маша и преса в едно доколкото разбрах? Чувала съм, че тези смесените като цяло не са много добри и затова се бях ориентирала към някоя, която е само за изправяне. Някой има ли я да даде мнение? Изправя ли трайно? Защото моята коса е дълга, гъста и къдрава...![]()
Аз съм от Бургас и ти препоръчвам да минеш през Ритони и Мехномаркет. Там има, а относно самата преса не мога да ти помогна, защото аз вчера си взех една преса, която много ми харесва, но моята коса не е къдрава, много чуплива е и не и трябва толкова силно изправяне, но гледай пресата да е с по-голяма мощност.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз съм от Бургас.Препоръчвам ти от Техномаркета марка Philips аз лично съм много доволна от нея![]()
Tя си е преса за изправяне попринцип,но си има специална технология и може и да си я къдриш с нея.Щом твоята коса е къдрава аз ти препоръчвам професионална преса с висока мощност и по възможност да е с гребенче,за да ти е по-лесно и след това да не се налага да се скубеш много,а и по-лесно се изправя такаПървоначално написано от 3ff3k7a
за марка има много,Браун,Филипс...
Гледай мощността!
3ff3k7a не се залъгвай Беллиссима си е преса за изравче на коса , но формата и големината са така съобразени ,че по начина описан в диска се получават букли или малко по - едри къдриИма пресата и мога да кажа само хубави неща за нея
![]()
А в Бургас има ли я някъде? Аз рових из нета и нищо не намерих...И горе-долу ориентировъчна цена?
Пресата е 90лв.можеш да си я поръчаш и от сайта на белисима.бг![]()
To infinity and beyond.
Поръчвали ли сте от там и някой имал ли е проблеми с доставката или нещо? Защото няма да е лесно да навия майка ми да поръчваме.![]()
Ето го и моят подарък за Коледа![]()
Ами...не знам ама не мисля,че ще има някакъв проблем с доставкатаПървоначално написано от 3ff3k7a
![]()
To infinity and beyond.
Изглежда ми хубава пресата.. Замислям се дали да не си взема и аз, въпреки че си имам...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ам, хорица, днес ходих до технополис. Спрях се на 3 варианта и искам да ви помоля за съветче.![]()
1. Braun Satin Hair Color (от рекламата) - http://www.service.braun.com/line/PC/P3553/P3553_vb.jpg . В магазина казаха само положителни неща за нея. Клиентите били доволни...
2. Bellissima Creativity - http://bellissima.bg/?4,bellissima-creativity . В магазина нямат още изградено мнение за нея, продавали я от 1 месец. Но там ми казаха, че всъщност не е 100 вата, а 45... дори на кутията го пишеше, а пресата беше същата... не знам защо така...
3. Philips HP 4669 - http://www.myskystore.com/index.php?...products_id=62 . В магазина я представиха като най-добрата или поне една от най-добрите, защото загрява до 215 градуса. Изправяла много добре и клиентите били доволни...
Според вас коя да избера?![]()
И аз имам на Филипс с керамични приставки. Много е хубаваПървоначално написано от supergirl
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Имам последната...обожавам яПървоначално написано от 3ff3k7a
Изправя уникално яко...няма да сбъркаш ако я вземеш
![]()
Най добрите преди на пазара са керамичните(НЕ и металните много горят косата) а най новата преса е на стилист Капанов "белиссима креативити" и е супер!
П.С. купи си и течник ристали за коса за да предотвратиш изтощаването на косата щом ще използваш преса!към 10 лв са :P
здр! ако някои има Philips SalonStraight Active Ion може ли мнения,благодаря предварително![]()
3ff3k7a има 3 варианта на Bellisima Creativity като са на цени пършата 45-50 лева , 70-80 лева и 90 . Като съм запозната само със последните два при тчх разликата е , че тази от 90 лева има йонизатор и диск с прически .
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024432 а аз мисля да си взема тази, защото не ми се дават много пари, но пък косата ми е доста къдрава и... ако някой я използва да каже как е![]()
За какво служи йонизатора ?![]()
Системата Active Ion за подобряване на състоянието на косата излъчва отрицателни йони и премахва статичното електричество и пречупването. В съчетание с керамичното покритие това ви дава еластичната, гладка и блестяща изправена коса, която винаги сте желали
ето това пише относно пресата на Philips SаlonStraight Active Ion ! а аз се чудя дали да си я взема тази пресахубава ли е ????
Моята преса едната е само за изправяне на Braun с керамични плочки.Много съм доволна!![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Най-накрая си взех! Купих си тази на Philips 4669Определено е мноооого добра и ако някой се колебае - да я взема!
Мерси на всички за мненията и съветите!
![]()