- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- poREDnoto dokazatelstvo 4e foruma ve4e e super O:)
OmrAZNA mi ot kreteni.Dano da vi bannat si4ki.TVa e teen forum e ne komicite mangali prosti.![]()
![]()
![]()
zaklu4vaite q kat iskate (ADMINi zemete bannete teq det sa praqt na 2 i 2)
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
Малък ... за един секс не ставаш ... споко повече няма да порасне .... с 12 санта ще си останеш .. съжалявам многоа и един съвет ... порасни .. неучи се да пишеш ... и когато някой има право да те критикува да не нареждаш .. щото ще ядеш тупалките ;]
Абв я са научи да пишеш първо и тогава мисли колко ти е голяма пишката
П.С. пише се латИница![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не, не е нормално на 13год да ти е 12см, трябва да е поне 16см. Ужас, сега никое пиче нема да иска да се чука с тебе, защото си недъгав.
п.п. На къде отиваме... още не се е научил да пише, но си мери пишката..... Радвам се, че когато бях малък интернета не беше такъв комерс.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Първоначално написано от CanyH
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Абе какво се комплексирате бе аман,радвай се че има и на по 18 години на които им е 12см!Има време малък си още на жената един език и стига!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Първоначално написано от CanyH
Голяма работа сте всичките! Накъде е една дума все пак, но хайде да се правиме на разбирачи.
По темата: Още си малък да се мериш, изчакай още 1-2 години. Пубертета при момчетата е малко по-късно и редполагам и пениса се развива по-късно
И аз предполагам, че е една дума, но хайде да не издребняваме за една дума на фона на цял текст и да не си прави/ме ненужни забележки?!Първоначално написано от shokoto91
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Няма нужда от обиди, човека си е взел поука!
Надявам се да запазите добрият тон!
А автора, да си сложи българска фонетика.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Desi_90
Палав език си трябва за тая работа :P
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Отговора на въпроса ти: НОРМАЛНО Е!!!!!
Ами мисля че ти е нормален.На 16 съм и ми е 14. Аз като бях на 13 все още не го бях мерил. Някъде на 14 май си го измерих за 1 път. + това ти е рано още за секс така че не мисли за това. Аз съм на 16 години, че още не съм се ебал. За мастурбиране ти е достатъчен. Според мен важно е удоволствието от секса, а не колко ти е голям. Той може да ти е 12, но пък за сметка на това да правиш хубав секс. Don't worry![]()
na men na 13 godini moje da mi e bil i pod 12 sm
Има една мърост по-добре малък, но твой отпред от колкото голям , но чужд отзад.![]()
tva sum go 4uval i e mnoo to4noПървоначално написано от Avadon
![]()
спокойно означава ...че ще имаш гоооляямм..гоооляяммм уй акто пораснеш
![]()
малък ти е...предлагам да си прережеш вените![]()
нищо ти нема бе![]()
Pfff jaluk si bratsamo tva 6ti kaja ti si na 13 be kude si trugnal 4e te interesuva dali ti e golqma q hodi piini edno 6okoladovo mlqko gledai tom i jerry i se uspokoi
![]()