.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Опа, Обичам те! ^^

Казвали ли са ви "обичам те" съвсем неочаквано? Случвало ли ви се е да ви изненадат по този начин? Приятна или не съвсем беше изненадата за вас? Ако най-добрият/добрата ви приятел/ка от срещуположния пол го направи как бихте реагирали ?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    ем бих се изсмял като за световно

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Да казвали са ми го...Отвърнах с "благодаря"...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Опа, Обичам те! ^^

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Казвали ли са ви "обичам те" съвсем неочаквано? Случвало ли ви се е да ви изненадат по този начин? Приятна или не съвсем беше изненадата за вас? Ако най-добрият/добрата ви приятел/ка от срещуположния пол го направи как бихте реагирали ?
    ами до сега не ..

Представям сии
    - Обичам те !
    - Оо .. толкова си мил/а .. Мерси .. аз трябва да тръгвам
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Да, изненадвали са ме, но беше страшно положително, защото чувствата бяха поделени и всичко си беше супе. А за най-добрия ми приятел- да направи го, но не точно с тия думи, еми почувствах се гадно, че не мога да му отвърна така както той би искал, казах му, че и аз го обичам като приятел. И оттогава вече не сме същите приятели, той се промени...
    I know I should stop believing ... !

и двете неща са ми се случвали...казаха ми го изненадващо и беше невероятно изживяване а се е случвало и най-добрият ми приятел(вече не де)да ми го казва ии след това драстично се промениха отношенията ни
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Да казвали са ми го...Отвърнах с "благодаря"...
    И на мен ми се случи веднъж това...

Много пъти са ми казвали, че ме обичат. Било то приятели и не само...
    И още повече ако е спонтанно бих се зарадвала още повече. Абе готина работа си е тва.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Да.. казвал ми го е най-добрият ми приятел!Беше ужасно!Нямаше начин да отговоря на чувствата му така,както той искаше и приятелството ни завинаги се развали ...
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Град
    somewhere over the rainbow
    М,да,сегашният ми приятел ми го каза няколко седмици след като тръгнахме.Аз повече се стреснах,отколкото ми стана приятно и го зяпах няколко секунди без нещо да казвам.Не беше нещо,което исках да чуя толкова скоро.

казвали са ми го обаче най-много се учудих когато бившият ми приятел с който ходех от 5 дена някаде и до тогава ми казваше че да кажеш обичам те парвите 2 или 3 седмици за него би било мн стряскащо,на 5 ден ми каза "ами случва ми се нещо което не бях изпитвал...мисля че се влюбвам в теб..." и само няколко сец след това "обичам те!" и аз бях точно така - и казах "знаеш ли колко много те харесвам" просто нямах време за да реагирам по никакъв друг начин

да някакъв маняк по чата?!?!?!?! По-малък от мен от моя град се беше влюбил и изведнъж заяви, че ме обича! Пуска някакви клипчета с мои снимки във vbox и ми писа името с графити по стените срещу училището - беше кошмар... не искам пак да се забърквам с такива!!!

Честно казано последния път като го чух маалко не можех да повярвам, защото знаех, че Той изпитва нещо и, че няма да ми го каже толкова лесно, обаче той ахъ-ахъ се престраши. Бях изключително учудена, но ми стана и много мило, защото знаех, че за него тези две думи значат наистина много и се почувствах особено специална. Абеее беше си приятна изненада.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на beb4yy
    да и е супер сладко и готино зависи от кого е :P

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Представям сии
    - Обичам те !
    - Оо .. толкова си мил/а .. Мерси .. аз трябва да тръгвам
    хммм не класика:
    -Обичам те!
    -ООО и аз те харесвам мило

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да, наскоро...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

да изненадвали са ме.. казвал ми го е най-добрият ми приятел ... преди ме обичаше.. ставаше заради мен... плакал е пред мен заради това... но след времето се примири ,че го боичам само като приятел и не мога без него и отшумя след много мъкиреагирах доста странно.. и нищо не отговорих конкретно 1воначално..след това.... му казах "знаеш че и аз те обичам но като приятел"
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    да и е супер сладко и готино зависи от кого е :P
    +1

Хмм.. преди 5 минути ми го казаха. Всъщност не беше най-добрият ми приятел, но най-близкият ми приятел от училище и беше доста неочаквано.Ситуацията беше следната (разговор в Skype) :
    Maggie се усмихва
    Добри обича Маги
    Маggie: (sun)
    Добри е обиден,че Маги не го обича.
    Maggie казва,че го обича.

T'ва е писано с онези "/me". Беше доста изненадващо, но не и смущаващо...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си