- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опа, Обичам те! ^^
Казвали ли са ви "обичам те" съвсем неочаквано? Случвало ли ви се е да ви изненадат по този начин? Приятна или не съвсем беше изненадата за вас? Ако най-добрият/добрата ви приятел/ка от срещуположния пол го направи как бихте реагирали ?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Да казвали са ми го...Отвърнах с "благодаря"...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
ами до сега не ..Първоначално написано от pandelka
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Представям сии![]()
- Обичам те !
- Оо .. толкова си мил/а .. Мерси .. аз трябва да тръгвам![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Да, изненадвали са ме, но беше страшно положително, защото чувствата бяха поделени и всичко си беше супе. А за най-добрия ми приятел- да направи го, но не точно с тия думи, еми почувствах се гадно, че не мога да му отвърна така както той би искал, казах му, че и аз го обичам като приятел. И оттогава вече не сме същите приятели, той се промени...
I know I should stop believing ... !
и двете неща са ми се случвали...казаха ми го изненадващо и беше невероятно изживяванеа се е случвало и най-добрият ми приятел(вече не де)да ми го казва ии след това драстично се промениха отношенията ни
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
И на мен ми се случи веднъж това...Първоначално написано от BlindedAngel
Много пъти са ми казвали, че ме обичат. Било то приятели и не само...
И още повече ако е спонтанно бих се зарадвала още повече. Абе готина работа си е тва.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Да.. казвал ми го е най-добрият ми приятел!Беше ужасно!Нямаше начин да отговоря на чувствата му така,както той искаше и приятелството ни завинаги се развали ...![]()
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
М,да,сегашният ми приятел ми го каза няколко седмици след като тръгнахме.Аз повече се стреснах,отколкото ми стана приятно и го зяпах няколко секунди без нещо да казвам.Не беше нещо,което исках да чуя толкова скоро.![]()
казвали са ми го обаче най-много се учудих когато бившият ми приятел с който ходех от 5 дена някаде и до тогава ми казваше че да кажеш обичам те парвите 2 или 3 седмици за него би било мн стряскащо,на 5 ден ми каза "ами случва ми се нещо което не бях изпитвал...мисля че се влюбвам в теб..." и само няколко сец след това "обичам те!" и аз бях точно така -
![]()
и казах "знаеш ли колко много те харесвам"
![]()
![]()
просто нямах време за да реагирам по никакъв друг начин
![]()
![]()
да някакъв маняк по чата?!?!?!?! По-малък от мен от моя град се беше влюбил и изведнъж заяви, че ме обича! Пуска някакви клипчета с мои снимки във vbox и ми писа името с графити по стените срещу училището - беше кошмар... не искам пак да се забърквам с такива!!!
Честно казано последния път като го чух маалко не можех да повярвам, защото знаех, че Той изпитва нещо и, че няма да ми го каже толкова лесно, обаче той ахъ-ахъ се престраши. Бях изключително учудена, но ми стана и много мило, защото знаех, че за него тези две думи значат наистина много и се почувствах особено специална. Абеее беше си приятна изненада.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хммм не класика:Първоначално написано от MakeMeFeel
-Обичам те!
-ООО и аз те харесвам мило![]()
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Да, наскоро...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да изненадвали са ме.. казвал ми го е най-добрият ми приятел ... преди ме обичаше.. ставаше заради мен... плакал е пред мен заради това... но след времето се примири ,че го боичам само като приятел и не мога без него и отшумя след много мъкиреагирах доста странно.. и нищо не отговорих конкретно 1воначално..след това.... му казах "знаеш че и аз те обичам но като приятел"
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Хмм.. преди 5 минути ми го казаха. Всъщност не беше най-добрият ми приятел, но най-близкият ми приятел от училище и беше доста неочаквано.Ситуацията беше следната (разговор в Skype) :
Maggie се усмихва
Добри обича Маги
Маggie: (sun)
Добри е обиден,че Маги не го обича.
Maggie казва,че го обича.
T'ва е писано с онези "/me". Беше доста изненадващо, но не и смущаващо...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3